Zkušenosti s bělícím šamponem na blond vlasy

Profilova fotka
Ahojte holky, předvším blondýnky - nemáte některá zkušenost s bělícím šamponem, který opravdu zesvětluje, nikoli dělá vlasy stříbrné až fialové? Teď před svatbou chci vlasy co nejvíce prosvětlit, ale ten šampon, co mám doma, je fialový (to jsou tuším všechny), a když ho nechám krátce, tak není nic poznat, když příliš dlouho, mají vlasy stříbrný, až fialový nádech. Tak nevím, jestli jsem si koupila nějakou blbou značku, nebo něco dělám špatně.. jaké jsou vaše zkušenosti? Předem díky
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
o něčem takovém slyším poprvé, tak ti neporadím :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Evi - netuším, o čem mluvíš, neznám.... :-( Mně kadeřnice dřív (když jsem neměla melír, ale čistě blond vlasy), vždy do blond vlasů dělala vyložené bílé pramínky (jakoby melír) a nemělo to chybu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
jo ten melír, je dobrý nápad několik tenkých proužků ti tvoje vlasy hodně prosvětlí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
jj, melír určitě prosvětlí, to jo, ale když pak ty vlasy už ztrácejí tu krásně světlou barvu, nebo když ten melír není úplně do bíla, ale třeba do žluta (někdy to nechytne podle představ), tak se právě může použít ten bělící šampon, nebo silver šampón..
Odpovědět
Ahoj, fialové šampony 'silver' jsou určeny jen pro platinové vlásky (už zesvětlené stříbrné a bílé odstíny), aby z nich vytáhly nežádoucí žlutý odstín, který se na nich časem přirozeně tvoří. Pokud chceš vlasy zesvětlit, šampon ti nepomůže. Kdysi se prodával sprej na vyšisování vlasů jako od skuníčka (obsahoval 3% peroxid, bez něj to nepůjde), vyráběl ho Palette. Jestli se dá ještě sehnat, nevím. Jinak zkus barvu nebo šikovnou kadeřnici ;-) hodně štěstí, papaa 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Evi - hmm, tak fakt nevím, holka.... a týden před svatbou raději nepokoušet ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
u mě teda platí, že čím déle barvu mám, tím víc je do bíla. Myslím teda postupné vymývání a ne dobu aplikace barvy :-)
Odpovědět
Kde se dá vůbec takový "silver" šampón koupit? Něco takového bych potřebovala, abych se pořád nemusela barvit.
Odpovědět
Profilova fotka
silver nebarví, jen ti stáhne žlutý odstín, a mají ho v kadeř. salonech
Odpovědět
A dá se použít i na přírodně blond vlasy, jen aby dodal sříbřitý nádech?
Odpovědět
Profilova fotka
rezetka: v kadeřnických salonech nebo kadeřnických potřebách :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já se také přidávám. Také mám vlasy barvy "pochcaná sláma" :-S a chtěla bych mít krásnou barvičku jako za mlada, ale to už asi bohužel nikdy svoji mít nebudu 8-( Už jsem také přemýšlela o různých možnostech zesvětlování, ale vždycky mě odradí to, že už nebudu "přírodní" ale "peroxidová" blondýnka a také to, že už si ty vlasy budu muset barvit co měsíc ]-( Ale trošku k tématu. Používám šampóny na mití vlasů pro blondýnky (např. Sunsilk, Nivea), ale řekla bych, že vůbec nic nedělají.
Odpovědět
Článek se načítá
ahoj taky vím o jaký šampon jde když mi dělala kadeřnice melír tak mi ho taky doporučila nejdřívě mě vyděsila ta šílená fialová barva, ale je dobrý určitě stojí za to si jej koupit a má takový stříbrný nádech a dala jsem za něj 110,- kč což je přijatelné
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
ahojky těch zesvětlujících šamponu je více druhu....jsou na blond vlasy spíše se studeným tonem...tj do stříbrna a taky na zlatavé blond vlasy...je jich hodně...výběr je veliký...nejlepší jsou třeba jen zesvětlující kondicionery... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jana.malinka: prosím tě, mohla bys mi napsat značku a kolik asi tak stojí?
Odpovědět
Profilova fotka
blbka- máš to v interní poště.
Odpovědět
Profilova fotka
Jana: díky ;-) Jen se tě chci ještě zeptat, na jakém principu to funguje?
Odpovědět
ahoj. taky používám zesvětlující šampon od Selective Prof. Mají ho v kadeřnických potřebách, v salonech....stojí kolem 200Kč, ale dlouho vydrží:o) Používá se na barvené blond vlasy, aby nebyli nažloutlé, ale bílé až lehce stříbrné...samozřejmě, že nebudou celé BÍLÉ...většinou je to po pramínkách....čím častěji, čím více si tímto prostředkem budete mít hlavu, tím více je barva světlejší. Pokud si ho na vlasech necháte třeba půl hodiny, tak pak jsou vlasy lehce nafialovělé, ale není to nic příšernýho..jen sem tam pamínek, ale je to vidět pouze jen když se člověk na to extrémně zadívá, nic hroznýho:o)) 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holčiny....tak jsme si tady precetla vasi diskuzi a rada vam poradim.Jsem kadernice a docela chapu vase problemy s blond odstiny, temer kazda treti zakazinice neni spokojena s vyslednym odstinem meliru, nebo celkoveho zesvetleni.Pravidlo jedna:barvu barvou nikdy nezesvetlis!!!!! takze pokavad jste si treba jeste do nedavna barvily vesele vlasky do oriskovych odstinu a najednou se vam zalibily medene barvy a vy si koupite napr v ,,drogerce,, barvu palette uplne zrzave, tak se leknete co se stalo.protoze na vase odrsosty, i kdyz jsou treba velke uz 5cm chytle barvicka uplne zrzava a v delkach a v koncich zustane tmava hneda s lehkym nadechem do medena na slunicka....takze hruuza! a ted k tem melirum.Melir se vzdy nejlepe dela na prirodni vlasy, kde nejprirozeneji vypadaji jemne prouzky napr kombinaci 2-4 variant blond, nebo i se svetlounkou hnedou, takovy vysledek je opravdu krasne prirozeny a krasny. Pokavad mate prirodni hodne tmave vlasy a chtela byste blond prouzky doporucuji spise jeden az tri ruzne pruhy ve vlasech ktere se prolevaji a je to opravdu krasne kdyz pres ne prepadaji tmave.melir do tmavych vlasu, ktere jsou barvene a zaroven i odrostle je velice slozite.prave tam je dulezite nejdrive vlasy sjednotit aby melir chytil stejny ostin jak u hlavy tak v koncich, ale tam prave chyta melirek hodne zlaty az zluty, takze je nutne doladit odstin nasledne prelivem a doma pouzivat sampony na beleni meliru.Neobsahuji zadny peroxid, takze vam vlasky nezesvetli!!!pouze potlacuje nazloutly odstin meliru, takze na prirodni vlasy vam to neudela vubec nic.Tyto sampony doporucuji opravdu koupit kvalitni v kadernictkych salonech, jinak vam nic proste neudelaji. A pamatujte si vzdy jsou krasne zdrave vlasy a jiz davno nejdou v kurzu odbarveny blondyny, ktery si neustale davaji silne peroxidy na vlasy na jiz odbarvene vlasy a pak vypadaji jak cukrova vata na poutich. Mejte se krasne a pokud budete mit nejake otazecky rada poradim...:) 8-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Ahojky, také bych potřebovala poradit, co se týče zesvětlujícího šamponu, vždy jsem chodila jen na blond melíry,ale teď mi udělali stříbrný přeliv a to bylo super, ale rychle se to vymylo, tak jsem si koupila stříbrný šampon a to je mnohem lepší, ale nikde jsem se tam nedočetla, za jak dlouho se může mytí s tímto šamponem opakovat , kdy se to asi tak doporučuje? Moc děkuji, za rady.. Mějte se krásně!!! :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
zdravim holky:) jsem taky kadeřnice a souhlasim naprosto s názorem pipiii:) protoze moje prirodni vlasky jsou tmave hnede az skoro cerne. tak jsem cekala ze mi melir chytne zlute ptz znam tyto nasledky ale presto jsem to zkuszluteho nadechila.nechala jsem si promelirovat celou hlavu od sve kolegynky a byla jsem prekvapena, Ve svem kadeřnictví odebirame pripravky od firmy Echosline a jsem s nimi velice spokojena.. maji nový melir ..ktery je bili.. a chyta o sto procent lip nez ten modry. jak jsem rikala mam tmave hnede vlasy az cerne a skusila jsem bily melir a s vysledkem jsem spokojena.vlasky vubec nebyli zlute naopak byli prirodne bile.az blondate,ale prestoze se mi libi nejvice bile odstiny tak jsem si vzala i sampon od echosline proti zloutnuti ,ne protoze bych mela zlute vlasy ale chtela jsem je ic bile.. kdyz vsechny tvrdi ze sampon neobsahuje peroxid tudiz nemuze vybelit.. tak se budete divit ale tuten sampon opravdu zesvetluje.. videt jsem to mohla i na me zakaznici melirek ji chytal opravdu spatne mela sklovite vlasky tak jsem pouzila 9% oxigentu a melirek nechala 50minut pusobit pani mela melirek nazloutly tak jsme to vyresila tim samponkem nechala jsem ho 5 minut pusobit a nelzu vam pani mela vlasky krasne zbarveny be z zlutych odstinu a byla temer bila barva.s visledkem byla spokojena vic nez predtim. A korat bych vam chtela poradit kdyby jste si chteli tento sampon od Echoslimu odkoupit tak cim dyl ho nechate na hlave tim vic jde vysledek videt ovsem az budete mit vlasky temer bile tak si pak davat pozor na tu dobu posibeni ptz na bilich vlaskach kdyz ho pak nechate pusobit tak vam hodi bilomodry odstin takovy ledovy s nadechem trosku do modra..:) tak komu se to nelibi tak na to pak pozor:)
Odpovědět
@magdalena170387 ahojky myti se stribrnym samponem je uplne stejen jako myti s beznym samponem.. normalne si s nim mjste hlavicku podle potreby.. akorat pak pozor..od jake firmy je sampon nektery pak muzou hodit bilomodry odstin kdyz jsou vlasky pak uz bilé :) jinak sampon muzete nechat na hlave pusobit pet minut cim veci dobu to nechate pusobit tim vic vam to vyzere ty zlute nadechy :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, mam blond vlasy, moje přirozené jsou hnědé, barvím to sice každej měsíc a půl, rostou mi rychle, ale kadeřnice mi to barví Blondoranem a vždycky to mam krásné bílý.. A pak doma ještě používám jednou za týden šampon Swiss O´par Silver, prodávají ho v DM za 90kč, tak to mam krásně stříbrný... ale pokud by jsi si koupila třeba šampony od Swarzkopf Blond me, myslím že by ti to do stříbrna nechytalo, mají na různé barvy blond, ale jsou dražší.. tak 300kč a výš..
Odpovědět
ja mam tmave hnede a vzdy mi melir chytal blbe ted mam od nasi firmy ten sampon a jsem spokojena znam jednu holcinu ktera si koupila taky sampon z DM zrejme stejny jako ty a ma to taky hezky bilý..takze soudim ze ty z DM jsou taky dobry a cenove i prijatelnejsi ja mam ten z echoslimu za 160,,,njn plati se za znacku a kvalitni taky je...ale taky jsm premyslela ze vyzkousim potom i ten z dm .chtela jsme se te zeptat zdali nemas nejaky obrazek.. :D v dm je totiz hodne samponu :D dekuji
Odpovědět
Profilova fotka
@bubiiisek je super :-) ale opatrně, když ho tam necháš dlouho, můžou chytnout vlásky do modrofialova.. ale jen lehce, takovej nádech.. ale nevypadá to špatně :-D
Odpovědět
je dekuji dekuji jojo ja jsem kadernice ja to znam ale jedna moje zakaznice ona je takova ze si nanasi na vlasky vse co ji napadne a jednou videla nekde nevim jestli to znas barva polarni strbro vypada to jako to co as na hlase a dala si to ke konturam a ona ma taky stribnej samponek od nas no a rikala mi ze si to napenila na hlave a sla si cist a mela to tam pul hodinky a splachla to a ma to takove namodrale.. modro bile ale me se to libi bylo to pekne ma asimetricky strih a z blond ji to prechazelo do modorbila moc pekny a me se takovy odstinky libi vubec by mi nevadil tenhle odstin mozna to na nej chci i dopracovat:) ale dekuju za obrazek ted uz se mi bude lip hledat :) jinak jestli jsi to ty na tom obrzku tak mas hezkou barvicku
Odpovědět
Profilova fotka
@bubiiisek jojo, jsem to já :-D děkuji, zezačátku taky nebyla taková.. ale už to takhle barvím skoro rok, tak až ted je to ono :-) ale mě se to taky líbí, když to mam po umytí takový do modra:-) je to taková ta chladná blond :-) dyžtak to bývá hodně ve spodních regálech v tý dm :-)
Odpovědět
tak je jasny ze hned ti to nechytne nikdy uplne do bila nebo zrovna jak si to predstavujes:) ale je to pekny navic s irikam ze pak takovej nadech jen tak nekdo nema takze proto se mi to taky libi.. ja se taky necham jeste parkrat promelirovat od kolegynky a buu taky blondata:D dekuju teda ze me navadis kde mam hledat aspon neztravim v DM cely den :D
Odpovědět
Ahoj,často měním barvu vlasů a už jsem vyzkoušela spoustu odstínů blond,ale poslední doubou se barvím do stříbřitých chladných odstínů a proto používám spoustu bělících šampónu ale pokud vám mohu něco doporučit tak to je DUSY Silver Conditioner,250 ml stojí 190Kč a je vhodný pro všechny tipy obarvených blond vlasů :) Seženete ho snadno,v jakém koliv kadeřnictví :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám melír i můj přítel a kadeřnice nám vždy umývá hlavu bělícím šamponem, tak jsme si ho pořídili i domů a je to bezva, opravdu zesvětluje, máme značku Young - Silver, stojí asi 270 Kč, ale je ho litr, takže ho budeme mít hóódně dlouho. Jinak vlasy jím myju jak klasickým šamponem, nenechávám nějak déle působit na hlavě nebo tak, normálně spláchnu. Používám ho po melíru tak 1x týdně a když už je to světlejší, tak opravdu pozor a prodloužit čas mezi použitím, kamarádka také jednou měla nádech do fialova, modra, ale uznala sama, že to přehnala a použila jej častěji :-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?