coverphoto
Neaktivní

acris

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 25. dub 2013
bydlí v městě Praha
Info o svatbe
Svatba byla 26. 7. 2013
3923
dní po svatbě
Aktivita
1 příspěvek ve fotoblozích
6 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (2)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
fotograf
Petra Czernek photography
Paní fotografku určitě doporučujeme: fotky se nám moc líbí (jak kompozičně, tak zpracováním), přístup byl milý. Jedině snad, že dodání trvalo o pár dnů déle, ale to je v hlavní sezóně pochopitelné a na oplátku jsme dostali 16 fotek navíc. ;) A kvalita fotek je skvělá a cena velmi příznivá.
koláče
Cukrárna Hájek Hájková
Minizákusky pěkné a chutné.
dorty
Erhartova cukrárna Praha
Dort skvělý a krásný. Jen mi bylo líto, že nešel porcovat moc elegantně (byl to typ s čokoládovými trubičkami kolem), ale to na chuti nic neubralo.
svatební šaty
Dana Suchánková
S šaty ze salonu Bereniké jsem byla velmi spokojena: šaty byly krásné, v salonu velmi vstřícný přístup, na Prahu pěkné ceny.
obuv
Taneční boty Kozdra
Ač se obchod specializuje na taneční obuv, tak tam lze koupit i boty svatební. A právě díky tomu, že taneční boty musí být velmi stabilní a rozumně pohodlné, tak i ty svatební mají tyto výhody + velký výběr vzhledu (materiálu, designu apod.). Až na drobné komunikační problémy s omylem v typu podrážky (ale to vzali zpět a podruhé mi je dodali správně), jsem byla moc spokojena.
svatební prsteny
Zlatnictví Rýdl - Zásnubní a snubní prsteny.
Velký výběr, imho velmi slušný web, skvělý přístup v obchodě (možnost si vše zkusit, probrat detaily, vybírat dlouho). S výsledkem jsme byli moc spokojeni.
květiny
Svatební květinky - praha, dejvická
Moc milé paní, vytvořily kytičky přesně dle mých představ (včetně barevného přechodu gerber). Květiny byly krásné (pro nevěstu, maminky, babičky, korsáže).
účes
Lucie Čiháková (Budinská) - Vizážistka a kosmetička
Rozhodně doporučuji. Účes byl přesně dle mých představ a opravdu krásný a dobře provedený. Zároveň oceňuji, že Lucie byla schopná naplnit moje komplikované představy o líčení (typu nenápadné, jemně zvýrazňující, ale ne moc) tak, že se to mně i ostatním moc líbilo. Kromě toho dobrá komunikace a spolehlivost. Děkuji, Lucie.
Žádné příspěvky