Přítel mě před svatbou podvedl. Jak byste se zachovaly?

Ahoj holky zakladám toto téma ale abych řekala pravdu vůbec se mi do toho nechce ale nemám nikoho ským si mohu atom takhle popovídat a taky to že mě neznáte -možna se ¨mi o tom bude i lépe psat a povídat.Jsem hrozně zoufalá mám 19 dní do svatby a přítel mě "podvedl" :-( vůbec nevím co mám dělat.V sobotu jsme byli na takové akci pod širým nebem s pár známýma a večer nebo spíše nad ránem jsem načapala svého přítele jak mu známa sedí na klíně smějou se na sebe a libajíse.Kdyby ste věděli jaky mě chytl amok přítel byl tak opilý že se ani nemohl pořadně postavit něco žvatlal a pak začal brečet.Ta známa je ještě k tomu o 7 let starší jak přítel vdaná a ma i děti.Její manžel to komentoval tak že at to neřešim že když se opije tak tak neví co dělá.Ale já jsem hrozně zklamaná jsme s přítelem 5 let máme dvě děti.Přítel mě do té doby nikdy nepodved pravě i jeho to hrozně mrzí od te chvile doma jen breči omlouvase mi že vůbec neví jak -že to musel byt nějaký skrat atd...některé věci si ani nepamatoval.Ja jsem se vykašlala na přípravu svatby chtěla jsem ji zrušit ale to přítel už uplně psichycky nedal a sesipal se a řekl že to dozařídí sám pořad se omlouva..Tak nevím co mám dělat svatbu rušit nechci ale nevim jak dal jak byjste se zachovali vy?
Odpovědět
1
2
10
Swati,myslím,že se do toho může vžít jen někdo,kdo to prožil..takže možná řeknu něco,co bys nečekala.... Ale myslím,že bys to měla hodit za hlavu...to se lehce radí,co??? Víš ale pokud víš,že to nikdy neuděl,máte dvě dětičky a on se opravdu kaje..tak bych to brala jenom jako úlet.Sice se přiznám,že bych to rozdýchávala taky hooodně těžko. Ale když budeš ta nejkrásnější,vyrovnaná a usměvavá nevěsta..tak on pozná jaký byl vůl a že fakt šlápnul vedle...pozná,že si bere tu nejlepší ženskou jakou mohl mít... Takže Swati překroč to a jdi dál.Držím palce,ať se to co nejdřív srovná.
Odpovědět
no ja se snažím to chodit za hlavu ale nějak mi to pořád nejde sotva zavř oči tak mam před sebou ten jejich obrazek achjo:-(
Odpovědět
swatka: To je teda blbá situace, je mi tě moc líto :-( Ale zase - ty píšeš, že byl tak opilkej, že se ani nemoh postavit na nohy. Já bych se asi taky snažila vydolovat v sobě nějakej "nadhled". Ale chtělo by to nějak jasně dát mu najevo, že to je poprvý a naposled. Aby nenabyl pocitu, že mu to jako projde pokaždý.
Odpovědět
jejda, swatko, to je opravdu ošklivá věc.....ale jak říká janička, já myslím, že to byla náhoda a opliost, samo, že ho to neomlouvá,ale pokud máte dvě děti a nikdys e to nestalo, nikdy se tak nechoval a omlouvá se, tak bych se snažila na to zapomenout.....já vím, že to je těžký a ještě navíc takhle před svatbou, ale ublížíš tím jen sobě, když si to budeš opakovat..
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, nepletla bych do toho děti, to říká každý, že děti = vydržet více. Tak to přeci být nemůže, omlouvat vše dětmi. Ale v tomhle případě souhlasím s holkama, podle toho co píšeš to není jen jeho vina. Nechtěl, nevěděl o tom a zřejmě to ani nevyvolal. Byl mimo a v tomhle případě bych byla ochotná prominout. Bývalýmu jsem prominula i míň. A to se mi ani pořádně neomluvil. Je vidět, že tvůj přítel tě má rád a je mu to upřímě líto. Ale je to na tobě, protože pokud to bylo jednou nevěřím, že už to do smrti neudělá, s tím bys musela počítat. Zvlášť pokud pije a pod vlivem alkoholu neví, co dělá. Držim palce
Odpovědět
Profilova fotka
No nevím co bych udělala,v tomhle ti asi nikdo neporadí,obzvlášť když už spolu máte děti,tak je rozhodování o to těžší.Možná bych svatbu odložila.Každopádně se rozhoduj jen podle sebe,nedívej se co by řekli lidi okolo nebo kolik už to stálo peněz.Pokud to bude pořád v tobě,tak si tu svatbu stejně neužiješ :-( A to že byl opilej není omluva,bohužel jak se říká žádnej chlap si nenechá utrhnout ruku :-N Hodně štěstí.
Odpovědět
překvapuje mě kolik lidí se přiklání k tomu, že ho omlouvá opilost.... :-( je to smutné, po zkušenostech které mám bych svatbu minimálně odložila... to asi slyšet nechceš vid? ani to že když to udělal tak krátce před svatbou udělá to nejspíš znova, zvlášt když to tak pěkně projde a ty si ho v poklidu vezmeš...život je mrcha. Držím palce, čeká tě asi docela smutnej kus života. Už jen řešení toho, že se opíjí tak že "neví " co dělá není žádný med a rozhodně bych ho neomlouvala a nevěřila bych mu že neví co dělá, když je opilý. Protože příště až se opije bude co?
Odpovědět
Profilova fotka
swatko, souhlasím tu s holkama a ještě jedna věc.. ty si psala, že ta známá mu seděla na klíně a oni se líbali.. líbání není přeci nevěra, je to tedy hoooooooodně nepříjemné, ale pokud se JENOM líbali, tak bych se to snažila přejít.. Je snadné radit někomu, koho se to netýká a není ve tvé kůži!! Mně se stalo to samé skoro.. přítel byl na svých narozeninách opilý, mne si skoro vůbec nevšímal.. jsem pak odešla z místa oslavy jen pár kroků bokem a po chvíli jsem ho viděla, jak se líbá se svou kamarádkou, která mě vždy jen ignorovala a chovala se povýšeně - bylo mi to nepříjemné, zlobila jsem se, byla jsem ublížená, bolelo to.., ale viděla jsem na něm další dny, že se snaží a upřímně.. "hodila jsem to za hlavu" a za pár měsíců to bylo v pohodě.. tohle se může stát každému..!!!! A kdo říká, že jemu ne, tak nevěřím.. Pokud ti takto neubližuje pokaždé, když se opije, tak to zkus zvládnout, odpustit mu a radujte se dál spolu.. promluvte si o všem, protože mluvit (či nadávat v tomto případě) je dobrý začátek.. mně se ulevilo, když jsem si s ním promluvila nebo se zlobila, ale řekla jsem to nahlas a bylo mi líp.. :-) držím pěsti!! ;-)
Odpovědět
mayenka: Já dřív taky nevěřila tomu, že je někdo schopnej se opít tak, že si nepamatuje, co dělal. A pak se mi to úplně náhodou stalo, ani nevim jak. Teda ne že bych takhle vyváděla, ale prostě mi "vypadlo" z paměti dobrejch dvacet minut. A to, co si pamatuju, tak to bych radši taky zapomněla (v tu chvíli mi fakt bylo jedno, kde klečim a zvracim a kdo mě při tom může vidět - prostě mi bylo děsně blběěěě :-p ). Takže stát se to prostě může. A zase je škoda hned všechno šmahem zahodit kvůli jednomu opileckýmu přehmatu, když nakonec zas o tolik nešlo - jako je to blbý, nechtěla bych svýho budoucího muže (a v tomhle případě navíc otce svejch dětí) takhle "přistihnout", ale že mu nějaká "společenská" pani vlezla na klín a on se v opliosti nezmozh na odpor... Já se ho nehci zastávat, ale asi bych mu prostě dala šanci, obzvlášť, když se tak kaje.
Odpovědět
Profilova fotka
krtek: souhlasím s tebou.. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky mi není jasné, jestli šlo o sex nebo jen o líbání. To hodně mění situaci...
Odpovědět
opilost ho samo nemolouvá, ale uklouznout může každý a kor, když ta paní se na klín sama posadí....takže si o otm promluvte a at ví, že to je naspoled a že nic takového už bys mu neodpustila....myslím, že rušit nebo odsouvat svatbu je zbytečné, snaž se na to nemyselt at se zbytečně netrápíš a drřím palce, at to vyšešíte pozitivne
Odpovědět
Článek se načítá
ahoj holky moc vam děkuji za rady oni se jen libali -nevim možna kdybych přišla později stalo by se něco víc ale o tom pochybuji byl opravdu mimo.On moc nepije ale v tu sobotu to opravdu přehnal..víte nejvíc mě překvapil manžel te paní naprosto vklidu nic neřešil -jen se mi vlastně zaní omlouval.přítel je jinak opravdu hodný a chová se hezky o to víc mě to ranilo nikdy bych to od něho nečekala
Odpovědět
Profilova fotka
jestli muzu rict svuj nazor, ja osobne bych svatbu ted zrusila a udelala poradny dusno - nakonec bych mu to asi odpustila, ale rozhodne ne do 19 dnu. Ulitnout muze kazdy a jestli ho ta zenska svedla, jakoze asi ano, tak je to jenom chlap .... ale me by stvalo, ze se dokaze opit, ze nevi co dela .... co kdyz se zase jednou opije, s nekym se vyspi a nakazi se a pak nakazi tebe???? Kdyz mu to ted odpustis, tak muze nabyt dojmu, ze to tak bude vzdycky. kazdy si za svoje ciny musi nest nasledky a jestli to hodis za hlavu, tak z toho on zadny nasledek mit nebude a nebude si pamatovat, ze ma mit k tobe vetsi uctu. jasne, ted se s ni nevyspal, ale co kdybys tam neprisla? v posledni rade by me desilo, ze jsi tam byla, ze to dopustil, kdyz vedel, ze tam nekde jsi .... to je podle me dost neucta. Ja osobne bych tedy sveho pritele nechala sesypat, brecet, prosit, ale svatbu bych odsunula a urcite bych se na par dnu odstehovala .... tohle proste nemam zapotrebi.
Odpovědět
Jenže my máme rodinu dvě děti nechci je do toho zatahovat a nevim jak by to brali kdyby tatinek nebo maminka nebyli doma :-(
Odpovědět
Profilova fotka
swatka: když se pouze líbali a jinak je přítel hodný, bez problémů, tak můj názor je takový, že být na tvém místě, tak svatbu neruším ani neodsouvám, ale PROMLUVÍM SI S NÍM a to důkladně.. Proč kvůli jednomu bezvýznamnému úletu rušit svatbu..? máte spolu rodinu a přeci kvůli jednomu malému (i když bolestivému) problému nezahodíš věc, na kterou se těšíš!! Manželství a partnerství je i o překonávání problémů ne? A když je ten tvůj hodnej, snaží se, apod. a tohle byl jeho první a snad aj poslední prohřešek, tak to hoď za hlavu.. ;-) uvidíš, že pak budeš ráda, že si mu odpustila a že jste to společně překonali.. a třeba vás to naopak ztmelí!!:-) Co se týče manžela té paní, tak na toho se vykašli.. je to jeho problém, když ona mu zahýbá běžně a on veřejně ze sebe chce nechat dělat paroháče..
Odpovědět
swatka: já myslím,že se snad znáte, žijete spolu už nějaký rok....sama říkáš, že byl tak na mol, že nic nevěděl....neomlouvám ho určitě ne, je potřeba to vyřešit a probrata dát mu najevo, že tohle už nikdy...a kor jestli říkáš že skoro ani nepije.... josefka: ono to taky není žádná sradna najednou zrušit svatbu a všechno cos měla poslat do háje, sbalit se a odstěhovat......swatka říká, že nikdy nic podobného neudělal, nechtěl udělat, nikdy neměla podezdření,ž e by sháněla nějakou jinou ženskou a navíc, že skoro nepije, takže si nemyslím,ž e by to u něj bylo na denní pořádku se takhl zkárovat a pak balit ženské... je blbý, že to je tak před tou svatbou, to je komplikace, určitě odpusit za 14 dní, to je rychlovka, ale tak já bych byla pro varinatu si to nějak vyříkat, svatbu absolvovat co možná v nejklidněji a v rámci možností si to užít no a pak si věřit, že co slíbil, neporuší.....
Odpovědět
Ahoj swatko, asi teď budu vypadat jako největší alkoholička, ale člověk pod vlivem kolikrát provádí takové věci, že se diví i sám sobě. My i naši přátelé, když se napijeme, tak jsme náchylní k takové té sdílné náladě. Kdybychom spolu měli řešit pokaždé, když se vyskytnu na nějakém cizím klíně, nebo on když má na klíně nějakou jinou, tak asi spolu nevydržíme ani měsíc, natož tak těch 6 let. 8-) Proto radím, až se zase bude někde pít, buď svému budoucímu manželi po ruce jako první, po určité dávce alkoholu už mozek vypíná a člověk začíná jednat víceméně pudově.
Odpovědět
Asi budu hnusná ale jednou mi známy řekl že ve víně je pravda a já stím musím souhlasit..Člověk sice dělá věci které by normálně nedělal, ale asi jen proto že nemá odvahu a alkohol mu ji dá aby udělal věci které chce..Kdyby nechtěl tak by to nedělal ne?ale třeba to byl pokus te známe vám to štěstí zničit..nevím neznám ji ani tebe Swati ale tak jako tak držím pěsti a pořadně se rozysli je to přece jen na cely život a ty stím budeš müset ží..Ale radím jedno jestli budeš jen maliličko vahat tak to zruš hlodalo by tě to celý život
Odpovědět
lotosek: Oceňuju odvahu to tady takhle otevřeně napsat. Naprosto souhlasim - alkohol je prostě šmejd zrádnej. A právě to, co jinak člověk rozumově nějak ovládne, ten alkohol prostě umožní. Kdyby skutečně platilo to, co píše vally, tak by to akorát dokazovalo, že prostě člověk od přírody neni monogamní tvor ;-)
Odpovědět
Mate pravdu holky svatu rušit nechci ani nevim jak bych to tet každemu vysvětlovala atd. a co děti ty se naní taky tak těší...pro mě by to bylo určitě hrozne každemu volat rušit :-( přitele miluji a holky sama ze sfe zkušenosti vim že opravdu člověk kolikrat nevi co děla ale mě mrzí to že to udělal tet 19 dní před svatbou když celou dobu byl uplně vzorný ...a hlavně to že sem ho nachytala..achjo zkkusim to hodit za hlavu ale zadarmo mu to teda nedám.Pořad na tom uvažuji proč tet ..jak sem ho načapala zečal něco žvatlal o tom že mu ta znama řikala že je vdana on že se bude ženit tak proč se nelibat ach jo to je logika..holt alkohol asi fakt děla svoje...
Odpovědět
Profilova fotka
lotosek: souhlasím.. pod vlivem alkoholu občas člověk udělá něco, co by jinak neudělal.. není to sice žádné hrdinství ani omluva, ale stát se to může.. 8-)
Odpovědět
souhlasím s vally. Přítel se mi taky zrubal párkrát do stavu,že nemohl ani na nohy ( za ty 3 roky asi dvakrát) vždy tam bylo hromadu holek a ikdyž jsem třeba šla s holkama tančit a on tam zůstal s hromadou jiných lidí tak nikdy tohle neudělal. Ale je pravda, že některé ženské jsou fakt mršky a jen dělaj schválnosti. Držím pěstičky ať uděláš jen to nejlepší rozhodnutí.
Odpovědět
Profilova fotka
swatka, nevedela jsem, ze mate deti - to je jina situace a asi bych ji resilamin pudove .... ja jsem jen popisovala co bych delala ja, kdyby se mi to stalo ... ale mela jsem na mysli bezdetny par. Musis sama vedet co chces, ja vim, ze ja osobne bych s tim mela problem .... coz neznamena, ze bych se ja zachovala spravne. Jenom to nenech projit prilis hladce a pak to holt uz musis nechat osudu ;-) .... tak drzim palce, at to dobre dopadne a at vsechno klape
Odpovědět
Profilova fotka
swatka: ja taky souhlasim s vally a muj pritel vzdy rika, ze alkohol odstranuje zabrany a napovrch vyplavou potlacovane myslenky a meni se v ciny... Ja si myslim, ze bych dokazala odpustit, ale momentalne bych byla velmi zranena a ztratila bych duveru...a ja si myslim, ze vztah musi byt postaven na vzajemne duvere, jinak nema absolutne cenu...trvalo by urcite delsi cas, nez bych mu znovu duverovala... Myslim si, ze jestli ti doma breci a omlouva se, jsi sice na rozpacich, ale citis litost a ta je podle mne spatnou radkyni v teto situaci a delat svatbu kvuli tomu, ze uz je vse domluvene a deti se tesi?...ja bych osobne svatbu odvolala, neumim si predstavit, ze bych mu pohledla do oci a slysela jeho 'ano' a vedela, ze lze...myslim si, ze bys nemela hezky den... Vubec nechapu argumenty, ze se 'jen' libal a ze to bylo bohuzel za Tve pritomnosti...to prece nema s touto situaci co delat! Za Tve ci bez Tve pritomnosti - tohle by se proste nemelo vubec stat...a ostre mu dat najevo, ze tohle bylo jen jednou?...mam pocit, ze zakazy a kontroly opravdu nicemu nepomuzou, jen 'ztrpci' vas vztah. Myslim, ze na vztahu se musi pracovat a potrebuje cas, stejne jako vy ve vasi situaci... Preji Ti hodne sily a at uz se rozhodnes jakkoliv, udelej to s klidnym svedomim, bez litosti, bez vycitek a beze strachu o spolecnou budoucnost..
Odpovědět
Profilova fotka
mara: já jsem taky psala, že šlo "jen" o líbání.. já osobně bych rozlišovala pokud by šlo jen o líbání či o skutečnou nevěru (o styk).. Psala jsem SVŮJ pohled a svůj názor!! Já osobně bych nerušila svatbu, pokud by šlo jenom o jeden úlet za celou tu dobu, co bych byla s ním a šlo by jenom o líbání v opilosti.. Tohle je můj názor!!! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja souhlasim s tim, ze byste si meli promluvit, a on by si mel byt vedom, ze to bylo poprve a naposled!! myslim, ze po tom, co pises swatko, tak je to pro nej hodne velka skola. josefko: ani bez deti by to nebylo tak jednoduche. Ono rict to je jednoduche, ale udelat to, to uz chce opravdu hodne sil a kuraz. A pokud my ho nezname, tak je tezke soudit. mara: proc by u ano lhal??? =-) swatko: moc drzim palce, at se rozhodnes tak, abys byla spokojena. Myslim si, ze lide by si meli odpoustet ..
Odpovědět
Profilova fotka
lennnina: a jej respektuji :-) Myslela jsem argumenty, ktere muzes slyset okolo dnes a denne...typu: 'vzdyt to bylo jen trosicku, o nic vlastne neslo...' apod.
Odpovědět
Profilova fotka
mara: ;-)
Odpovědět
swatka:Myslím si že jsi asi už dostala rad dost a já souhlasím s většinou holek jsme jen lidi a chyby dělá každý vím že to teď pro tebe není lehké ale pokud je přítel z toho sám sesypaný a na dně víš jak pak bude šťastný až mu řekneš své ano?Bude si tě o to víc i vážit a moc dobře si uvědomí že tě mohl stratit a co v tobě má takže držím palečky a užij jsi to nenech si to nikým a ničím zkazit ;-)
Odpovědět
1
2
10
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?