Zkouška účesu a líčení

16. úno 2011

Zkouška účesu a líčení

Byla to kovbojka už od začátku… S paní Romanou jsme byly domluveny na setkání v Kladně a to v 7,00 hodin ráno (kvůli dennímu světlu). Já kvůli tomu vstávala v 4,15 a kodrcala jsem se do Dejvic na autobus. Neznalá odjezdů jsem se postavila k nástupišti, kde bylo nejvíce (přesně řečeno 3) lidí a ještě se pro jistotu dotazovala pána, který vypadal nejgramotněji a nejbezpečněji, zda to odsud jede na Kladno v 6,10. Pán odpověděl (spíše heknul), že ano. Jenomže ono bylo 6,09 a autobus nikde, zatímco o nástupiště vedle už autobus stál. Ne, že bych pánovi nevěřila, ale odběhla jsem se zeptat do přistaveného autobusu, zda náhodou nejede v 6,10 na Kladno. No a on „náhodou“ jel.

Na Kladně to pochopitelně neznám, takže jsem se ptala každou zastávku, jestli „tohle je už Sítná?“. Strefila jsem se až na třetí pokus. Trochu jsem bloudila, ale za pomoci telefonického navigování od snoubence jsem dorazila na místo.

S paní Romanou jsme nejdříve diskutovaly make-up. Na ten jsem neměla požadavky žádné, ani rámcové… Zvolily jsme ten, který mi zvýrazní trochu zapadlé oči a upoutá na jejich modrou barvu. Pak přišly na řadu vlasy… Vy, kdo máte dlouhé, rovné, hladké a těžké vlasy to možná znáte… všichni vám je chválí, ale nikdo je nechce česat. Paní Romana chválila i česala. Z mých vlastních vlasů vytvořila vycpávku do drdolu (řádně natupírované a nalakované) a pak kolem motala pramínky. Vepředu prameny navlnila a tak mi zjemnila hranatý obličej. Do drdolu pak přijdou perličky.

Strávily jsme spolu 3 a půl hodiny, za které jsem měla zaplatit 1.300,- které jsem u sebe momentálně neměla. Dala jsem jí tedy vše, co jsem měla, na dorovnání jsme se domluvily a šla na autobus. Ovšem… uvědomila jsem si… na cestu autobuse mi chybělo 10,- a tak jsem ještě obíhala místní náměstí, vybírala z bankomatu a jen tak tak stihla autobus.

Uff… je to za mnou, další věc si mohu odškrtnout.

  • lostakovaDávala jsi 1300.- jen za zkoušku?
    • acacia
      AUTOR
      @lostakova  Jo, jen za zkoušku. Za finální verzi to bude přes 2.000!
      • lostakovaJá budu mít zkoušku za 500.- a účes ve svatební den pak za 600.- A to jsem taky z Kladna... Kdybys chtěla, můžu ti poslat kontakt. Ale jestli jsi takhle spokojená, tak už nic neříkám 🙂
        • acacia
          AUTOR
          @lostakova  Moje kadeřnice je taky z Kladna!!!
          • lostakova@acacia  To jsem pochopila 🙂 Jen ta cena se mi zdá vysoká.
            • acacia
              AUTOR
              @lostakova  No to mě taky a dost... A Ty jsi s tou svou spokojená?
              • lostakova@acacia  Zkoušku plánuju na duben, takže zatím můžu soudit jen podle ceny.
                • lostakova@acacia  Poslala jsem ti info do ip...