coverphoto
Neaktivní

adaiki

Irena  /  35 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 17. čvc 2015
bydlí v městě Brno
Info o svatbe
Svatba byla 16. 4. 2016
2932
dní po svatbě
Aktivita
1 příspěvek ve fotoblozích
3 příspěvky ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +67
Svatební album
Irena a Adam
16. 4. 2016 Brno | 71 fotek
civilní obřad
Svatební centrum CAXA
Svatební salon Caxa v Brně je naprostou špičkou mezi svatebními salony v Brně. Prošla jsem salonů více, než se Caxa v Brně otevřela a musím říct, že přístup je naprosto nesrovnatelný, stejně jako výběr šatů. Celý tým asistentek je výborný, zvláštní dík však patří paní Cupákové, díky níž jsem vybrala ty správné šaty a zkoušky šatů pro mě byly úchvatným zážitkem.
hostina
Hotel Allvet Vyškov
Hostinu jsme měli v hotelu Allvet u Vyškova. Musím říct, že díky naprosto skvělému přístupu personálu jsme měli úžasný den. Jídlo bylo excelentní, přístup personálu pod vedením pana Votavy špičkový. Grilování, rauty i slavnostní menu bylo chuťovým zážitkem. Prostory hotelu jsou nádherné. Vše, na čem jsme se domluvili, klaplo na výbornou. Velký dík patří panu majiteli, panu Votavovi, paní provozní, paní recepční i celém personálu.
dárky pro hosty
Jiří Grygar, Cukrárna Jánský, Vyškov
Jirku vřele doporučuji - postaral se nám o nádherné dárky pro hosty - každý host obdržel krabičku se skvělými belgickými pralinkami. Určitě doporučuji!
dorty
Dorty na přání Iva
Paní Ivu a její tým můžu doporučit. Nádherné dortíky, zákusky a celý sweet bar byl mistrovským dílem i skvělým chuťovým zážitkem. Jediný zádrhel vidím v tom, že nemají dámy kompletně doladěný ceník, ceny se nám zvýšily, domlouvaly jsme se na cenách, které od nového roku byly navýšeny a hlavně, nenapadlo nás, že v ceně není sklo. Když jsme si objednali dezerty, logicky nás nenapadlo, že jde jen o náplně a že nádoba v ceně není. Kdybychom to věděli, objednali bychom jiné dezerty z nabídky paní Ivy. Ale jinak dorty nádherné a chuťově skvělé!
instrukce pro svatebčany
SVATBY podle KATY.com, svatební a společenská agentura, půjčovna dekorací
Vřele doporučuji Katy a celý její tým. Dámy se nám skvěle postaraly kompletně o celou svatbu. Katy nám poskytla neuvěřitelné množství trpělivosti, ochoty a především díky jejímu lidskému přístupu jsme měli nádherný svatební den. Katy a její tým se nám kompletně postaraly o koordinaci dne i výzdobu a dámy můžu vřele doporučit!
svatební oznámení
KyoPrint s.r.o.
Svatební oznámení bylo asi to jediné, co se nám na svatbě nepodařilo, resp. co nás zklamalo. Vybrali jsme si oznámení, zadali do výroby, nicméně posléze nám bylo oznámeno, že k tomuto oznámení nejsou obálky a ani je není možné vyrobit. Zkoušela jsem proto obálky shánět kdekoli jinde, bohužel šlo o atypický rozměr, k němuž obálky nebyly. Dodávat oznámení bez obálek, když navíc bylo napsáno, že jsou v ceně, mi přijde nekorektní přístup. Vybrali jsme tedy jiné oznámení, nicméně stav, v jakém nám došlo 150 ks oznámení, byl zarážející - po otevření krabice jsme se zděsili - oznámení aneb "slož si sám", zvlášť jsme dostali mašličky na nalepení, zvlášť kapsy, zvlášť obálky, zvlášť kartičky a navíc obálku, kterou jsme museli sami ručně lepit, abychom nepoškodili oznámení. nenapadlo by nás, když si objednáme oznámení, že si jej musíme sami složit. Sestra měla před několika lety prý stejný problém. Vzalo nám to několik hodin času a musím říct, že kdybych to věděla, oznámení bych si vybrala jinde.
doprava
Dopravní podnik města Brna
Pronajali jsme si svatební tramvaj - historickou, a byl to neuvěřitelný zážitek nejen pro nás, ale i pro svatebčany. DPMB mě velice překvapil svým lidským přístupem, kdy i přes to, že šlo o malou zakázku, pan Ing. Živna nám projevil maximální ochotu a vstřícnost. Rovněž pan řidič i průvodčí byli milí, ochotní a náš den si užívali s námi.
doprava
Autodoprava Mráček
Vřele doporučuji! Pan řidič nám zajišťoval autobus pro svatebčany, vše proběhlo na výbornou, dodržel smluvený čas, což pro nás bylo naprosto důležité. Vyšel nám se vším maximálně vstříc.

Irena a Adam

(71 fotek)
Svatební album
VYBRALI JSME