Mám správný věk na vdávání? Poraďte mi

Ahoj nevěsty! Mám úžasného přítele,se kterým chodím 2,5 roku a rok spolu krásně žijeme.Před pár měsíci jsem byla požádána o ruku a souhlasila jsem.Jediný problém je,že jemu je 28 a mě 22(v den svatby mi bude 23,5)Myslíte,že to není moc brzo?Vím,že je ten pravý,hrozně ho miluju a chci,ale přiznávám se(a stydím se za to),že se bojím že mi v téhle době svateb až po třicítce budou všichni ťukat na čelo. P.S.Nedávno se mi rozpada rodina a je hezký pocit,že mám najednou naději na tu vlastní...Dík za názory.
Odpovědět
ahojky, rozhodně si nemyslím, že je to brzo. pokud cítíš, že je to opravdu ten pravý a že je vám krásně tak v tom nevidím problém. Já mám v plánu se vdávat příští rok a budu mít taky 23 let a můj přítel 27. Takže s úsměv a klidně hupněte do svatby. Hodně štěstí.
Odpovědět
Ach jo!Moc ti děkuju labutičko a gratuluju!Moc jsi mi pomohla...!
Odpovědět
labutičko, já s přítelem chodím půl roku a svatba je na spadnutí. Jemu je 23,5 a mě je 28 a je nám krásně a jdeme do toho!! :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
jééééé.každý máme asi jiný názor!protože řešit věk na vdávání????mě je 19 příteli 28.budem se brát příští rok (takže nám bude o rok víc) už aby to bolo!pokud prostě se myslím, že je ten pravý tak to toho jdu Ne?.kdybych si to nemyslela tak si ho neberu a ani sním nejsem..... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
priznam se, ze to trošku řeším taky. Chodíme spolu 4 roky a jinýho už nikdy nechci, ale je mi 22 ještě 2 roky budu studovat a hypoteku,která by pokryla cenu bydlení nedostaneme. Takže co s tím?
Odpovědět
holky a kdyby vam nekdo rekl ze spravny vek je 30 tak budete do 30 cekat ????? ;-) :-S 8-)
Odpovědět
mě nejde o správný věk, ale o to jestli je správný čas
Odpovědět
anavo a kdyby ti tady vsichni napsali ze neni tak co udelas?
Odpovědět
nic protože si to stejně musím rozhodnout jako všichni sama,ale myslela jsem, že můžu napsat, co mi zrovna zní v hlavě
Odpovědět
Profilova fotka
glum není to brzo vdávala jsme se jako čerstvá 21 a myslím že verusinek dokonce jako 19 letá.Takových mladých se nás tu vdávalo hodně.Nejkde o věk když jsme si jisté, že své partnery milujem. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud cítíš, že je to ten pravý, tak do toho jdi. Chvíli už spolu jste, tak se snad už znáte a víte, co od sebe čekat. A jistotu nebudeš mít úplně nikdy. S přítelem jsme spolu podstatně déle, je nám více, vycházíme spolu, vím, že on je partner pro život a taky mě někdy přepadnou pochybnosti, jestli je to napořád, zda nám to vydrží a přitom taky vím, že on jediný mě pořádně zná a někoho druhého jako on bych těžko hledala. Takže pokud i on není proti svatbě, jděte do toho.
Odpovědět
Článek se načítá
Ahojky, ať už se budeš vdávat v jakémkoli věku, nikdo ti nezaručí, že budete šťastní. Na tom musíte pracovat v každém věku, takže pokud neváháš nad volbou partnera, věř, že právě teď je ta nejlepší doba na vdávání :-)
Odpovědět
Holky moje,jste tady všecky tak milé!Moc Vám děkuju za odpovědi.Chtěla jsem tak trochu zjistit"veřejné mínění",protože jsem si všechny ty reakce kolem představovala dost horrorově.Ale Vy jste mě dostaly do reality.Můj Jiříček je na mě hrozně hodnej,chápavej a prostě všecko a moc tu svatbu chtěl.Měla jsem první den dost smíšený pocity,protože mě tím požádáním velmi překvapil.O svatbě jsme mluvili dlouho,ale on vůbec není na překvápka(i vánoční dárek mi ukazuje tejden před šťedrým dnem)tak mě fakt dostal.Cítím se na to dospělá dost,přžila jsem velký maléry v rodině i dost těžé chvíle v mém zaměstnání,a pár vztahů mám taky za sebou.A i náš vztah je zralý-prožili jsme spolu už fakt náročný chvíle-hned na začátek jsme byli jako vedoucí 14 dní na táboře a tam ty nervy a únava způsobí,že člověka poznáš dost dobře,pak má maturita,jeho státnice,bouřlivé věci v práci i smrt 2 blízkých lidí.Jen mám hrozný strach,abych jednou nelitovala...ale to asi nejde o věk,co... Sip:nelituješ?
Odpovědět
Profilova fotka
Správně taky myslím že nejde o věk.No a jak jste to nímaly třeba žádost o ruku Leniik a sip?Neřekly jste si ani na chvilku jsem moc mladá? :-N ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
máš pravdu, správný věk prostě není. Pokud cítíš, že ho miluješ a on Tebe a chceš s ním být není co řešit a těšte se na manželství. Podle mě se každé z nás stalo, že někdy zapochybovala, jestli to bude navždy, ale na vztahu se musí pořád pracovat a jistota není nikdy. Věřím, že manželství každé z nás dopadne skvěle když si ho bude užívat a pracovat na něm....Mějte se..
Odpovědět
My se vzali, kdyz nam bylo - me 23,5 a manzelovi 24,5. A vsichni si klepali na celo, co ze je to za rebelii. Proc jsme nepockali do 30 nebo az budu tehotna ;-) Ale proc bychom meli cekat? Protoze je to IN? Citime to tak, stejne se nic nezmenilo (krom mych dokladu), takze neni co resit. A jeste manzel nedavno prohlasil, ze jsme se meli vzit klidne driv :-D
Odpovědět
Profilova fotka
babyna: souhlasím s tebou :-p
Odpovědět
0401-přesně, přeci nebudeme někoho poslouchat, kdy se máme vdávat, je to každýho věc a jak to každý cítí ;-)
Odpovědět
holky http://www.beremese.cz/forum/show.php... že vás to pořád baví... :-|
Odpovědět
Profilova fotka
sarinko, nějak se potkáváme :-) :-) Nechci být nepříjemná, ale ta otázka mi příjde .... Jak mají ostatní nevěsty tušit, kdy je nejlepší doba na vdávání pro glum, když ji vůbec neznají a neví, co mezi nima je.
Odpovědět
V souvislosti se svatbou na věku podle mě absolutně nesejde. Když si je člověk jistý tím, že dělá správnou věc, tak ať se klidně vdá v 18, ve 30, ve 40, kdy chce. Podle mě je jen dobrý, aby to ti dva měli v hlavě urovnaný, aby věděli, co od života čekají a aby se uměli uživit... Mě bylo v den svatby 22 a manželovi 23 let...a nikdo náš věk neřešil...
Odpovědět
0401:Je pravda,že mě tu nikdo sice nezná,ale snažila jsem se svou a naši situaci vyjádřit v mé otázce,jak nejlíp jsem uměla a zajímal mě názor ochotných holek.Myslím,že se tu taky všechny ty nevěsty neznají a přesto se s ostatními radí o různých a různě závažných věcech.Myslela jsem,že tyhle fajn stránky jsou od toho.Nesuď mě jen proto,že mě prostě zajímal názor druhých.
Odpovědět
Profilova fotka
Mně bylo taky 23 a tři měsíce, manželovi 25.. Je fakt,že kdo nás nezná, ten se diví, třeba v práci apod, ale rodina to čekala a ví, že se milujeme, bydlíme spolu už 3 roky, tak proč ne? Stejně bychom se jednou vzali a je jedno, jestli teď, nebo za tři, čtyři roky.. Běžte do toho glum!! Držím palce!
Odpovědět
taky si myslim, ze na veku nezalezi. hlavne aby ti dva vedeli, ze jim to alespon nejaky patek vydrzi :-D , umeli si hodne veci tolerovat, duverovali si a pomahali za vsech okolnosti. a pak samozrejme milovali a vzajemne se pritahovali, ale urcite v tom hraji roli dalsi dulezite faktory, ktere kazdy uprednostuje vice a jiny mene.
Odpovědět
Děkuju ti,Márinko,povzbuzení od tebe moc pomohlo....Mimochodem,jsi tu jedna z nejkrásnějších nevěst!
Odpovědět
Profilova fotka
glum, já děkuju tobě, moc jsi mně potěšila po ránu :)
Odpovědět
Profilova fotka
na to přijde každý sám, kdy je ten správný čas i věk na vdávání....... my jsme se s manželem brali po 10 letech, já jsem se ani vdávat nechtěla, není to pro mě důležité, klapalo nám to i bez papíru, ale teď jsem moc ráda, že mě manžel o ruku požádal a mohla jsem si prožít zatím nejkrásnější den v mém životě. ;-)
Odpovědět
janek, dívala jsem se do tvého alba, ty fotky jsou upravované?
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?