Nevyžádané svatební rady a komentáře rodičů ženicha i mých vlastních

Profilova fotka
Ahoj, na svatbu se hrozně těším a vše si postupně připravuju, hodně věcí si tvořím sama, baví mě to. A rodiče přítele a můj táta s manželkou začali neustále komentovat, jestli to nepřeháním, jestli to nebude přeorganizované a podobně. Skoro jsem na společné večeři rozbrečela. :-( Je na tom někdo podobně?
Odpovědět
Profilova fotka
@sedmikraska111 Ahoj, buď v pohodě. U nás je to podobné :-) Já furt poslouchám jak co je zbytečné. Dělám si taky věci sama a na to zas poslouchám od přítele, že se s tím moc patlám. Ztrácím čas, že to nikdo neocení a oznámení většina lidí vyhodí. Nebreč! Udělej si to jak chceš ty. Je to tvá svatba a ne rodičů :-) Takže si stůj za svým ;-)
Odpovědět
Určitě máte obě pravdu,udělejte si to podle svého..I když malinké zamyšlení nad tím zda se třeba až moc nezabýváte hlavně jen svatbou je určitě dobrá rada pro hodně holek na beremese. Ono opravdu ne vše pak vyjde do puntíku a nevěsty co do puntíku organizují často bývají po svatbě víc zklamané než ty co některé věci až zas tak moc neřeší..Takže rada že nepřehánět je na místě a nemusela být myšlena ve zlém
Odpovědět
Profilova fotka
@ammy001 děkuju moc, já jsem spokojená, baví mě to a nejvíc mě stresujou jejich řeči... Oznámení možná lidi vyhodí, ale když nás to baví, tak proč bychom si ho neudělaly pěkné, viď?
Odpovědět
Profilova fotka
@ilonkaseda No hele jako ve zlým určitě ne, ale byla prostě vyřčena už po desátý... a hrozně to unavuje... a já nejsem naivní blázen, kterýmu je potřeba říkat, že se něco možná nepovede... stojím nohama na zemi a je mi líto, když je potřeba se nějak obhajovat před vlastní rodinou
Odpovědět
Profilova fotka
@ilonkaseda To máš pravdu. Nepřeháním to :-) Kdybych se měla řídit jejich rady. Tak na stole nemám nic. Dle rodičů přítele je zbytečné tam něco dávat :-) Dávat tolik peněz za svatební květiny, když v Lidlu si můžu koupit karafiáty za 50,- atd.. Přítel by nejradši oznámení rozeslal emailem :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@sedmikraska111 Taky mě to baví :-) Nenech se stresovat. Já je vyslechnu a stejně jim řeknu, že si to udělám podle sebe. Vdávám se po prvé tak chci aby to nějak vypadalo :-) Do jaké barvy ladíš svatbu?
Odpovědět
Tak pak je tu ještě jedna rada, informovat je o tom jak svatbu připravujete jen minimálně.Však nemusí vědět vše a o všech detailech..
Odpovědět
Profilova fotka
@ammy001 díky moc, já už jsem dokonce zvolila i tuhle formu komunikace, abych se zjistila nazor i nekoho uplne jineho... Vymyslela jsem takovou lehce pudrovou, světle meruňkovou... Ale nijak extra to neresim, jde hlavne o barvu květin.. dekorace budou proste bílé, smetanové ... hodně staré dobré čeké paličkované krajky :)
Odpovědět
Profilova fotka
@ilonkaseda Já je ne iformujji vůbec. Na to mám doma jednoho experta :-D Ale to snad jen proto, že tchýně je dost neodbytná :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@sedmikraska111Já jdu do fuchsiové, bílé a možná drobounce zelené. Taky to neřeším moc. Koupila jsem organzu. Tu dám na stůl. A protože počítám, že bude krásně. Bude svítit sluníčko tak budeme na zahrádce :-D A kytičku? Kytičku jsem vyhrála takže vím pouze to, že tam budou růžičky, frézie a nějaká alstromérie a perličky a bude prodloužená o travinu. Tak jsem zvědavá jak to bude vypadat.
Odpovědět
Profilova fotka
já kytkám vůbec nerozumím, takže nechávám volnou ruku květinářce :-) Ale na ty frézie jsem koukala a jsou hezké droboučké. A jedna kamarádka mi říkala, že hrozně hezky voní :) Jinak si přesně beru ponaučení a nebudu poskytovat žádné informace :) Ať se nechají překvapit :-D Díky za vzpruhu! :)
Odpovědět
Profilova fotka
@sedmikraska111 Já miluji frézie :-) Fakt nádherně voní :-) Přesně tak ať mají překvapení. Já mám šaty už koupený a všechny zajímá barva styl atd... Ale uvidí je na mě až na obřadě :-D Jediný kdo o nich ví je má svědkyně, která je chudinka pod tlakem ze strany tchýně, která furt vyzvídá a zkouší jestli svědkyně povolí :-) Přesně tak. Nech je napnutý ať se mají na co těšit :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Udělejte si to tak, abyste byli spokojeni vy - je to váš velký den... Na druhou stranu - fakt to nepřeháníš? Opravdu neplánuješ všechno do puntíku, do poslední vteřiny? Co se týká výroby oznámení, vývazků atd.,tak bych na kecy ostatních nedala, ale kolikrát sleduju, že nevěsty naplánují a navymýšlí milion věcí, které nakonec stojí balík - a to je pak "kdo platí, ten poroučí..." Rodiče nejspíš takové speciální přípravy na svatbu nezažili, dřív se spousta věcí neřešilo, tak jim to připadá jako zbytečnost. Nakonec budou třeba nadšeni. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@elvira svatba mych rodičů byla punk - rockový koncert... takže pro ně je řešení fakt úplně všechno
Odpovědět
Profilova fotka
A i kdybych si vymýšlela hlouposti, což tak není, jejich svatba už byla kdysi, teď jsem na řadě já udelat si to po svém ;-)
Odpovědět
U nás to je stejné. Ale já říkám-je to naše svatba,a ne svatba rodičů.Sice jsem dostala sprdˇáka,že svatbu našich rodičů organizovali jejich rodiče,a že sami snoubenci do toho neměli co mluvit,ale tak je jiná doba,ne?
Odpovědět
já sděluji lidem jen ty nejpodstatnější věci, blbosti okolo řeším se segrou, popř. s tchýní a její dcerou:-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?