Měla některá z vás chuť si to před svatbou rozmyslet?

Profilova fotka
V několika diskuzích jsem narazila na to, že ze svatby sešlo kvůli tomu, že si to ženich rozmyslel. Napadlo mě, jestli si to opravdu rozmyslí především chlapi, nebo jestli je tohle i ženská záležitost. Jak jste na tom vy? Napadlo některou z vás, že by nejradši svatbu zrušila? Nebo některá i tak udělala? Mě to nenapadlo ani na vteřinu a doufám, že snad mého budoucího manžela taky ne.
Odpovědět
Vzhledem k termínu Tvé svatby se divím, že se o takové věci zajímáš, že na to máš vůbec čas a náladu, když tě to ani na vteřinu nikdy nenapadlo. Jo třeba mě to napadlo, ale ve smyslu toho, že bysme to udělali jen ve čtyřech (kvůli problémům v rodině).
Odpovědět
Profilova fotka
@pavlovasandra No právě jak jsem psala, že jsem narazila v několika diskuzích na to, že ze svatby sešlo kvůli tomu, že si to rozmyslel chlap - no tak mě jen tak napadlo, jestli to byla náhoda, že to byl vždy jen chlap. Já se o to nijak extra nezajímám, jen mě to prostě napadlo, tak jsem se zeptala, nic víc. Času mám teď hodně, vše máme zařízené, takže nejsou potřeba žádné stresy. K té svatbě ve 4 - to já bych právě vůbec nechtěla, hrozně se těším, jak budeme všichni pohromadě. Ale chápu, že pokud máte problémy v rodině, tak se na to koukáš jinak než já.
Odpovědět
Profilova fotka
@pet23 Já jsem slyšela i o nevěstě, co si to rozmyslela. Jenže rodina jí nechtěla dovolit svatbu zrušit, že už všechno zaplatili atd. Tak je poslechla, svatbu nezrušila a u oltáře řekla "ne".
Odpovědět
Profilova fotka
@assol wow....
Odpovědět
@assol no tě pic...:-D Chudák ženich...:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@assol Tak to je hodně drsný :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@assol tak to je bomba.. :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@assol Ja slysela podobnou historku (pozadi vim od spolecne kamaradky). Kdysi jsem byla na rande s klukem, jemuz nevesta odesla od oltare snad ke vsemu jeste se svedkem (pritel toho zenicha). Nicmene jina u nej nemela sanci - po nejake dobe se zase dali dohromady a narodili se jim deti (bylo to dost rychle po te, co jsem se s nim poznala, urcite pul, rok). Jak to dopadlo dal, uz nevim.
Odpovědět
Já jsem zase slyšela o jedné svatbě, kde některý ze snoubenců (už si nepamatuju, jestli ženich, nebo nevěsta), řekl před oltářem "ne". Ne že by si to chtěl rozmyslet, prostě jen tak ze srandy zkusil, co se stane. Samozřejmě bylo po svatbě, protože nic jiného, než "ano" se říct nemůže. Blbý a drahý špás :-|
Odpovědět
Profilova fotka
@bubbi No to je teda hustý....Srandičky musí v určitých chvílích stranou :-S
Odpovědět
Profilova fotka
Ale u mojí tety na vsi byla také jedna svatba, kdy řekla nevěsta ne. Bála se to říct pár dní před svatbou a tak počkala až před oltář...No těžko uvěřitelné..
Odpovědět
Profilova fotka
@bubbi ahoj holky, zajímavé téma :-) ,a děkuju tobě za příspěvek :-D , vůbec jsem netušila že srandičky jdou stranou :-D , můj přítel je takový srandista tak mu tohle musím zavčas sdělit :-D , díky!!!! ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@bubbi ale jinak je to mazec co píšeš :-( , nedokážu si to představit :-| , asi ani nechci....
Odpovědět
@evinkapralinka Jo, máš pravdu, tady se sranda fakt nevyplácí...to je lepší si nechat až na hostinu ;-) Vůbec si neumím představit, že by mně můj nastávající takhle všechno zkazil. A nejen mně...brrr :-(
Odpovědět
ahoj holky... tak já měla tendence vše odpískat 2 měsíce před svatbou...drželo mě to celé dva měsíce, ale koza jsem si nechala navykládat, že jde o stres a to je "normální"...před obřadem jsem nechtěla vylézt z auta a řekla jsem, že si ho nevezmu..."co blbneš, čeká tam padesát lidí". tak jsem přestala blbnout a šla....dva roky na to jsme se rozvedli. a to jsme před tím pár let spolu žili.
Odpovědět
Kamarádky známý se zapletl do takové nepěkné věci. Toho známého kámoš se ženil, jenže ten známý ho s jeho snoubenkou už několik měsíců podváděl. Nicméně holka byla asi úplně blbá, protože přesto že svého snoubence podváděla, k oltáři si stoupla a řekla ano. Čtrnáct dnů po svatbě řekla, že manžela už nějakou dobu podvádí a že chce rozvod. Teď už jsou rozvedení a milá holka je se svým tehdejším milencem. Nechápu proč aspoň u toho oltáře neřekla že ne. (snad jsem to napsala pochopitelně =-) ) Já osobně nepochybuji ani v nejmenším. :) U nás to je prostě krásné pokračování vztahu. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@evinkapralinka I můj je srandista, takže ho taky musím upozornit!! by se pak asi divil, že kvůli jeho dennodenním vtípkům by bylo po svatbě :)))) to bych se pak smála já!!! :))
Odpovědět
@helisek84 tak to je hloupé, ale třeba na druhou stranu,kdyby jsi tu zrušila, tak budeš litovat :-) jinak na svatbě kamarádů říkal fotograf, že zažil svatbu, kdy ženich čekla na nevěstu před oltářem a v momentě kdy přišla, rozdal všem svatebčanům fotogragfie, kde je jasně vidět, že jej nevěsta podvádí. Řekl, že takovou k... si nevezme a odešel...tak to mi přijde taky šílené 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
teeeda to jsou příběhy...
Odpovědět
@micipsa Někdy je fakt těžko uvěřit, co se všechno může semlet. Že si to nechával až k oltáři ?? @helisek84 To je mi líto, že to tak dopadlo. Někdy by asi člověk měl naslouchat svým instinktům...ale to se dá asi těžko dopředu odhadovat. Já měla pár měsíců před svatbou taky pocit, že musím všechny zabít, včetně nastávajícího ;-) ale to bylo výše zmíněným stresem, takže jiná kapitola. Tobě přeju, ať to napodruhé dopadne líp :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pet23 Souhlasím, to je fakt drsný...
Odpovědět
Profilova fotka
@jaruska123 No ten můj si z toho právě taky dělá furt srandu, co tam jako řekne. Ale upozorňovala jsem ho, že nesmí říct nic ze srandy, že se tam bere vážně první vyřčené slovo, i kdyby to byl sebeblbější vtip. Ale stejně mě tím občas pošťuchuje. Jako že řekne: "Ne...můžu jinak než ANO" nebo z nějaké písničky nebo odkud "Co mi zbývá pane rado, teď musím říci ano..." Ale myslím, že má dost rozumu, aby to neřekl doopravdy:-))))
Odpovědět
Profilova fotka
@micipsa Tak tohle je jako z filmu. Mazec. A obdivuju jeho pevné nervy, že s ní nevyběhl dveře, ale krásně ji sundal, přede všema.
Odpovědět
@micipsa Tak to mi přijde šílený. Tohle se nedělá. To je daleko hroší než to její podvádění. ještě jí v tom hnusu trumfnul.
Odpovědět
Profilova fotka
@pincola A já si zrovna myslím, že ne. Kdyby se rozešli před svatbou, tak z něj všichni budou dělat blbce. Takhle všichni vědí proč. Podle mě to udělal dobře.
Odpovědět
holky, já přemýšlím o zrušení svatby ve dne v noci :) ale ne z důvodů, o kterých jsou všechny tyhle příběhy :) nejsem ani tak nervózní, ale jsem spíš flegmouš, co nerad něco řeší moc dopředu...šaty teda mám, prstýnky jsou taky už doma v šuplíku, oznámení rozdaná, místo na oslavu zamluvené...říkala jsem si, že to je všechno...jenže - svatba je za dva měsíce, musím se sejít s kadeřnicí, taky s paní, co nám bude dělat dort, musím si koupit boty, sehnat oblek pro budoucího manžela, pro syna...a to jsou ty nejhorší věci, nesnáším nakupování!!! už mám dokonce zlý sny, včera třeba se mi zdálo, že je den před svatbou a přítel nemá oblek :-D a živě si pamatuju na spolužačku, která se vdávala loni na jaře - před radnicí vystoupila z auta, tam všichni ti hosté...a ona tak stojí, nešťastně kouká a říká Měli jsme to zrušit, to je hrůza tohleto...potom už se smála a bylo všechno v pořádku, ale to byla asi ta opravdová svatební nervozita a nechci vidět sebe, až fakt den před svatbou zjistím, že něco nemám :)))))
Odpovědět
Tak já taky přidám jednu historku - spolužačka mojí kamarádky měla naplánovanou svatbu, svatba proběhla a na líbánkách zjistila, že jí ten její už nějakou dobu podvádí... a když se ho ptala, proč to neřekl před svatbou, tak prohlásil, že přeci nebude pár dní předem rušit svatbu... už jsou rozvední... a to spolu bylo hoodně dlouho... To bych chlapa zabila!!!!
Odpovědět
Jinak já jsem měla spíš pocity, že bych zrušila svatbu, jako tu akci, ne pochyby o manželovi :)
Odpovědět
@maroussia umlátila bych ho a ještě mu vydloubla koule lžící!!! fakt...to radši utracený peníze zbytečně, než pak tohle...některý lidi jsou fakt pitomci :)
Odpovědět
Profilova fotka
Že platí první slovo myslím není pravda, právě na té svatbě, o které jsem tu psala, se oddávající po tom prvním ne zeptal podruhé.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?