3 měsíce do svatby a já přišla o práci

Profilova fotka
Máme tři měsíce do svatby a já přišla o práci,sice mám už domluvenou jinou,ale ta bude asi až od srpna,holky já se zblázním,vše jsem nakupovala jak se dalo,ale ted vůbec nevím jak to uděláme,máme vysokou hypotéku atd.,svatbu jsme již jednou odložili (loni),ted je zařízena spousta věcí a já bych plakala jako želva :-(
Odpovědět
Profilova fotka
to mi trochu připomíná nás, taky jsme svatbu odložili už loni a letos jsme ji byli nuceni odložit ještě o dva měsíce.... taky jsem myslela že se z toho zblázním.... skoro vše připravené a bum bác.... vůbec teď nemám chuť zařizovat znovu.... tak si od toho trošku odpočnu a začnu znova.... tobě držím pěsti ať to pořešíte a odkládat už nemusíte :)
Odpovědět
To tak byva nejběznejší že když to člověk čeká nejméně tak se něco potentočkuje.Přeji pevné nervy ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
to ti taky přeju pevné nervy ale hlavně doufej že se ti obeěvý nová práce :-)
Odpovědět
Profilova fotka
oběvý
Odpovědět
Profilova fotka
to ti taky přeju pevné nervy ale hlavně doufej že se ti oběvý nová práce :-)
Odpovědět
Držím palce ať co nejrychleji nějakou práci najdeš. Hlavu vzhůru a co nejpozitivnější myšlení !!! :-)
Odpovědět
Já jsem na tom stejně :-)
Odpovědět
Profilova fotka
To zní děsivě. Už se to podařilo vyřešit? Ale i mně končí smlouva 30.6..... ale naštěstí mám už domluvenou práci od 1.9.:).... a mezitím hold budeme jíst chleba se solí a brambory s máslem :D.... naštěstí v létě všude toho tolik roste, tak snad hlady neumřeme :D.... držím palce a snad už bude jenom líp :)!
Odpovědět
@gloje objeví:)
Odpovědět
brigáda: ryychle zapluj na brigádu, je spousta pracovních agentur, můžeš jít dělat do supermarketu k pokladně, buď aktivní.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Profilova fotka
tak to mi je moc líto že si přsšla o tu práci ale když už máš nakoupené a připravené ty věci na tu vaší svatbu tak už bych to asi na podruhé neodkládala to už by nemělo cenu víš radči tu svatbu uspořádejte ale když momentalně nemáte tolik peněz, tak jí udělejte tak aby vám na ní ty peníze stačily :-) :-) :-) tak ti hlavně moc přeju aby se vám to povedlo tak jak se vám to povede bud bude svatba a nebo zase jí budete plánovat příští rok tak se nech překvapit jo tak ahoj pápá :-) :-) :-) :-) a moc ti hlavně přeju aby tě vzaly do té nové práce atd pápá držím ti palečky
Odpovědět
Článek se načítá
Já bych to taky řešila brigádou zvláště když víš, že budeš mít nové zaměstnání. Nedokázala bych jen tak sedět doma. Vím že je to hrozné. Podobnou situaci jsem řešila před pár měsíci a jsem ráda že mám novou práci. Nedokázala jsem si představit, že bych zůstala bez místa - platíme hypotéku a k tomu svatba. Byla jsem rozhodnutá že budu dělat cokoliv i kdybych měla uklízet třeba záchody. Záleží na přístupu, podle mě kdo chce tak si práci vždycky najde. Přeji hodně štěstí a nevěš hlavu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?