Takový krásný den a ke mně se usadila kámoška depka

Profilova fotka
Za pár dní bude náš den D a mně je jaksi divno.Dřív všeci z okolí kafrali KDY se konečně vezmem...a ted?Když se KONEČNĚ berem kecy typu-se vám divím že do toho jdete,proč se vůbec berete,proč děláte svatbu,běžte sami na radnici,a má to ještě smysl se brát,atd atd :-( Mám pocit že naší svatbou některé lidí spíš obtěžujem :-| A ještě k tomu mi už cca 6lidí řeklo že nedojedou a můj vlastní bratr jde na svatbu kamarádce :-( ááááách jo..tak jsem se aspon vykecala :-S
Odpovědět
Profilova fotka
@cobra11 to bude v pohodě, neboj ;-). Jak říká můj přítel. Netrap se, hlavní je, že tam budeme my dva. Já tě miluju, chci si tě vzít a prostě si to užijeme. Kdo chce a stojíte mu za to, tak tam s vámi bude a užije si to taky. A kdo za to nestojí, tak ti nestojí za trápení. Ať si trhnou noou. Samozřejmě chápu, že to mrzí, znám to. Ale vše špatné je k něčemu dobré a třeba si to ještě rozmyslí. Snaž se na ty hloupé lidi nemyslet a svůj den si užít ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@hany22 Děkuji Ti.Máš pravdu.
Odpovědět
Myslim, ze by sis nemela kazit naladu komentari, ktere jsem v Tvem prispevku cetla. Je to vas den! Ti, kteri neprijedou nakonec budou litovat:). Ti, kteri rikaji, z eto nema cenu ve svatebni den otoci:). Fakt! A jestli bratra na svatbe budes moc postradat, tak mu rekni, jak se citis. Hlavu vzhuru, urcite to dobre dopadne. Ty reci nestoji za to, by ses nad tim trapila! Uzij si svuj den, jiste budes krasna nevesta:).
Odpovědět
Profilova fotka
Vykašli se na podobné lidi, kteří by ti pak třeba zkazili váš den D, možná lepší, že ti nepřijdou vůbec než aby držkovali a obklop se hlavně těmi, na kterých záleží nejen tobě, ale i jim na tobě. Přeji, ať splín rychle zmizí a nenech se rozhodit nepřejícími lidmi.
Odpovědět
Profilova fotka
:-) HOLKY děkuju vám mooc.
Odpovědět
Profilova fotka
@cobra11 taky už sem to slyšela a od rodiny..od tety proč se vdáváš když vidíš jak to všude okolo vypadá (sama má 10 let po svatbě a jsou na rozvod, ale to její chyba). A od druhé tety že sem blbá vdávat když zatím neplánujeme rodinu....oběma sem se vysmála, že vztah je o lidech a ne o době. Naivně věřím že zrovna to moje manželství vydrží ale....vykašli se na všechny je to TVŮJ den a užij si ho jak nejvíc můžeš:-)
Odpovědět
Profilova fotka
U mě je to úplně stejné. Já se z přátel vdávám jako první a pro mého nastávajícího je to druhá svatba, navíc se bereme po roce známosti..takže jsem si vyslechli poznámky typu, že jsem ho musela podplatit, a na co ta svatba je vůbec a proč tak brzo...někdy je to ze srandy, ale občas to zamrzí. Jediný, kdo mi hned pogratuloval a měl ze svatby radost, byl můj nejlepší kamarád, který mi jde i za svědka, takže cajk :-)
Odpovědět
Před svatbou jsme měli to samé. Asi 5lidí nám taky na poslední chvíli řeklo, že nedorazí a měli přitom dost chabé výmluvy... Kecy tohoto typu okolo naší svatby byly taky a nejvíc mě dorazily ty od mé domnělé nejlepší (teď už bývalé:-D) kámošky... Jenže víš co? Lidi vtšinou neradi vidí druhý lidi šťastný. A tak to ber z tý druhý strany - čím víc vám do toho kafrají, tím víc jste evidentně stvoření jeden pro druhýho:-D Když se bere "italský" pár, tak všichni škodolibě mlčí a čekají, kdy se to rozpadne;-)
Odpovědět
Profilova fotka
No to znaaaam...a co teprve, kdyz se berete po 19ti letech, co se znate, jako my :O)))))) Kasli na ostatni, jsou to jejich nazory, maji na ne plne pravo.Ty mas zase pravo byt stastna ;o) JE TO VAS ZIVOT,VASE rozhodnuti ;-) Kdo nechce, at to s vami nesdili, uzijte si jeden druheho a svuj den ;-) Lidi snaz sdileji neci smutek,nez stesti....nastavuje to zdrcadlo... PS; Kdyz je ti nejhur, usmivej se ! Nekdy to nepomuze,ale rozhodne tim spoutu lidi nastves ;O))
Odpovědět
No tak ať jdou do zadní části těla! To miluju kecy typu - "k čemu se berete, když se všichni rozvádějí". Za prvé, ať "všichni" třeba vytírají zadek mopem na zem, mně je jedno, co dělají ostatní, já "v hanbě" :-D nebudu. Navíc svatba není příčinou rozvodu, rozcházejí se i páry, co jsou nesezdaní a žijí několik let na hromadě a to mnohem častěji. LIdé jsou líní na vztahu permanentně makat, obzvlášť když se jim stíží podmínky a objeví se děcka, vysoké životní náklady s nimi spojené, nedostatek soukromí, ztráta atraktivity, ale všechno je to jejich chyba, ne toho, že se vzali. Občas si myslím, že lidé tajně závidí těm, co se jdou brát, a proto takto mluví. ]-(
Odpovědět
@cobra11 souhlasím s @hany22, můj přítel také říká, že hlavní je, že tam budeme my dva a lidé co s námi chtějí tento okamžik strávit, tam budou. My si ten den užijeme a nikým si nenechám svatbu zkazit.. Má rodina se na svatbu těší a vyptávají se i jak probíhají přípravy, jak se těšíme atd. Prostě krásný zájem. Ale ze strany přítele se rodina chová, jak kdyby jim vadilo, že se bereme - absolutní nezájem, dostat z nich vůbec informaci jestli nám půjdou na svatbu. A když se partner zeptal své matky, v čem půjde na svatbu: odpověď byla, že to je jedno, že pro ni ta svatba není nijak důležitá. Takže myslím, že si umíš udělat svůj obraz. Ale já to neřeším. pro mě jedůležité, že tam bude má mamča, která má partnera ráda jako vlastního syna a rodina, kterou mám ráda. Zbytek neřeším. Jde vyloženě o závist. Vůbec si těchto řečí nevšímej. Takoví lidé nestojí za to, aby ses tím zaobírala a kazila si náladu.
Odpovědět
Profilova fotka
@verunka_86 To je fakt všude stejný!!! Já to mám podobně, pořád slyším řeči, proč se brát, když je tolik rozvodů... ]-(
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?