Máte zkušenost s porcelánovými nehty?

Ahoj, přemýšlím o umělých nehtech. V diskuzi jsme se dočetla jen o akrylátových nebo gelových, nemáte někdo zkušenost s porcelánovými?¨Díky ;o)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Ahojky, já je měla asi před 2 lety a je pravda, že se mi celkem lámaly - :-( i když těžko říct, jestli to nebylo mou zásluhou :-D ( ale není pravda, že by se mi někdy utrhl i s vlastním nehtem ), teď mám asi 1,5 roku gelové a jsem spokojená. Jinak v nich velký rozdíl nevidím.
Odpovědět
ahoj, měla jsem chvíli porcelánové. Celkem se divím, že se předhozím diskutujícím lámaly, já s nimi byla velmi spokojená, i přes velmi náročnou práci, kterou mám vydržely...
Odpovědět
já mám porcelánky a jsem naprosto spokojená.Gelovky mi nedrží, akrylátky se mi odlupují po týdnu a můžou jít dolů. Porcelánky mi drží pefektně a vypadají stejně jak akrylátový......nejsou nijajk silnější, možná záleží na šikovnosti manikérky.....
Odpovědět
Profilova fotka
porcelánový mám akorát jídelní servis :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já měla prvně gelovky, ty se mi lámaly a tak mi manikérka udělala porcelánové, že více vydrží, jsou pevnější, ale že by byly těžší určitě ne. Jak mile si nehty zvykly, že je tam "něco navíc" tak jsem opět na gelovkách a už se mi nelámou, nebo skoro nikdy ;-) a i gelový nehet semůže utrhnout i tvým
Odpovědět
Profilova fotka
s tim utrhnutim muzu souhlasit s katy007. Za ten rok co mam gelovky se mi asi dvakrat stalo, ze mi uletel nehet i s mym....docela dost to boli mimochodem :-| Ale jinak si gelovky nemuzu vynachvalit, s porcelanovyma nemam osobni zkusenost.
Odpovědět
Ahoj, porcelanove mam asi rok...taky jsem vyzkousela vsechny a porcelan je bezkonkurencni. Manikerka mi je piluje dotenka a stejne drzi fantasticky a to je taky nijak nesetrim. Ja muzu jen doporucit.
Odpovědět
Profilova fotka
Já měla gelovky a padali,nedrzeli ]-( ted premyslim nas porcelanovyma.... mate nekdo zkusenost s tema salonama,jak tam delaji vietnamky??kamaradka tam byla a fakt to vypada super
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, zda nevíte nějaký salon v Praze, kde dělají porcelánové nehty. Já si nechávala dělat ve Kbelých, ale tam je to zřejmě zrušené :-( Jinak nehty vřele doporučuji, měla jsme je 4 roky a jako jedinné mi držely.
Odpovědět
Já mohu doporučit Brandýs nad Labem ! Velmi šikovná mladá paní !!! Na náměstí. Modelace stojí 500,-, a doplnování á3 týdny 250,- .
Odpovědět
Profilova fotka
zalezi asi kdo ti to dela ja mela porcelanovky pred 5 lety a dostala se mi tam plisen, musela jsem to sundat ted mam gelovky a zatim uuuuplne bez problemu :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Porcelán je druh akrylu - jenže průhledný, klasický akryl je neprůhledný a tím se vzhledově liší od gelu. Ceny jsou přibližně stejné, takže každý může vybírat podle toho co mu víc sedí. Mě například gel vůbec nedržel, i když se mi MOC líbilk, pořád jsem musela na opravy a dolepení, děs. Nyní mám akryl - průhledný - porcelán a jsem moc spokojená, drží jako ďas, jen nehtíky po 14 dnech odlakuji, zapiluji odrosty a znovu naláknu. Do nehtového studia musím až po měsíci, což je super. Jen doporučuji vybrat šikovnou manikérku, protože pokud ti akryl málo zapiluje budeš mít po 3 aplikacích na nehtech nehezké bambule - výsledný efekt by měl být co nejpřirozenější. Pokud chceš, mohu ti dát kontakt na svoji manikérku v salonu FOR YOU v Řečkovicích, středisku Vysočina. :-)
Odpovědět
ahojky, vcera jsem si byla nechat udelat svatebni nehty. vyzkousela jsem v ceskych budejovicich dost nehtarek, ale nejlepsi byly ty vcera - vietnamky!!! sikovne, rychle, citlive, presto nehty drzi a vypadaji uzasne!!! mam hodne citlive prsty, proto jsem vetsinou byla od pilniku poskrabana do krve. tady maji pilnik elektricky a je to daleko lepsi. jo a nedavaji nalepky, vsechny ornamenty maluji rucne! parada!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
teda já koukám =-) vůbec jsem netušila, že něco takového je. já si chci nechat umělé na svatbu. moje nehty jsou totiž přírodní katastrofa ]-( už jsem si celkem zvykla, že krásné nehty hold mít nebudu, ale na ten den bych chtěla být krásná, alespoň v rámci možností ;-) mám tak děsný nehty, jsou to klasické papíráky, díky tomu mi lak na nich tvrdne i hodinu, vydrží max. tři dny bez toho aby se oloupal a tak různě, zkoušela jsem gelovky, kdysi dávno, protože jsem si říkala, že horší to být nemůže, omyl, může ]-( nehty jsem měla asi měsíc a další tři měsíce, možná čtyři jsem léčila ty svý papíráky, hrůza jaký byste mi teda doporučili? gelovky nebo porcelán? a prosím, kdo tady psal o šikovné paní z Brandýsa na náměstí, neposlala bys mi kontakt do IP? já totiž budu mít z Brandýsa svědkyni, tak bych se tam stavila i na zkoušku, děkuju :-)
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem měla gelovky, ale pořád mi odpadaly zpočátku to šlo, ale nakonec jsem to vzdala a nechala si udělat akryl - průhledný a jsem spokojenám, chodím jednou za 4 týdny na dopnění, Ale jak píše katchen, che to mezi dopněníma zapilovat. Občas si sice nějaký ten nehet zničím, ale to třeba při tahání cihel a tím se hold nic nenadělá ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj je prima ze jsem si mela moznost precist neco o porcelanovych nehtech,protoze z gelových mam na rukou Alergii :-( (male vodove puchyrky) Jsem z toho dost smutna,protoze mi jinak gelove nehty vyhovovaly,a ruce vypadaly stale upravene.Nemohla jsem se rozhodnout jestli na porcelan mam jit,ale pokud mezi tim neni az takovy rozdil,nebudu vahat a ten porcelan zkusim.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 1 roce
@mirecka007 tak toto už je moc aby tady někdo vychvaloval vietnamské nehty to je vrchol, dej si pozor aby ti brzy nesplesnivěly, hygiena žádná a navíc dělají jen akrylové nehty ikdyž mnohdy tvrdí, že je to gel... do akrylového prášku přidávají příměsy cementu proto tak drží ale už jsem viděla tolik zničených a plesnivých nehtu od vietnamcu, že mě to muže akorát vytočit!!!
Odpovědět
@filuska04 já jsem k ťamankám chodila taky a nemůžu si je vynachválit. Krásné, hladké, pravidelné narozdíl od některých kosmetiček, které na to nemají ani potřebné vybavení. A hygiena? Tak čisto, jak bylo u nich, jsem neviděla v žádném kosmeťáku. Byla jsem rok v anglii a tam všichni na nehty chodily také k ťamanům. Jejich práce byla a i u nás je precizní a zrovna v anglii jsou hodně vážení. Jejich obrovská nehtová centra jim tam můžou tak leda závidět.
Odpovědět
@bronousek Mám úplně stejnou zkušenost! Nikdy mi nehty nedržely lépe a neměla jsem je hezčí....a nemluvím o tom, co jsou schopni tam vymalovat :) Tím samozřejmě neříkám, že to české manikérky neumí...navíc mi vyhovuje, že jdu kdy potřebuju. Žádné objednávání měsíc dopředu a když to pak nevyjde tak čekat bůh ví jak dlouho na nový termín. Jsou tam denně od 9 do 21 hod...kdo z našich takto pracuje, že? :) - opět podotýkám, že to není žádná narážka nebo kritika. Já samozřejmě taky takhle šílenou pracovní dobu nemám :) Všechny manikérky je hodně kritizují - řekla bych, že jedním z důvodů bude možná úbytek klientek...ale samozřejmě opět můj názor :)
Odpovědět
@spring82 tady u nás mají taky tak dlouhou pracovní dobu. Ale většinou mají natřískáno, jenom dopoledne, když jsou všichni v práci, tak se tam dá celkem v pohodě zajít. A to tam jsou tři. Já znám asi dvě holky, co nehty umí fakt dobře, ale ty ceny se mi už od nich líbí míň.
Odpovědět
Profilova fotka
@sesiii @escabarajito Já jsem nikdy umělé nehty neměla, svoje mám pěkné, a ani na svatbu jsem s tím nechtěla začínat, tak jsem si řekla, že zajdu na manikúru, abych měla nehty profesionálně upravené. A moje známá vizážistka mi doporučila gellak - je to docela novinka, dává se to na vlastní jako lak, jenom se to pak zapeče pod lampou. Používá se to prý i na zpevnění vlastních nehtů, vydrží bez změny 2-3 týdny. Zatím jsem moc spokojená :-)
Odpovědět
@bronousek A kolik tam za nehty platíš?
Odpovědět
@spring82 za klasickou francouzskou dáváme 300kč a za třeba třpitkové a s malůvkou se vlezu tak do 400kč. Což mi přijde super. Tady u nás chce kosmetička za nehty 600kč.
Odpovědět
Já osobně jsem vyzkoušela jen akrylové a gelové nehty, ale o porcelánových jsem ještě neslyšela :D Ale taky by mě to zajímalo ;-)
Odpovědět
@bronousek Jojo, jsme na tom stejně :) já původně myslela že se ti zdají vysoké ceny u vietnamců, tak mě to trochu překvapilo :-D až potom jsem si to přečetla pořádně a už se orientuju :) Jo taky bych asi nemohla (a ani nechtěla) měsíčně dávat přes 600,- za nehty 8-(
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Holky to bude tim ze akrylove jsou porcelanove, a porcelanove akrylove : :-D proste je to uplne to same jen je to tvrdsi. Zkusenosti s vietnamkama nemam, radeji jsem si sadu koupila a vecer kdyz mam chut a naladu si s nema pohraju sama, a vyjde to uplne nejlevneji co to muze vyjit : :-)
Odpovědět
Přesně tak holky, porcelánové jsou akrylové. A rozdíl mezi vietnamskými nehty je v tom, že Vietnamci dělají s technickým akrylem který se použiva ve stavebnictví , proto tak " paradně" drž ale to jaky hnus jde přes nehty do celeho tela to už ví málo kdo a o plísních ani nemluvím, proč žádná z Vietnamek nemá udělané nehty....????
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?