coverphoto
Neaktivní

adiam

Monika Zemanová
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 16. srp 2012
bydlí v městě Brno
Aktivita
1 příspěvek ve fotoblozích
2 příspěvky ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +22
Svatební album
Monika a Tomáš
1. 1. 1970 Brno | 26 fotek
kostel
sv. Jakub, Brno
doporučuji
hostina
Restaurace Baroko
Příjemné prostředí, milá obsluha a hlavně vynikající jídlo :-).
svatební šaty
Kateřina Šmejkalová
Kačka je začínající módní návrhářka. Převážně šije šaty pro světové špičky v latinsko-amerických tancích, ale ráda by se věnovala i navrhování svatebních šatů. Kačka mi vytvořila několik návrhů "na míru", ze kterých jsem si mohla vybrat. Postupně jsem společně vytvářely šaty, které pro mne byly šaty snů. Byly šité z přírodního hedvábí a živůtek byl vyzdoben labutími peříčky. Zkrátka Katka je mladý talent a pokud, milé nevěsty, hledáte nějaké originální a zároveň netradiční šaty, z práce Kateřiny budete nadšené.
make-up
Kateřina Hrabalová - vizážistka a kosmetička
Kateřina je mistr svého oboru. Již po jedné zkoušce, mi vytvořila makeup, kterým se naprosto trefila do mého gusta. Kateřina používá velmi kvalitní makeup, který mi vydržel až do pozdních nočních hodin. Opět mohu jen vřele doporučit.
účes
Jakub Okénka
Všichni se divili, že svůj svatební účes svěřím do rukou muže a já můžu jen říct, že jsem udělala víc než dobře. Jakub je skvělý kadeřník, který se vždy o moje vlasy stará, jako kdyby byly ze zlata. Není divu, že k němu chodíme celá rodina :-).
květiny
Easy Wedding - obřady a svatby, půjčovna dekorací, květiny.
O květinovou výzdobu i kytku pro nevěstu se nám postarala Lucie Rolencová z agentury Easy Wedding. Přála jsem si, aby má kytka i celá výzdoba byla v duchu lučních kvítí a Lucka mi moje přání splnila. Ze své kytky jsem byla naprosto unešena.
Paní Mikulíková byla velmi vstřícná a její práce si zaslouží obdiv. Přinesli jsme si vlastní návrh designu, ale celkový výsledek a práce paní Mikulíkové předčil naše očekávání. Všem mohu jen doporučit.
svatební agentura
Easy Wedding - obřady a svatby, půjčovna dekorací, květiny.
S agenturou jsem byla velmi spokojená, mohu vřele doporučit.
Žádné příspěvky