Potahy na židle - Eva Jansová

Milé nevěsty, chtěla bych se s Vámi podělit o zkušenost s půjčovnou potahů - Eva Jansová. Potahy jsem zhlédla na internetu a cena 25 kč za kus byla opravdu krásná, komunikace s paní Jansovou probíhala vcelku dobře. První zklamání přišlo, se smlouvou cena na internetu neodpovídala ceně ve smlouvě, cena jednoho potahu byla daleko vyšší než na internetu. Potahy jsem přesto objednala, jelikož se svatba blížila. Potahy jsme měli mít od 3.6. ( dva dny před svatbou) došli nám však až 4.6. odpoledne - svatba byla 5.6. Potahy byly špinavé, roztrhané, propálené od cigaret. Organzové mašle taktéž, špinavé, ve dvou odstínech zelené. Paní Jansové jsem poslava reklamaci a zatím pouze přijato, vratná kauce se nám také ještě nevrátila. :-( Chtěla jsem se s Vámi podělit o svoji zkušenost a doufám, že Vám svatební den nic nepokazí.... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ani se mi nechce věřit, že ta paní ještě funguje 8-( http://www.beremese.cz/forum/svatebni...
Odpovědět
škoda že jsem na tuhle diskuzi nenarazila dřív :-( ale chybama se člověk učí...
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, po urgování a několika sms, mi dva měsíce vratná záloha stále nedorazila. Na nic nereaguje
Odpovědět
U nás bohužel stejné :( sice mi paní uznala reklamaci a slíbila vrátit peníze za půjčovné, ale dva měsíce a stále nic :(
Odpovědět
Ahoj všem, ano, je to tak, paní Janšová je milá a ochotná a rychle odpovídá na maily jen do té doby, než si potahy vyzvednete na poště. Jakmile je pošlete zpět a požadujete zpátky zálohu nebere telefony a neodpovídá na maily. Zálohu nám nakonec po měsíci po několika urgencích poslala, ale profesionální jednání to určitě není. Nám potahy naštěstí přišly čisté, nicméně nebyly všechny stejné, takže dalo docela zabrat, než jsme to v sále nachystaly tak, aby si toho nikdo nevšiml. Hrůza. Myslím, že zálohu nakonec pošle Všem, jen si dává na čas a asi čeká, že to někoho třeba přestane bavit a 500 Kč ji zůstane. Hodně štěstí všem!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Paní Jansovou také rozhodně NEdoporučuji!! Zaslala na svatbu špinavé, roztrhané potahy různých odstínů a rozměrů. Potahy nebylo možné použit. Údajná smluvená dopravní společnost, která měla potahy vyzvednout přijela až napotřetí po jejím urgování. Přišli jsme o 400 kč za poštovné a to bez jediné omluvy!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?