Nevěra

Přišla jsem na to že kamarád je nevěrný přítelkyni, mají spolu dítě a hledají si větší bydlení ( na hypotéku ) a přitom on je jí nevěrný. Nevím jestli to říct nebo si to nechat pro sebe. Hrají si na vzornou skvělou rodinku a přitom vím že jim to neklape a on ji podvádí a ne jen s jednou.
Odpovědět
1
2
Já bych řekla spíše jemu, ať s tím něco udělá, jinak to řekneš jeho ženě. A on se rozhodne.
Odpovědět
Pokud to není jen s jednou,tak to nejspíš nikdy nebude jinak..Chápu,že nechceš být ta,která ji tuto skutečnost sdělí,na druhou stranu nechávat ji v nevědomosti je také špatně..Tady se opravdu těžko radí
Odpovědět
Pokud to víš na 100%, že je to pravda, tak záleží, jestli to je Tvůj kamarád víc nebo ona víc Tvoje kamarádka. Ale asi bych to řekla spíš nejdřív jemu, že to vím a uvidíš, jak se zachová. ..
Odpovědět
Hmm, to je pekne neprijemna situace :( Rekla bych to asi jemu, ze to vis, a ze pokud se urychlene nevzpamatuje, tak ze to reknes jeho zene.. ale hodne zalezi, jak moc ti jsou blizci.. jestli jsou to nejaci znami nebo kamaradi, se kteryma se moc nevidas, tak bych to asi uplne neresila.. naopak pokud jsou to blizci kamosi, tak nevim :(..to se fakt tezko radi. Ale na tvym miste bych to rekla minimalne jemu a uvidis, jak se zachova no.
Odpovědět
Profilova fotka
NIKDY, ale NIKDY nikomu nic neříkej.... ať to dopadne jakkoli vždycky budeš za tu špatnou. Navíc, chybu může udělat každý a plést se do toho není nikdy pro dobro věci. Věř mi, několikerá osobní zkušenost, bohužel :-(
Odpovědět
@nita1984 Ja myslim, ze zalezi na tom, kdo to je, ale obecne mas pravdu no.. Ja si akorat predstavuju, kdyby to byla moje blizka kamaradka nebo sestra, tak ja bych se proste neudrzela a rekla bych tomu chlapovi, at se vzpamatuje.. ale je fakt, ze tem holkam bych to asi nikdy nerikala.. souhlasim, ze to neni dobry napad se do toho motat no.
Odpovědět
Profilova fotka
@karlajasmine hele, zažila jsem to . u nejlepší kamarádky... řekla jsem to jemu, do dneška se nemůžeme ani cítit..... ale ona to do dneška neví, on teď zdá se seká latinu a všechno je ok.... neumím si představit, že bych to řekla jí... rozbila bych jí rodinu, ona i děti by byli v háji, on nejspíš taky, protože jí má rád, i když jim to prostě chvilku neklapalo a tak prostě uletěl.... ono je jednoduché moralizovat, ale člověk by si měl prostě vždycky prvně zamést před vlastním prahem. Upřímně, poud by měl můj chlap bokovku a byla to "necitová" bokovka, raději to vědět nechci, než se tím trápit...
Odpovědět
@nita1984 No rozhodne jsi udelala dobre, zes to nerekla ji.. ja teda primo tuhle situaci nezazila, ale taky znam jeden par, kde ji ten chlap dlouho podvadel s nejakou bokovkou, ale maji 3 deti a zda se, ze jim to ted klape.. a kdyby se jim do toho nekdo tenkrat motal, tak by jim v podstate zbytecne znicili manzelstvi no..
Odpovědět
Profilova fotka
@karlajasmine ano, to je právě to.... chlapy prostě jsou schopní podvádět i ve spokojeném vztahu... spousta žen to nechce vidět, slyšet, vědět.... stejně tak stačí nějaká nespokojenost v kombinaci s příležitostí a i ze sepur věrňáka je rázem nevěrník....
Odpovědět
Sama bych nestála o to, aby se někdo míchal do vztahu mně, tak bych to nedělala ani ostatním. Nevidíš do toho, nevíš, jak to spolu mají, není to tvoje věc.
Odpovědět
@nita1984 To rozhodně neplatí jen na muže.
Odpovědět
Profilova fotka
@kacenkakaca Ano, to je určitě pravda... jen jsem to vztáhla na situaci, která je zde popisovaná.....
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@svobodpetika Promluvila bych si nejdřív s ním a pokud to nezabere, tak bych to řekla i jí. Já tohle lhaní nesnáším a beru to podle sebe...sama bych byla ráda kdyby mi tohle řekl kdokoli i za cenu rozpadu několikaletého "spokojeného" vztahu.
Odpovědět
@kacenkakaca @nita1984 souhlas no.. to plati jak na muze, tak na zeny.. je to spis o povaze a o prilezitosti nez o tom, jestli je to muz nebo zena... Znam chlapy, kteri by nikdy nikoho nepodvedli a stejne tak znam zeny, ktere presto, ze jsou vztahu spokojene, chlapa podvedly.. Takze tezko rict no. Osobne doufam, ze tohle nikdy nebudu muset resit :) (ale to asi doufa kazdy). Ale kdyz si predstavim, ze by me muj snoubenec s nekym podvedl, tak bych to bud nechtela vedet nebo bych se to chtela dozvedet sama.. nechtela bych, aby mi to rekla kamaradka.. strasne by tim zranila moji hrdost a asi bych ji to mela za zle.
Odpovědět
Profilova fotka
@karlajasmine přesně tak.. navíc, když chlap podvede a pak se vrátí domů a jeho žena je od něj tou nejhýčkanější, není třeba po ničem pátrat
Odpovědět
@limda No, kdyby mi někdo řekl, že mě přítel podvádí, tak ho s tím pošlu do háje, protože příteli věřím. Pokud bych tomu věřila, znamenalo by to, že mám sama podezření a že mu nedůvěřuji. Navíc záleží, jak moc na jisto to zakladatelka ví. Kdysi mě jedna "kamarádka" viděla s jiným mužem než s přítelem. Byla jsem na večeři, smáli jsme se, drželi za ruce, dala jsem mu pusu. Tak to vyslepičila příteli. Výsledek? Přítel věděl, že jsem šla na večeři se svým bratrem, takže trapas ze strany dotyčné. Navíc jsme z toho měli dojem, že nestála o nějakou spravedlnost, ale o to, aby se "něco dělo".
Odpovědět
Co možnost nákaz,navíc,když jak píše těch nevěr se dopouští asi s více ženami.
Odpovědět
Profilova fotka
@limda na tohle velký pozor.... jedna paní povídala je často hodně zákeřné..... pokud by mi někdo řekl, že mě přítel podvádí, také ho pošlu do háje, protože mu věřím..... okud bych mu věřila tak málo, že stačí jedna věta, abych tu důvěru ztratila, asi ten vztah za moc nestojí....
Odpovědět
Profilova fotka
@kacenkakaca Tak samozřejmě, že bych chtěla vědět okolnosti a nevystěhovala přítele jen proto, že Anča z Horní Dolní povídala. Ale kdyby tomu víc věcí nasvědčovalo a někdo kdo by to věděl jistě by mi to řekl, byla bych mu vděčná. Já to takhle prostě mám. Představa, že by mě přítel podváděl a někdo z mého okolí by to věděl a neřekl mi to, tak to bych si připadala jako idiot a naopak už necítila důvěru ani k tomu dotyčnému.
Odpovědět
Profilova fotka
@ilonkaseda byla si u toho? Víš jak to opravdu je? Ví to opravdu pisatelka dotazu? Ona pravda může být úplně, úplně někde jinde.... a možnost nákaz? No, pokud by chodil po bordelech možná, pokud se chová jako nezodpovědné prasátko, tak možná, ale pokud má prostě milenku (nebo milenky), je to podel mě dost liché... zas bych z toho nedělala takové drama
Odpovědět
Profilova fotka
@limda prosím, jak zjistíš, že to někdo ví jistě? To je věc, která by mi v životě hodně pomohla :)
Odpovědět
Profilova fotka
@nita1984 V tomhle případě asi platí stejná odpověď jako nahoře. To, že na tohle mám prostě jiný názor nemusí automaticky znamenat, že je špatný ten můj nebo tvůj.
Odpovědět
Profilova fotka
@nita1984 Ono občas stačí se toho chlapa i zeptat...je dost takových kteří tu nevěru prostě přiznají ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@limda nikdo neříká, že je některý špatný... jen prostě životní zkušenosti hovoří jinak ;-) Zeptat se můžeš, ale pkud nemáš "důkaz".... asi neznám chlapa, co jen tak přizná...a pokud ano, na vztahu mu nezáleží a pak není důvod s rozchodem otálet
Odpovědět
Profilova fotka
přesně tak, kdyby to byla ma nejlepsí kamaradka a neco takoveho vedela a nerekla mi to tak by me to trapilo víc nez nejaká nevera. A bylo by mi jedno, ze ztratím jeho za moc nestal kdyz si uzíval jinde. Ano samozrejme je to jine kdyz uz clovek ma deti, urcite bych to rekla jemu a ze srdce by mi bylo jedno jestli bude nastvanej nebo za mnou zavre dvere. Kazdy ma pravo rozhodnout za sebe..
Odpovědět
Profilova fotka
@nita1984 To že máš "několikerou osobní zkušenost" jak píšeš ti neberu. I já nějakou mám a taky hovoří jinak než ta tvá. Jsou prostě i muži co to přiznají, a ne proto, že by jim byl ten vztah úplně fuk, ale protože se jim na to přišlo a nemají potřebu si vymýšlet ještě dál. Dělali to co neměli, přišlo se jim na to, konec. A jsou i takové vztahy, které to naopak upevnilo a přežily to. To, že někdo něco neviděl/neslyšel, neznamená, že to neexistuje. Já jen prostě říkám, že bych to vědět rozhodně chtěla a nepřála bych si s takovým člověkem pořizovat hypotéku. Tečka.
Odpovědět
Neříkat, nikdy.
Odpovědět
Profilova fotka
@limda Jojo, proto si pořídíš hypotéku s věrným úžasným člověkem, která se třeba za 10 let zblázní a bude to to samé.... to by sis nemohla pořídit nikdy s nikým nic.... nic není více nejisté, než mezilidské vztahy.... pořád jsem za NEŘÍKAT.
Odpovědět
Profilova fotka
@nita1984 Dobře. Za tebe neříkat, za mě říkat a jsme na tom, na čem jsme byly :-D Jenom nevím k čemu jsme si tou výměnou názorů pomohly :-D
Odpovědět
Zalezi na konkretni situaci a lidech, ale ja to dobre kamaradce rekla. A moji blizci vedi, ze ocekavam, ze mi to reknou tez, kdyby nekdo neco vedel! Nechtela bych byt za naivni husu, zatimco ostatni kolem me to vedi a nic nereknou!
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?