Stát si za svým vkusem

Poslední dobou se zde na beremese pořád víc objevují alba nebo diskuze o tom, co je vkusné nebo kýčovité. Holky zde uvádí názory na to, co je podle nich naprosto tragické a nepředstavitelné navzdory tomu, že hned pod nebo nad jejich albem se objeví album právě s takovými věcmi, které souvisí se svatbou a které jsou právě podle zmíněných kritiček hororové.

Psala jsem si s jednou moc milou holčinou o její svatbě a ptala jsem se jí, jaké má šaty, protože jsem je nenašla u ní v albu. Odpověděla mi, že je tam měla, ale jedna holčina jí napsala, že je v nich tlustá, přestože v albu bylo jasně vidět, že to jsou šaty, které má už vybrané a nejsou to zkrátka ty, o kterých jen zatím přemýšlí. A tak je smazala. Ani se neptala na názor ostatních, ale ta dotyčná jí prostě napsala, že je v nich tlustá a nesluší jí. No… Určitě je dobře, že žijeme v době, kdy každý může svobodně projevit svůj názor a stát si za ním, aniž by měl jakoukoliv obavu se projevit. Na druhou stranu si ale myslím, že žijeme v době, která nás pořád učí se k sobě vzájemně chovat hezky, a ikdyž je upřímnost krásná věc, myslím si, že někdy je ještě krásnější takt a tolerance. Další slečně, která vložila fotky ze svatby,  jedna dáma napsala, že před svatbou mohla aspoň držet dietu. Opravdu příjemné přečíst si takhle ráno, jak byl někdo zase perfektně upřímný. A takových vzkazů, diskuzí a všeho možného je tu pořád víc.

Tím vším bych ráda vzkázala všem nevěstám, aby si svatbu udělaly přesně takovou, jakou jí chtějí, nechaly si šaty, které někomu můžou připomínat šlehačku, klidně si vzaly ty „otřesné“ rukavičky, měly na dortu klidně knoflíky, když se jim to líbí a hlavně si za tím vším stály a nenechaly si zkazit radost tím, co se jim původně tak líbilo. Nenechte se rozhodit tím, že někdo vloží album nebo diskuzi s tím, aby absolutně zkritizoval něčí/váš vkus. Ta holčina, která si smazala své šaty z alba, v nich byla náhodou moc krásná a podle jiných fotek bylo vidět, že se na svatbě cítila moc hezky. Každá máme svůj vkus a určitě každé z nás několikrát denně při brouzdání na beremese proběhne hlavou, že takové šaty nejsou úplně nej, že jsou třeba moc zdobené nebo naopak strohé až bez nápadu, že to líčení je mdlé nebo výrazné. Určitě někdy máme pocit, že takovou svatbu, jakou si přeje jiná nevěsta, bychom nechtěly ani za mák. Je ale potřeba to honem rychle vložit na web a vlastně tím nepřímo říct, že některé plány a věci ostatních nevěst jsou hrozné? Často se zde kritizují věci, které prostě vyšly z módy. A až budou znovu v módě, věřím, že se prozměnu nebudou líbit věci, které jsou v kurzu teď. Bylo by fajn, kdyby se pak už ale znovu neopakovaly aktivní názory, které, věřte mi, některé nevěsty dost mrzí.

Holky, užijte si svojí svatbu. Žijete tím několik měsíců dopředu, některé nevěsty dokonce víc, než rok, dáváte tomu energii, hodně peněz, těšení se a tak by byla velká škoda, kdybyste to všechno raději změnily nebo smazaly jen proto, že vám někdo napíše negativní vzkaz. Užijte si svojí svatbu a budete krásné. Nejbarevnější svět je takový, který je pokaždé jiný. Krásné přípravy nevěstám, které se těší na svatbu a krásné posvatební okamžiky těm, které jsou už vdané paní jako já.

  • tzazikiAmen sestro🙂
    • adelka2211
      AUTOR
      @tzaziki  😃
      • freetepřesně tak hezky jsi to napsala.mám zamčené album taky z určitých nazoru co tu byli.už sem moc nechodím dost se to tu změnilo v kritiku
        • adelka2211
          AUTOR
          @freete  To máš pravdu. A proto doufám, že tenhle článek to zase změní víc v pohodu. Ostatně to bylo taky to, co po každé nevěstě při registraci admini chtěli - milé a hezké chování🙂 Žádné "pošťuchování" 🙂
          • pavlicenka@adelka2211  máš pravdu, taky se mi přestává líbit co tu holky píšou!!! Někomu se líbí to, jinému ono a myslím, že není třeba to kritozovat, když se někomu zrovna nelíbí to co se líbí jinému. A taky každá nemusí být modelka!!! Je to hnus jak jsou lidi zlý!
            Napsala jsi to přesně!! 🙂
            • adelka2211
              AUTOR
              @pavlicenka  Díky za pochvalu. Věřím, že to zase pomine🙂
              • Svatební výroba Marsik
                PRO
                @adelka2211  Moc hezky napsané.Musím s tebou souhlasit.Každá sme jiná.Každá má jiný vkus a jiný pohled na svoji svatbu.Však kdyby jsme všechny byli stejné,beremese by vůbec nemuselo být,jelikož by jsme všechny měli jedno a to samé.Svatba je nejhezší okamžik v našem životě,a aby jsme si ho mohli naplno užít,uskutečňujeme svoje představy a sny 🙂 Držte se svých snů a mějte nezapomenutelný den 😉
                • adelka2211
                  AUTOR
                  @marrsik  Krásně jsi to napsala🙂 Přeju nádhrnou svatbu, já ve stejný den, jako máš ty, půjdu na svatbu mé kamarádce🙂
                  • Svatební výroba Marsik
                    PRO
                    @adelka2211  Jé,tak to si to užij.Já jsem zrovna ve fázi,kdy se mi bortí 2.nejdůležitější věc svatby.Doufám,že vše dobře dopadne a den D bude podle našich představ 🙂 Tak,jak to chce každá znás.
                    Jo,a holky,ještě jedna věc.Dělejte vše pro sebe a svého budoucího manžela.Nedělejte to jen proto,aby jste se zavděčili ostatním.Vždy se totiž najde někdo,kdo vám to zkritizuje 😉
                    • gejbinka@marrsik  moc pěkné 🙂 pod tohle se klidně podepíšu 🙂)
                      • adelka2211
                        AUTOR
                        @marrsik  Tak snad se ta 2. nejdůležitější věc vyřeší. Nevím sice, která to je, ale pro tebe určitě hodně důležitá je, tak držím palce🙂 Při plánování se hodně věcí nepovede přesně tak, jak si člověk přeje, ale to nevadí🙂
                        • adelka2211
                          AUTOR
                          @gejbinka  Děkuju, gejbinko🙂 Jsem ráda, že to tak nevidím jen já🙂ú
                          • dedataAdélko máš naprostou pravdu. Já jsem taky z těch nevěst které nemají míry modelky a byl strašný problém sehnat pěkné šaty i pro silnější nevěstu. Byla jsem ráda když jsem si nechala svoje vysněné šaty ušít a kamarádka mi je oblékla. Udělali jsme nějaké fotky a dala jsem je sem aby se holky podívali. Byla jsem moc ráda strašně se mi líbily, ale některým ne a dali to dost najevo. Moc mě to mrzelo a šaty jsem si už obléct nechtěla, ale potom jsem si řekla že je to můj den a mě se šaty líbí tak si je vezmu. Musela jsem je nechat trochu upravit protože jsem zhubla ale pořád nejsem jako modelka. Svatba je v sobotu a moc se těším až mě budoucí manžel uvidí a moc doufám že bude nadšený.
                            Moc ti děkuji za tvůj článek doufám že i ostatní kritizované holky si na konec řeknou že jim ty dotyčné můžou políbit šos a udělají si svatbu podle sebe a oblečou si šaty které se líbí jim a cítí se v nich dobře.
                            • jasminforsaidJo tak na tohle se dá fakt dá říct jen ámen sestro, ale máš úplnou pravdu, jen co sem se dneska přihlásila, tak se nestačím divit, co je to tady za krá... a ..... a ..... aby mi 21 letá holka říkala že rukavičky jsou trapný a sexy prádlo taky a to nemluvim o tom co tam má. Já si tu chci naplánovat nádhernou svatbu a ne se stresovat tím co mi řekne něká mladá pipka. Jsem opravdu moc ráda že je tu někdo jako ty a takhle krásně to napsal, já bych na tohle fakt neměla nervy. Ještě že jí neznám osobně, to bylo drsný.
                              • zikamyslím že ty co píšou ty hnusné komentáře mají problém samy se sebou... jsou nespokojené a snaží se škodit těm druhým. Nenechte si holky kazit přípravy na vysněný den vašeho života. Adélko.... velká poklona... napsala jsi to parádně...