Sexuální půst před svatbou. Stanovili jste si nějaký?

Profilova fotka
Tak co holky, stanovili jste si před svatbou nějaký ten den bez sexu nebo jste na to nehráli? :-) Podle mě to má něco do sebe :-x
Odpovědět
Tohle mě teda vůbec nenapadlo, ale vzhledem k tomu, že já už týden před svatbou budu v Havířově dodělávat a zařizovat poslední maličkosti a přítel přijede až den před svatbou, tak bez sexu budu týden. Asi se pak budu víc těšit :-D
Odpovědět
Profilova fotka
A právě o to jde :-D My jsme se dohodli, že min. 4 dny před svatbou budeme bez sexu, tak uvidíme, jestli se povede :-D
Odpovědět
to mi přijde jako pěkná blbost
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to ja si teda nepamatuju, jen vím že o svatební cestě jsme z postele vždy vylezly až kolem 3 odpoledne :)) Ale před, no klasika řekla bych :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
mě přijde několika denní půst fajn, je to potom takové živelější a jiskřivější, můžu jenom doporučit. Ne, že bysme ho s partnerem dodržovali záměrně, ale pracuje daleko, takže se nevídáme denně ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Kámoška si dali před svatbou pauzu měsíc a velice si chválili, že supr nápad. Určitě do toho půjdu také ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My si s přítelem řekli 2 měsíce. Teď jsme v půlce a můžu říct, že je to někdy dost těžké, obzvlášť když spolu bydlíme a spíme v manželské posteli, ale o to více se užívám každý dotek, pohlazení, polibek nebo obejmutí. Věřím, že svatební noc bude kouzelná a tak trochu to bude jako poprvé :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ajdusha Tak to vás obdivuji, určitě to musí být potom fajn, ale já bych to nevydržela.. :-S
Odpovědět
Profilova fotka
No to já asi budu mít rekord :) jelikož jsem těhotná a měla jsem nějaké problémy, doktor nám zakázal styk do 20 tt. ... což bude akorát na svatbu. Ženich už stříhá metr ... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, zajímavé.... :-) Jelikož jsem po menší operaci se spodkem tak máme sexování na nějakou dobu zakázané. Takže neplánovaný půst bude :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@prcekverunka Já jsem si to myslela taky, protože za "běžného stavu" máme opravdu trochu jiné návyky :-D První týden byl kritický, druhý už byl trochu lepší a teď už to i docela jde :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My půst neplánovali, ale cca 2 týdny před jsme se k tomu ani nějak nedostali :-D
Odpovědět
Článek se načítá
to teda by mě ani nikdy nenapadlo :-) , a kdyby jo, tak bych to teda dobrovolně nepodstupovala, protože když máme sex po delší době, tak to vůbec není ono, všechno mě bolí a vždycky se těším až na to další, kdy už je to fajn :-), takže o svatební noci bych tohle neriskovala :-), naštěstí jsme měli krásnou :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám pocit že budeme mít neplánovaný půst, když jsme oba ve stresu, což asi budeme, tak na tohle nemáme chuť :-(
Odpovědět
Nevím jestli se mohu zapojit do diskuze, ale chtěla bych se s vámi podělit jak to máme my dva. Před dvěma lety jsem poznala Jarka, který se do mě v okamžiku zamiloval ale mě odpuzoval, párkrát jsme se spolu sešli ale pak jsem se ho na rok zbavila, neboť jsem ho nechtěla. Po roce, jsme se spolu dali znovu do kontaktu a od té doby jsme věděli, že budeme manžele, bylo to září 2012. Od té doby jsme spolu v čistotě před manželstvím, nikdy jsme spolu nežili sexuálním životem a plánujeme to na naší svatební noci dne 21.6.2014. Chceme vydržet, protože věříme, že tak je to správné před Bohem, kterého vyznáváme jako svého Pána a Spasitele. Je fakt, že je to těžké...ale kdo si počká, ten se dočká :-) přiznám se vám holky: odpočítávám každý den! :D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
máme neplánováný půst teď před svatbou která je za týden :) takže cca 14dní.... jsem u rodičů a nastávající doma v Ostravě ... už škemral jestli nechci přijet na víkend domů :-D loupežník 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
My půst měli, dopisovala jsem disertaci, kterou jsem 5 dní před svatbou odevzdávala a asi 14 dní jsem na to konto pořádně nespala, takže nebyla energie...ale plánované to fakt nebylo :)
Odpovědět
Profilova fotka
Pust bude cca pul roku... Tesim se, ze svatebni noc bude nase takove "znovupoprve"... :)
Odpovědět
Profilova fotka
No, drzim vam palce, aby tak nejaka svatebni noc byla:-) nikdo, koho znam, svatebni noc nemel:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@rozzaarka jo to si taky myslím - v nějakou svatební noc ani nedoufám vím že si to vynahradíme vklídku potom :)
Odpovědět
Profilova fotka
@babuna brali jsme se na Mauriciu sami a ani tak jsme nemeli svatebni noc - byli jsme po celym dni a hlavne asi 150ti chodove veceri tak unaveni, ze jsem donutila Honzu ze me strhat saty a padli jsme jak dve mrtvoly do postele:-D Uznavam, ze jsem ten dobrala antibiotika a Honza byl nachcipanej, ale po tom jidle bych to stejne nevidela:-D a po oslave tady v CR ani nemluvim:-D to jsme sli spat v pul 4 rano a ani jsme si nevzpomeli, ze existuje neco jako sex:-D
Odpovědět
@rozzaarka my meli! :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@bolekat tak to gratuluju:-) a je to jiny?:-)
Odpovědět
@rozzaarka je :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@rozzaarka taky snad nikoho neznám, kdo svatební noc měl...my nebyli schopní dokonce ani den poté :)
Odpovědět
Profilova fotka
@alenka_p tak to byla poradna oslava:-D
Odpovědět
Profilova fotka
@rozzaarka no zas tak jsme se nezrušili, spíš nebyla energie, já se i den po svatbě vzbudila v pět, úplně mrtvá...:)
Odpovědět
My máme půst pořád.. naše poprvé bude až po svatbě :-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak tohle me nenapadlo :D ale myslim ze budem mít co oba delat ze na sex čas nebude ale o to si to víc užijem a i kdyby byl tak každej může bejt krásnej a jinej tak ze verim ze svatební noc bude nádherna pokud nejaká bude :D hodne lidí jí ani nemá kdyz jdou spat na mol k ránu :-)
Odpovědět
My ten půst neúmyslně před svatbou měli měsíc. 3 týdny před tím jsem státnicovala a pak jsme zjistili, že kromě termínu, prstýnků a místa hostiny nemáme zařízené vůbec nic. Lítali jsme jak šílenci, v noci padali obličejem do postele a byli rádi, že jdeme spát. O to krásnější byla svatební noc :-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?