Vyhledávání fotoalb podle příjmení novomanželů. Chybí vám?

Tohle vyhledávání mi hrozně chybí. Jak mám vědět, že mladá paní XY, jejíž fotky hledá má nick mishicka nebo misule nebo kdoví jaký jiný? ;-) Myslím, že by bylo super, kdyby bylo možné vyhledávat fotoalba i podle příjmení jednotlivých osob. Díky.
Odpovědět
cascia: spousta lidí si do fotoalb příjmení nepíše, takže je otázka, jestli to má smysl... mohl by ti pomoct google (zadáš tam příjmení a za to napíšeš site:beremese.cz), většinou ti to něco najde ;-)
Odpovědět
Já se připojím k vyhledávání, ale nikoliv podle příjmení, ale podle místa obřadu. Občas bych chtěla vidět svatbičku z nějakého hezkého místa, ať už z mého bydliště nebo třeba ze zahraničí. Co myslíte?;-)
Odpovědět
Podle místa obřadu tu vyhledávání myslím je..tedy podle okresu ;-) http://www.beremese.cz/my/user_list.php
Odpovědět
Profilova fotka
kotatko, to sice jo, ale katwind měla spíše na mysli, jako třeba zámek Hluboká, hrad Bouzov apod.
Odpovědět
Aha tak to pak jo. Jenže těch míst je celkově hodně (kostely, zámky, hrady, úřady, louky, atd.), takže těch kategorií by muselo být strašně moc... Ale taky by se mi takové vyhledávání líbilo. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jojo taky bych to brala :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Připojuji se k uživatelce cascia, také mi tu chybí toto vyhledávání! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
a mi taky,ikdyž už máme po:-)ale ráda bych viděla místo,kde jsme se brali my
Odpovědět
Profilova fotka
Jo, v dnešní době, kdy se dá svatba uzavřít v bazéně nebo na louce či někde v altánu.... to bude fakt bezva takové vyhledávání tvořit. A podle jména.. je jasné, že každý si tu svoje nacionále nevystavuje.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Jo, taky mě to štve! Podle jména by to bylo úplně nejlepší a nejraději, aby to bylo formou vyhledávače, kde by se zapsaly třeb první 4 písmena a vyjelo by to podle abecedy... a ne hledat a pátrat podle přezdívek a listovat..takhle, kdyby se to dalo zadat a vyhledej, bylo by to báječné!!!! STve mě to už pěkně dlouho. ]-(
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
ja se pridavam k tem, kterym chybi vyhledavani podle mista obradu... nevim, proc by nemohla byt kolonka u alb, kam by clovek zadal misto obradu a fotografie by se zobrazily.... a i ta louka by tam klidne mohla byt... Nemusi byt fotky rozdeleny do kategorii jako uvadi kotatko.m na odkazu...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
tak by mohlo být vyhledávání v albech podle textu jako je například pod diskusí. To by se pak nemusela dělat žádná extra tabulka myslím.. Ale bylo by to fajn...
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?