Něvesty jak dlouho jste s partnery a kolik vám je let?

Profilova fotka
Holky, moc by mě zajímalo, jak dlouho chodíte se svým snoubencem a kolik vám oběma je. My jsme splu necelé tři roky, svatba bude za rok, takže to už spolu budeme 4 roky. Mně je 22, jemu 24. Myslíte, že je to na svatbu akorát?
Odpovědět
1
2
23
To je na každém. My s přítelem jsme spolu přes čtyři roky (únor). Zasnoubená jsem rok a půl. Mě je 26 a příteli 28. Takže myslím, že je to tak ideální. Je to na každým, jak se cítí. Já jsem si vždycky říkala, že do 28 bych chtěla být vdaná atd. :-) No tak uvidíme, jak se to postupně bude vyvíjet :-D Moje sestra se nevdala, ale za to mají také krásný vztah a krásnou dceru, půjde mi za družičku, bude kouzelná a v růžovém :-D
Odpovědět
My jsme spolu rok a půl, zasnoubili jsme se na roční výročí. Mě je 24, jemu 23 a myslím že prostě když se dva sejdou a ví že je to ONO, tak proč ne? Nikdo proti tomu nic nemá, nic nám nebrání, chceme založit rodinu :-D
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme spolu 3 a půl, mě je 25 a jemu 32. Myslím si, že nejdůležitější je, když oba vědí, že si svůj život už s nikým jiným představit neumí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jasně, my si jsme naprosto jistí, že se chceme vzít, že jsme pro sebe ti pravý, ale mám pocit, že rodičům se to zdá ještě moc brzo, mamka se s tím furt nějak nemůže smířit. Asi to bude i tím, že mám sestřenky které se vdávaly až ve 28 a ve 30 letech, tak se jim všem zdá těch 22 najednou hrozně málo..
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme spolu taky 4 roky, mě bude 21, příteli je 23
Odpovědět
Jak tu holky píšete, že je důležité, co ti dva k sobě cítí. Určitě si nebudu brát někoho o kom bych věděla, že k sobě nic necítíme, netollerujeme se atd.atd. Prostě to tak cítíme a tak se bereme. Nezáleží ani na rodičích, na stáří na pleti, ale jen pouze na NÁS! :-)
Odpovědět
Ahoj holky:-) My jsme spolu s přítelem skoro 6 let, mě je 27 a jemu 30. Zasnoubení jsme 5 let...a kdyby bylo po nás, vzali jsme se už tenkrát...jenže...já ještě studovala vejšku, on měl krátce po ní a hledal zaměstnání. Bydlet bychom mohli u jeho rodičů (v paneláku), jenže chtěli jsme do svého... a tak se bereme až teď. Myslím, že na svatbu není nikdy brzo a ani nikdy pozdě...prostě záleží jen na okolnostech...a především na vztahu těch dvou..jak psal prcek...prostě na NÁS:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky berhu, myslím, že jste udelali dobre...a nic vam neutelko. My jsme spolu patej rok a to jsme spolu z toho nezili 1 mesic, pak jsem se nejak rychle nastehovala :) loni jsme poridili svoje bydleni a je nam taky fajn. Zasnoubiní jsme od lonskeho května, které proběhlo v paříži :) Svatbu jsme odlozili na letosek prave kvuli tomu, ze jsme kupovali byt, což jsme upřednostnili.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, mne je 27 a priteli o rok a pul min. Po roce zasnuby a za dalsi rok by mela byt svatba, kdyz se zadari :-) Neni vubec dulezite, jak dlouho jste spolu...ja mela nekolik dlouhych vztahu a nikdy to nebylo takove, jako ted....kdyz je to to ONO, to PRAVE,clovek to pozna a cas neni dulezity
Odpovědět
Ahojte, my jsme spolu 4 roky a z toho necely rok bydlime spolu u pritelovi maminky. Mně je skoru 27 a přítelovi 27. Zasnoubeni jsme od lonskeho zari (New York). Rozhodli jsme se to udelat presne obracene nez mariot, nejdriv svatba a potom bydleni. Aby se nam lepe vyrizovala hypoteka.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojda holky... My spolu jsme čtyři roky a až se budem brát tak skoro pět... mě je skoro 19 a příteli 25 :-)
Odpovědět
My jsme ( teď nově už s manželem) čtyři a půl roku. Mně je 23 a jemu 22 :-) Sice si někteří znašeho okolí myslí, že jsme blázni, když jsme se vzali tak brzo. Ale my jsme moc šťastní a to je hlavní! ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Ahojky!My budeme s priatelom oslavovat v patek rok a pol.A keby som mala na svadbu peniaze a mali by sme svoj byt,tak by sme urobili svadbu hned :-) A urobili by sme ju aj skor,keby boli peniaze.Na buduci rok by sme chceli ist do zahranicia aspon na dva roky si nieco zarobit a potom to zacneme vsetko organizovat.Ja sa uz strasne na to vsetko tesim :-) Zasnuby by sme chceli urobit uz toto leto. Inak holky mne je 20 a jemu 21 a sme spolu straaaaaaaaaaaaaaaasne stastny a skvele sme si sadli.Moc si rozumieme a sme si obidvaja na 100% isty,ze chceme spolu zit do konca zivota a chceme mat kopec deti a potom vnucat a nakoniec spolu zostarnut.... :-) Tak neviem preco by sme mali cakat kym budeme mat 25 alebo 28 rokov(hoci je to dnes velmi moderne :-D ).Jednoducho je spolu krasne!Prajem Vam vsetkym moc,moc,moc laskay!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, mně je 27, příteli je 25, v září budeme spolu 5 let, zasnoubili jsme se před 2 lety. Bohužel máme problémy s bydlením, ale snad to už příští rok vyjde. Nejdřív vyzkoušíme, jak nám to bude klapat ve společné domácnosti a pak bude (snad) svatba :-D
Odpovědět
My jsme měli první rande před dvěma lety na prvního máje a protože jsme se nechtěli brát v květnu (pro jistotu :-) ),tak jsme se vzali 30. dubna. Vzhledem k tomu, že 1. května je státní svátek,tak už máme vymyšlené,že výročí budeme vždycky slavit večeří 30.dubna a nějakým pěkným výletem na 1. máje. :-) Mně je 29,manželovi 28. Chtěli jsme se vzít už po dvou třech měsících,ale kvůli financím jsme to odložili.
Odpovědět
Ahojky, mně je 24 a miláčkovi 25. V červenci budem spolu 6 let a bydlíme spolu zhruba 5let. Teď v záží to tedy už konečně zpečetíme :-D
Odpovědět
my jsme spolu 5 let, mě je 24 a příteli 25
Odpovědět
Profilova fotka
tak to my to spolu tahneme už 9 let (to bylo včera) 4,5 spolu bydlíme a moooc se těšíme na svatbu a další společné chvíle a společný život se vším co k tomu patří :-) .
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme spolu s přítelem 7 let a bydlíme spolu asi 6 let. Jinak mně je 25 a jemu 32 let. Kdybych dnes mohla něco změnit, tak asi to, že si ho vezmu daleko dřív. Přijde mi to ještě víc romantický. Teď si nás plno lidí dobírá, že už to ani nemá cenu, se brát. Ale ať si každej říká, co chce, ne? Důležitý je, že se milujeme. ;-) Tak holky, směle do toho. Čím dřív, tím líp :-) .
Odpovědět
Profilova fotka
tak to lion znám, taky ji nás kařdý dobírá a moc je svatba nezajímá, berou to jako samozřejmost a já se o to více snažím a snažím udělat z toho něco nezapomenutelného, krásného i přes to, že jsme spolu dlouho - možná déle než některá manželství. :-S
Odpovědět
Profilova fotka
jo a máš pravdu čím, taky bych to udělala už dříve, ale jaksi na to nebyla doba, studovala jsem a zažila docela dobré problémky, které dělala profesoři některým vdaným kamarádkám, nic příjemného. a tak to máme aspoň popořadě, dokončení studia, svatba, dovolená .... první dítě,..... :-) :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak my jsme spolu 6 let. Pres 5 let spolu bydlime, je nam obema 30. Ale narozdil od vetsiny jsme to nevzali poporade, uz mame 19 mesicniho raubire. O ruku jsem byla pozadana v den svych tricatin.
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, mě je 23, přítelovi 28 a jsme spolu 4,5 roku....My jsme si nejdříve opravili domeček a už se nemůžeme dočkat až tam začneme společně bydlet...zasnoubili jsme se vloni na Vánoce..a teď už se nemůžeme dočkat 10. září :-))
Odpovědět
Profilova fotka
Nika: "...dovolena v Jugoslavii..." :-D Mame to stejne ;-) Koukam, ze uz tu nejsem nejmladsi nevesta :-) Zdravim Verusinka. Marinka: Je mi 19, priteli je 32. Zasnoubili jsme se na nase trilete vyroci. Bydlime spolu dva roky, ted uz v oficialnim nasem :-) Na svatbu je akorad ve chvili, kdy jsi zodpovedna natolik, aby si rekla "ano". Jestli to "ano" bylo z nezodpovednosti ukaze az cas :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, mě bude 27, přítelovi je 25 a jsme spolu 1,5 a roku a přes rok spolu bydlíme. Předtím jsme spolu 6 let hodně kamarádili, takže myslím, že se máme proklepnutý navzájem velmi dobře! Možná až moc! :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj,mně je 27 a příteli 28.1. června jsme oslavili 4 roky a zasnoubili jsme se před 2 roky.
Odpovědět
Ahojky nevěstinky. Mne je 26 a příteli bylo letos 30 let. V červenci budeme spolu 10 let a zasnoubeni jsme necelý rok. ;-) Tak jak psala Lion, že si je všichni dobírají, že už to nemá cenu, tak něco obdobného jsme měli také, když jsme začali mluvit o svatbě. No nic, říkám si, že třeba závídí 8-) Každý si to zařídí podle toho, jak se na to cítí... Tak holčinky, směle do to a půl je hotovo :-D
Odpovědět
Ahojky, u nás to tak trochu také připomíná ...dovolená v Judoslávii...atd. Mně je 23 let a přítelovi je 32 let a chodíme spolu téměř 6 let. Máme již postavený nový rodinný dům, kde spolu už skoro rok bydlíme. Svatbu jsme naplánovali tak, aby byl náš dům plně vybaven a já měla dokončenou vysokou školu. Teď, kdy je dům hotový, mám po škole i novou práci, tak nastal ten správný čas završit vše svatbou, která je pro nás tou třešničkou na dortu po krásných 6 letech prožitých spolu.
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, jsem na tom skoro stejně s kacabou a lion...s přítelem budeme v říjnu 10 let, o ruku mě požádal loni v prosinci a svatba bude v září......u nás to lidi berou jako samozřejmost, že se berem, tak to není pro ně asi takovej zážitek.... ;-) ....jinak jsme si s přítelem říkali, že svatba mohla být už dřív, tak někdy před dvěma, třema rokama, jenže to já ještě studovala vejšku a on bydlel u rodičů, takže teď jsme spolu v novým bytečku a těšíme se, hlavně na miminko, který ještě není na cestě, ale rozhodně by mi nevadilo už teď.. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ene : taky zdravim ;-)
Odpovědět
1
2
23
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?