Kdy začít s přípravami na svatbu?

ahoj nevěsty, chtěla jsem se zaptat,od kdy začínáte s přípravami. termín máme 22.8., nějak nevím jak a kde začít? kolik času potřebujeme? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky simbro.My máme termín 26.7.a už jsme začali tím,že jsme si našli vhodné místo na hostinu,zjistili si přibližný rozpočet,kolik bude cca.hostina stát,pak je důležité oběhat svatební salóny,aby ti někdo "nevyfoukl"nejhezčí šatičky,pokud nebudeš mít své vlastní,pokoukávat po prstýnkách,také je důležitá hudba na svatbě-jestli budete mít,tak raději už teď shánět,protože spousta termínů už je zadaná.....uf je toho hodně.Záleží kolik jste si dali limit na svatbu.Asi nejdůležitější je,mít termín,mít v čem jít a kde uspořádat hostinu.Pokud budeš chtít,pošlu ti na IP svůj rozpis,který jsem si napsala ve wordu(co vše je třeba udělat) :-)
Odpovědět
to hildegarda: děkuju moc určitě budu ráda, když mi ho pošleš. každopádně zhruba tak vím, jaké šaty,na ty pojedu asi příští týden, s tím rozpočtem myslím, že 60- 70 tisíc, platíme si všechno sami, ale nevím kde by se dalo ubrat, chci to jako každá z nás dokonalý, je to jednou za život(snad) :-). Na oběd už máme restauraci a na večer taky, to je zatím vše co máme...
Odpovědět
Profilova fotka
OK,pokusím se to přeposlat.Mám tam i nějaké své poznámky,tak ty přehlížej :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Spoustu věcí,co se týkají svatby najdeš na krasnasvatba..Tak am jukni,třeba se ti bude něco hodit.Mají tam i vcelku dobré ceny
Odpovědět
Profilova fotka
Simbro, my máme termín 30.8. a zatím máme zamluvený jen termín na radnici a restauraci. Domlouváme hudebníka. Šaty teprve budu vybírat. Co je třeba udělat je dobře rozepsané tady v plánovači příprav, tak tam zkus nakouknout. Nebo nakoukni za námi do diskuze http://www.beremese.cz/forum/show.php... jsme tam samé srpnové nevěsty a diskutujeme o tom, co už zajištěné je, co je ještě třeba a kdy je na to nejvyšší čas. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
my máme termín 20.6 a máme zamluvený šaty,matriku,restauraci a vizážistku :-)
Odpovědět
lucinecka, tak to je super, matriku máme místo na oběd a večerní raut taky, a příští týden jedu na šatičky, máš v albu krásny šaty, jsou z půjčovnz?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
aliciznicka • Dnes ve 13:07 Ahoj všem! Na 4. července příštího roku chystáme s přítelem svatbu a chtěla bych se zeptat s jakým předstihem bych měla zajistit obřad, hostinu, šaty... Chtěli bychom se vzít v Olomouci kvůli rodině a přátelům budoucího manžela a hostinu mít o kus dál, kvůli mojí rodině. Dívali jsme se na magistrát města Olomouce. Tam mají v nabídce skladby k obřadu, ale my už jsme si vybrali jiné, tak nevím, jestli s tím nebude problém. Šaty bych si ráda šla vybrat hned, jak bude na 100% zařízený obřad a hostina, ať se pak nemusí odvolávat.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojte nevěsty, tak já nemám ani přesný termín, první nebo druhá sobota v červenci 2009, to se snad rozlouskne do 3 týdnů. Jediný co mám, tak je cylindr na auto-výhodná koupě, výzdoba na auto a objednané šaty od číňánků :-) jinak jsme začali přibližně obhlížed kde hostinu...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky ;-) svatbu máme v červnu 2009 a ted ve středu jsme si zarezervovali termín+restauraci na hostinu :-N Šaty nechám až po Novém roce,asi tak na únor. anaxamon:Skladby na obřad můžete mít své,alespon nám to ted pani matrikářka nabízela ;-)
Odpovědět
Ono asi záleží, kde chcete mít svatbu a jak velkou :-) Malá svatba na matrice bude asi snažší než dojednávat velkou svatbu na exponovaném místě :-)
Odpovědět
simbro ja som mala prvy termin 30.8.08 a s pripravami sme zacali v januari. zajednala som salu, fotografa, skupinu a kameramana a potom uz ostatne len tak pozvolne
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahoj,já budu mít svatbu nejspíš 14.8. nebo 15.8.,a začala jsem teda někdy teď,zatím vybíráme místo,šaty začnu koncem roku,a jako první jsem chtěla zarezervovat fotografku...ale má už plno,takže změníme termín o den dříve...nikdy by mě nenapadlo,že je třeba začít tak brzo:-)ty důležité věci je třeba obvolat co nejdřív:-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 letech
My jsme začali plánovat před měsícem a můžu říct, že už máme téměř vše zařízené a připravené. :-) A dokonce jsme ani nemuseli slevovat ze svých požadavků, měli jsme i dost štěstí ve sjednávání. :-N A svatbu máme za necelý měsíc. ;-)
Odpovědět
@desiete vzhledem k tomu,že máte svatbu v listopadu, tak to není asi takový problém. My plánujem svatbu v srpnu a hudebníci, fotograf i dj měli obsazeno rok dopředu , tak jsme museli zvolit jiné varianty :(
Odpovědět
@ivetka303 To bez pochyb. V létě je velké množství svateb a tam je opravdu potřeba organizovat dříve.
Odpovědět
Profilova fotka
My mame svatbu v cervnu a krome mista mam uz zamluvenou fotografku,kadernici,vizazistku a pani na dorty.Vsichni mne rekli,ze je dobre kdyz to resim takhle dopredu.Pak uz maji pry vetsinou plno.Tak urcite nevahej a radsi to res uz ted.
Odpovědět
Profilova fotka
Jak se tu uz psalo- pokud je svatba planovana na letni mesice (cerven-srpen), je potreba zamlouvat dulezite veci co nejdrive... My se brali v srpnu, zasnuby byly v listopadu a fotografka mela uz jen 3 volne terminy, hotel posledni- no nastesi byl stejny jako jeden z fotografcinych... Takze v listopadu jsme zamluvili fotografku a hotel (predbezne), v prosinci matriku (hned jak vypsali terminy), v lednu pak saty, kadernici a vizazistku. V unoru dorty (meli jsme velmi zadanou cukrarku) a floristku no a pak byl nekolik mesicu klid ;)....
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj,mame svatbu v cervenci,od 20.9 uz zarizuji dost veci..vse mam ramcove pripravene,uz platime zalohy :)
Odpovědět
Profilova fotka
My měli svatbu 29. 8. Začli jsme začátkem února termín, březen šaty a fotograf, duben restaurace a všechny ty ostatní věci tak nějak průběžně. Nehrotili jsme to.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?