Šicí stroj. Poraďte, jaký si mám pořídit

Profilova fotka
Chystám se nějaký pořídit. Poradíte mi?
Odpovědět
Ja jsem si pred par lety kupovala nejaky novejsi Singer v Makru, tenkrat byl v akci asi za 5K, a jsem spokojena. Ale nevim, jestli porad jeste mivaji v akci sici stroje ;).
Odpovědět
Profilova fotka
Zrovna teď v makru jeden mají-taky singer. Za necelých 5tisíc. Mamka o koupi uvažuje a říkala, že by se jí líbil. Já o nějakém uvažuji taky, ale jsem ve stavu, kdy tomu vůbec nerozumím. A co se týče té akce, tak na intenetovém obchodu singru ho mají asi o 300kč dražší, takže to zas taková akce není. Jinak výběr závisí hlavně na tom, k čemu a jak často ho chceš používat. Třeba tu je nějaké švadlena, co poradí víc :-)
Odpovědět
Moje sestra teda neni svadlena, ale hodne a rada sije a kdyz jsem uvazovala o koupi, tak mi taky doporucovala nejaky Singer. Ja si chtela koupit stroj v Tchibu, ale od toho me zrazovala, ze na nej asi nebudou nahradni dily. Takze dalsi bod pro Singer. x-)
Odpovědět
Loni k vánocům jsem dostala od manžela šicí stroj - SINGER a nemohu si ho vynachválit. Je ale hodně modelů od nejjednoduších až po profi a od toho se také samozřejmě odvíjí cena. Můj muž ho kupoval v Praze - Holešovicích, kde je přímo prodejna SINGER.
Odpovědět
Profilova fotka
Dík moc za příspěvky!
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem uvažovala o nějakém slušnějším modelu. Nepotřebuju x programů, jde mi hlavně o to, aby něco vydržel |-| Taky by mne zajímala dostupnost náhradních dílů. Na druhou stranu nechci platit zbytečné peníze jen za značku. Máte tip na nějaký specializovaný obchod? zatím jsem navštívila Elektro World (tam něco bylo), dat-art (tam nic nebylo), v Glubusu jsem se nedívala. Do Makra nemám kartu, ale můžu požádat tchýni - je tam velký výběr?
Odpovědět
Profilova fotka
Podle toho, co jsem viděla a co jste napsaly uvažuju spíš o investici do 4 tisíc (pokud to nebude na úkor kvality - životnosti).
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych se držela doho SINGERU. Ta firma existuje už opravdu dlouho, takže bych řekla, že s náhradníma dílama by neměl být problém. Pobočku mají v Brně a v Praze. Tak bych asi vyrazila přímo tam. Pokud vím, tak existují i nějaké prodejny zaměřené na šicí stroje, náhodou jsem určitě nějakou potkala,ale přesně nevím. Když se podíváš na netu, tak určitě na něco narazíš. Ve velkých elektrách, když už něco budou mít, tak nebudou schopni k tomu podat jakoukoliv informaci. A co se týče toho makra, tak co tam chodím, tak jsem si tam nikdy žádných strojů nevšimla, takže je možné, že ho tam mají jen tedˇ když mají tu akci. takže tam se vyplatí jít jen pokud výš, že chceš zrovna ten tip co nabízejí.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
neni tady nekdo s sicim strojem Husqvarna Optima, kdo by mi poradil?? :-(
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 letech
Opravář tady u nás říkal že singer už dávno neexistuje, pouze někdo koupil tuto značku a dělá to někde v Číně z plastu. Kdysi mi doporučil šicí stroj Veronica a nemohu si stěžovat, mohu jen doporučit.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?