Restaurace Del Corso

1. úno 2011

Stále hledáme restauraci, kde bychom oslavili svoji svatbu… a tak jsme, okouzleni prostředním, oslovili restauraci na Praze 7 Trója. Když se podíváte na jejich stránky, myslím, že se i vám interiér líbit bude. Nic, co by nezvládl dobrý architekt. Chování personálu je velmi profesionální.

Tím ovšem moje chvály KONČÍ.

Včera jsme hovořili s provozním restaurace, ve které měl v tu dobu asi 6 hostí. Vzhledem k tomu, že rozpočet máme velmi omezený, počátek obřadu jsme situovali až na 14,00 hodinu všedního dne. Zcela logicky - bychom restauraci nemuseli uhradit celodenní tržbu, ale pouze půldenní.

Pan provozní nám oznámil, že tržba musí být za nás kolem 50.000,- za tento půl den! Argumentoval tím, že už bude sezóna (termín máme 16. 5.). OVŠEM jaksi zapomněl (?) počítat s tím, že v PONDĚLÍ v Tróji není otevřen ani Trojský zámek, ani Botanická zahrada. Otevřena je pouze Zoologická zahrada, ale VE VŠEDNÍ DEN tam jistě nebude narváno.

Na náš požadavek džbánů s vodou nám řekl, že voda v Tróji je velmi špatná, vodu prý filtrují a používají jen na vaření (nevím, proč jsme to neudělali, ale měli jsme jim okamžitě vrátit čaj, který jsme pili… co my víme, z jaké je vody). Možná by to chtělo hygienickou kontrolu provozu restaurace.

Svatebčanů bude cca 40, provozní počítal 1.000,- na hlavu… proto nechápu, kde vzal MINIMÁLNÍ částku 50.000,-.

Tuto restauraci rozhodně nedoporučuji, pokud nemáte na hostinu cca 120.000,- a pokud se sebe nechcete nechat dělat… blbce.

  • onickaTaky hledáme a hledáme v Praze pěknou příjemnou restauraci a máme taky omezené náklady 🙂 Přeju hodně štěstí v hledání
    • neveeMy jsem zase byli zkusit restauraci Amfora, moc se nám líbila, dali nám letáček na veletrhu, a byla to katastrofa, atmosféra i jídlo tragédie, steak jsme vrátili a odešli... už nemůžem, pořád ne a ne na něco kloudnýho kápnout...