Po jak dlouhé době vztahu vás požádal přítel o ruku?

Po jak dlouhé době vztahu vás požádal přítel o ruku a kdy pak byla svatba? Příští rok budeme s přítelem 2 roky...Je to krátká doba na svatbu? Jak jste to měli vy...? Děkuji za poznatky :-)
Odpovědět
1
2
11
mě požádal po třech letech, ale už dříve jsem věděla, že je to ON :-)
Odpovědět
Profilova fotka
mě požádal po necelých dvou letech
Odpovědět
Profilova fotka
zasnoubení po 20 měsících, miminko přesně na výročí 2 let :-) takže za mě to NENÍ krátká doba na svatbu, ale záleží na situaci :-) my jsme věděli, že jsme pro sebe asi po 3 měsících, oba jsme si prošli několika vztahama, pracovali jsme atd. (já 25 při seznámení, on 31)
Odpovědět
O ruku mě požádal po telefonu po prvním setkání :-D Oficiální zasnoubení proběhlo po 4 letech vztahu. A svatba byla v den našeho pátého výročí.
Odpovědět
Profilova fotka
co je krátká a dlouhá doba je dosti rozdílné u každého a každé ;-) . My jsme cca po dvou letech věděli, že se chceme vzít, ale já studovala, finance chyběli, takže jsme se vzali necelý měsíc před 6-tým výročím a požádali jsme se cca 1 a půl roku předem :-)
Odpovědět
Profilova fotka
my spolu zacali v 15 a 18ti, o ruku me zadal stále během prvního roku a myslim, ze to myslel vazne a ja nevim proc, jsem rikala ne (i když jsem ho velmi milovala); cas bezel a ja dodělala stredni, dodělala vejsku, pracovala a pak stále nic, asi rok jsem se ho ptala?:,,a vezmes si me,,? a on jednoho dne, naprosto necekane me pozadal o ruku (když se nam narodila stenata) :D...po 10, skoro 11 letech a bereme se presne na 12 vyroci seznameni (tyden na to jsme spolu zacalichodit). ...takze za me po 2 letech brzo :D...ne 2 roky asi staci, ale ja bych osobne chtěla byt s clovekem aspoň 5 let, protože po 2 letech ma clovek ještě hodne ruzove bryle
Odpovědět
Mluvím pouze za sebe, kdybych se měla brát s každým po dvou letech byla bych několikrát rozvedená, ale za týden si beru chlapa, o kterým vím, že je to ten pravej, prošli jsme si spoustou věcí, hezkých i nehezkých a vztah to utužilo natolik, že mě požádal, jsme spolu skoro 7 let...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my o svatbě mluvili už kolem 5tého roku, ale oficiálně jsem dostala prstýnek letos v lednu k narozeninám a svatba bude na naše 10té výročí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
U nás proběhlo zasnoubení cca po čtyřech - pěti měsících a rok a jeden měsíc na to svatba ... nemám pocit, že by to bylo brzo :-D
Odpovědět
Mě požádal po skoro 3 letech a myslim, že je to tak akorat.
Odpovědět
Řekla bych, že je úplně jedno jak kdo spolu je dlouho... Někomu to nevyjde a jsou spolu 8 let a víc a někomu to vyjde a jsou spolu 2 roky... Nedá se říci, kdy je ta pravá doba :-) My jsme spolu přes dva roky a 13. se bereme a v listopadu čekáme mimí (plánované). A co nás život přinese uvidíme... ;-) Musíme žít přítomností a né minulostí nebo budoucností :-)
Odpovědět
Profilova fotka
pozadal me po pul roce a svadba jak se rika do roka a do dne bude na den zasnub :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
svatba po osmi a pul letech :)
Odpovědět
Profilova fotka
po necelých 4 letech.. :-)
Odpovědět
S přítelem jsem od svých 16 let a včera jsme spolu byli 9 let :-) O ruku mě požádal letos na Valentýna, takže po necelých 9 letech a svatba bude v září :-)
Odpovědět
den před 10. výročím :)
Odpovědět
@runagebo ovšem má nejlepší kamarádka se zasnoubila po půl roce, za rok se brali a teď (vztah 2,5 roku) čekají miminko, takže to vzala hopem a my nestačili ani mrknout :D my se budeme brát až po 11 letech od seznámení
Odpovědět
Profilova fotka
znam par, ktery se znal 10 dni a vzali se a dnes jsou stale spolu a maji dve dospele deti... takze nic neni asi moc kratke:) a 2r sou podle me tak akorat doba, kdy to neni nejak prehnane brzo
Odpovědět
Profilova fotka
skoro po roce :-)
Odpovědět
Profilova fotka
po roce mě požádal, teď po dvou letech jsme se vzali:-)
Odpovědět
Profilova fotka
My s přítelem vztah asi 7 měsíců, když přišel a požádal mě o ruku :) Jenže se známe už od školky, jen jsme se určitou dobu trochu míjeli :( Za 3 dny máme svatbu a vím 100%, že ON je ten pravý, přesto, že spolu jsme asi 14 měsíců...
Odpovědět
včera byla v tv reportáž s Danou Morávkovou.... Malásek jí požádal o ruku hned druhý den :D jsou spolu 18 let a myslím že šťastný,takže co je málo a co je moc??????????????
Odpovědět
@1adriana1 Jo včera jsem to videla, jak byli na tom Vysehrade... :-)
Odpovědět
@1adriana1 co je málo a co je moc si rozhoduje každý sám :-) přejme všem hodně štěstí a spokojené manželství ;-)
Odpovědět
byla jsem požádána o ruku na naše 10.výročí, po 5 letech společného bydlení (únor) a protože jsme chtěli, tak svatba byla ještě téhož roku (listopad). Myslím, že nezáleží na tom, jak dlouho jsou spolu lidé před svatbou, spíš, v dnešní době, záleží na tom, jak jsou spolu sžití a kolik spolu prožili různých (dobrých i zlých, stresových, ...) situací, protože v takových situacích se nejlépe pozná charakter. Taky myslím, že když spolu lidé "chodí" rok a z toho spolu rok žijou, je to víc, než když spolu chodí 5 let a nikdy spolu nebydleli déle než jen přes víkend nebo 1x ročně dovolená ... ale to je můj názor. Každopádně fandím všem svatbám, které jsou myšleny upřímně a né jen pro to říct jsem vdaná/ženaty nebo proto, že jsou spolu dlouho a tak nějak už to chce další krok, ať je změna. A je jedno, jak jsou ti dva spolu dlouho ve vztahu ;-)!
Odpovědět
My spolecne bydleni od 11.11.2011 , pozadani o ruku 16.6.2012 a svatba 1.6.2013 :-) Brali jsme se cca po dvou letech, co jsme si spolu zacali . Nemyslim si, že by to bylo brzo ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Záleží taky, kolik vám oběma je, ale pokud jste oba už nějakou dobu dospělí a máte to v hlavě srovnané (tzvn. víte, co od života chcete - to většina lidí třeba v osmnácti prostě ještě neví..anebo to do 25 několikrát změní), tak to podlě mě brzo není...jak se říká: když tě miluje, není co řešit :-) Osobně bych se ale nevdávala bez předchozího společného bydlení, alespoň nějakou dobu...ono to je fakt trochu o něčem jiném, než spolu jen "chodit na rande" dvakrát třikrát za týden.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my jsme se s přítelem poznali v 15 a od té doby jsme spolu. První požádání o ruku přišlo nečekaně v 18 letech k mým narozeninám (ale bylo to myšleno jako že časem) a nyní v červnu po době delší než 10 let vztahu :) Ale je pravda, že na nás každý koukal tak nějak divně, že se po tak dlouhém chození chceme brát a řekla bych, že si asi většina myslí, že čekáme rodinu:) Takže na tom je vidět, že na tebe koukají divně, když se chceš brát po krátké známosti, i po té dlouhé, takže si stejně nevybereš:)
Odpovědět
My jsme spolu od mých 17ti let a o ruku mě požádal v mých 22, takže po pěti letech :).
Odpovědět
1
2
11
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?