Má někdo zkušenosti s krabičkovou dietou?

Profilova fotka
Vypadá to docela zajímavě...nedokážu moc odhadnout porci
Odpovědět
Profilova fotka
Dostala jsem jí jako dárek na týden na zkoušku. Docela to jde člověk se nemusí starat co kdy a kde koupit. Jediné co mi vadilo, že jsem jeden den ráno dostala krabičku na další den. To znamená, že jeden den to jídlo musejí udělat další den ho přivezou a je určené až na ten třetí den takže čerstvost občas nic moc... a na ovadlou zeleninu moc neni chuť... ale co mi chutnalo byly ruzne svacinky z tvarohu a ovoce :)
Odpovědět
Profilova fotka
@kakamilca a výsledek??? nějaké kilíčko dole?
Odpovědět
Profilova fotka
no za týden určitě neee :) Jediný výsledek byl, že se mi trošku smrskl žaludek takže mi pak stačily menší porce :) ale myslím, že po delším držení asi jo, ale myslím, že je to zbytečně drahé. Myslím, že nejde až tak o dietu, ale správné stravování po malých částech a to si člověk dokáže připravit sám když se o to aspoň maličko zajímá.
Odpovědět
Ahojky, tak to nevím odkud jsi měla dietku, ale jídlo mi připravili během dne a večer ještě dovezou čerstvé - na den druhý.. chtěla jsem to zkusit jelikož mám obchod se zdravou výživou a po týdnu jsem tímto způsobem dostala inspiraci na recepty a i na velikosti porce, a hned šla kila dolů... Jinak to není jen o stravě ale také o pohybu... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak pohyb je bez diskuzí :) No ono dost záleží od jaké firmy si to člověk objedná. Jak jsem psala dostala jsem to jako dárek na týden takže jsem se o víc nezajímala.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, taky jsem jí vyzkoušela na týden a měla jsem kilo dole. Je to dobré na to, že tě to naučí jíst menší porce a stáhnout trochu žaludek. Zelenina byla trochu povadlá a když jí předem v jídle nasolili, tak i nechutná. Tak jsem si krájela svojí, co jsem měla doma. Byla to dobrá inspirace, jak velké porce mám jíst. Jinak mě na tom štvalo to, že jsem kvůli tomu musela vstávat a chodit dolů pro jídlo.
Odpovědět
Tchyne ji mela mesic a stejne vzdy kdyz sem tam byla,tak se ladovala jeste necim jinym,ze ji to nestaci :D no na hlavu :D
Odpovědět
ahojíí, moje mamina si krabičky oblíbila, začala tak před 3/4 rokem, vždycky měsíc krabičky, pak 1-2 měsíce jedla normálně (podle toho, jak byly krabičky v akci :) ) a pár měsíců na to zhubla přes 20 kg a dál pokračuje... je s tím moc spokojená :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky. Tak já 3 měsíce před svatbou taky najela na krabičkovou dietku a za měsíc jsem měla dole 8kg. První dva dny byly kritické, měla jsem děsný hlad, ale držela jsem se a pak už si tělo pomalu zvykalo a šlo to. Jen mi to teda poslední týden už moc nechutnalo, takže jsem s nima pak skončila a začla si připravovat jídlo sama a váha šla pořád dolů. Teď teda čekáme mimčo, takže váha jde zase pomalu nahoru, ale zdravou stravu a malé časté porce dodržuju pořád a je mi fajn. Takže za mě pokud do toho půjdete, tak vydržet nejíst nic jiného, trochu se hýbat a váha půjde dolů určitě ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem s krabičkovou dietou po porodu zhubla 14 kg během necelých čtyř měsíců, takže pro mě to byla určo dobrá volba:)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Dobrý den, krabičková dieta je bezesporu myšlenka založená na správných principech, co jí však kazí? Čecháčkovství, tj. vydělávání nepoctivců na dobrém jméně. Ne všichni prodejci jsou poctivý, a ne každá krabička funguje tak jak má. Na serveru www.krabickovediety.info, pro Vás máme seznam všech prodejců v ČR tvoříme jejich nezávislé srovnání. + připravujeme spoustu obsahu s předními odborníky v ČR v této oblasti. Momentálně se můžete těšit na seriál článků o krabičkových dietách od MUDr. Václavy Kunové, přední specialistky na zdravé stravování, zajímavé informace naleznete i na jejím osobním webu: www.rozumnehubnuti.cz. Buďte informovaní před tím než se rozhodnete investovat peníze do svého zdraví!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?