Lázně. Co s sebou?

Ahoj,chci se zeptat,jestli jste některá z vás byla v lázních.Jaké to tam bylo,hlavně co si vzít sebou,atd....Já jedu za 14 dní-do Františkových.Díky,papa
Odpovědět
Ahoj jergo, no já v lázních byla na brigádě. Ale netuším, co všechno by sis chtěla brát -asi hlavně oblečení včetně plavek, penízky - u nás měli hosté i rychlovarnou konvici nebo věci na zábavu - starší paní knížky a pletení.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, já v lázních byla. Určitě si vezmi plavky, sportovní oblečení - v lázních se cvičí. Pak něco slavnostnějšího, v lázních bývají divadla, koncerty. Nevím, proč jedeš do lázní, ale pokud budeš mít nějaké koupele, je vhodné si vzít tělové mléko. Já měla pak dost vysušenou pleť. Pak třeba je dobrá knížka, cokoliv, čím se zabavíš...... :o)
Odpovědět
Profilova fotka
A žabky na nohy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
a ještě jsem zapomněla - prachy :o))
Odpovědět
Profilova fotka
Hodně hodně moc peněz :-D
Odpovědět
Profilova fotka
nejlépe manželovu kreditku :-) :-D
Odpovědět
Profilova fotka
No to jo :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Pohodlný boty, pohodlný oblečení přes den - ve FL jsou procedury v různých domech a některé jsou na druhé straně města, pak se zas vracíš a tak.... Plavky určitě. Deštník. Pokud chceš pít minerální vodu, tak pítko. Jestli budeš chtít chodit někam do fitka nebo aerobic, tak sportovní věci. Neděle byly volné, bez procedur. Nesnášela jsem ranní cvičení v bazénu, třeba od 7hod. - přes celý město ještě polorozespalá, zima a zpátky vycachtaná a zase zima... Jinak na hotel věci jako na dovolenou (kosmetika, hygiena...) jo a navíc budík :-|
Odpovědět
Ahoj holčiny,díky moc.Jedu do Františkových po mimoděložním těhotenství.
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, ve Františkových lázních jsem byla po slepáku, pokud chceš, klidně se na něco zeptej, pokud budu vědět, ráda poradím ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
jinak určitě plavky, věci na cvičení, měla jsem tam dvakrát týdně tělocvik, a pohodlné oblečení na procházky :-) , je tam spousta míst, kam se můžeš jet podívat, nejvíc nás nadchla SOOS rezervace, jely jsme tam vlakem a zpátky pěšky, taky tam je skvělý aquapark, s venkovním koupáním, spoustou vířivek, pro lázeňské hosty se zvýhodněnou cenou, ale kultury jsem si tam moc neužila, maximálně maličké kino, byly jsme tam na dvou filmech, ale je to takové vesnické kino, žádný multikino ;-) , ale super, a v divadle za nás zrovna nic nedávaly. Občas jsme zajely do Chebu, autobusy tam jezdí docela často. Jinak ve Fr. lázních se chodí všude pěšky, vem si hlavně pevné boty, pže když tam zaprší, cesty jsou docela plné bláta a písku, jsem si tam jedny boty zničila :-S . Oledně procedur, tak na ty nic nepotřebuješ, jen občas knížku, když budeš mět někde čekat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já teda v lázních nebyla, ale jak píšou holky, hlavně si vzít od každýho něco, ať jsi připravená na cokoli... Jo a tu SOOS rezervaci taky doporučuju, byla jsem tam a byla jsem z toho úplně nadšená, supr trupr :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Tak já mám jet po gynekologické operaci do lázní už dva roky, ale myslím si, že nejlepší lázně je moje rodina.....
Odpovědět
Profilova fotka
Pomidorka, nevím tedy, jak je to u vás, ale tady před dvěmi roky bylo časově omezené, dokdy po operaci můžeš olázně požádat a do jaké doby musíš odjet, myslím si, že na oboje byl půlrok, do půl roku požádat o lázně a do půl roku od schválení odjet, nevím, jak je to teď, ale ty časové limity asi budou platit stále. Jinak jsem se tam setkala i s maminkou asi tříměsíční holčičky, která dcerku nechala na měsíc manželovi a sama byla v lázních, to bych určitě neudělala. S dítětem ž bych do lázní neodjela. V době mého odjezdu jsme byli s přítelem akorát 3 týdny nastěhovaní v našem společném bytě, tak se mi taky nechtělo nikam odjet, ale nakonec jsem za ten měsíc byla strašně vděčná :-)
Odpovědět
JJ,Meni má pravdu.Lázně dostaneš max.rok od operace.A ani mě se nikam nechce..no, nechte chlapa měsíc samotného.. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jerga, opravdu jeď, nikdy toho nebudu litovat. JInak mi každý říkal, jeď, lázně dávají na tři týdny, za chvíli budeš zpátky. Prd, přišel mi papír, že pojedu na měsíc, byla jsem tam půlka března až půlka dubna, oslavila jsem tam velikonoce i narozeniny. Ty velikonoce byly síla, pže dědci lázeňský si to nenechali ujít, i když tě neznali... Jediná škoda je, že v tomto termínu ještě nefungují prameny, byly jsme se podívat i v Mariánských lázních a Karlových Varech, ale opět, ta sezona fontán a pramenů tam začínala den před naším odjezdem :-p . Chlap to měsíc přežil, jezdil si k mamince občas na jídlo, v půlce se zamnou přijel na víkend podívat, ubytování jsme sehnali celkem levně v domě, kde jsem byla ubytovaná i já, a bylo to taky super... ;-) A když jsem se z lázní vrátila? Čekal na mě s kytkou na nádraží :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Ahoj holky! Chystáme se na dámskou jízdu do lázní, na prodloužený víkend a tak se chci zeptat, jestli byste některá měla tip kam. Jedeme čtyři ženský a chtěly bychom se nechat trochu rozmazlovat :-D
Odpovědět
Ja som bola tiez vo Frantiskovych laznich (po slepaku) a strasne sa mi tam pacilo!!! Jedine, s cim som nebola spokojna, bol pristup lekara. Ked som za nim bola, tvarila sa tak, ako keby som ho vyslovene obtazavala. Taky stary dedusko... Ako keby mal vseko na haku, pri kontrole sa na mna skoro ani nepozrel, na nic sa nepytal a napisal spravu... Ale procedury boli vynikajuce!!! A aj prostredie!!!
Odpovědět
Ve Františkách jsem také byla měsíc po slepáku :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 4 letech
Já byla na lázeňská pobyt v Mariánských Lázní, konkrétně v hotelu Hvězda - https://www.ensanahotels.com/hvezda/cz. Co se týče vybavení, tak klasické věci, určitě nějaké knihy ke čtení aby ses nenudila. Jinak o procedury a o program je tam velmi dobře postaráno.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?