Gynekolog v Mostě. Poraďte

Profilova fotka
Ahojky, chci se zeptat kdo jste tu z Mostu, jakou máte zkušenost, já mám MUDr. Kollera ale slyším na něj poslední dobou jen stížnosti, tak se bojím, nechodí někdo k MUDr. Krhounkové? Nebo kam jinam a jak jste spokojeny?? Díky moc za názory. Mám v současné době nějaké problémy, ale gynekolog říká, že je vše v pořádku, jenže já se tak necítím...
Odpovědět
Ahoj Martí, já jsem z Mostu a chodím k MUDr. Konopovi, spokojenost.Nejsi-li spokojená, najdi si někoho jiného, protože jde o tvé zdravíčko ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem z Chomutova a chodím k jeho bývalé ženě. Pan Koller má i u nás snad 2x v týdnu ordinaci, ale tady si ho všichni moooc chválí. Žádná stížnost. Jeho žena je taky super. Mají skvěle vybavenou ordinaci, asi nejlíp v Chomutově.
Odpovědět
Profilova fotka
Zkusila jsem Dr. Krhounkovou, tak uvidím, no madpo tady v mostě zase vím a právě že už od hodně ženských, že koller má sice super vybavenou ordinaci, ale péče prý těžce zaostává, hodně věcí prý zanedbal a opravdu to není jediný případ, který slyším, také jsem byla spokojená, ale nechci být zrovna ta u které se pak něco zanedbá, tak to řeším.
Odpovědět
Profilova fotka
nestraš, tady má báječnou pověst.Naopak plno ženských chce k němu, ale on už nepřibírá. No to jsi mě celkem vyděsila. O jeho ženě se u vás nic neříká?
Odpovědět
Profilova fotka
Madpo, já nestraším, ale mne straší mé okolí, opravdu jsem neslyšela jen jediný případ, poslední dobou to slyším od každé mé druhé kamarádky, prý je Koller samý vtípek, ale problémy se s vtipem nedají řešit... Já mám poslední dobou velké tlaky na vaječníkách, on mi provedl ultrazvuk také se smíchem, že to vypadá, že to nic není...ale to přeci není odpověď, ať pátrá dál...nevím, prostě mi to nestačilo jako odpověď. Tak asi tak, a je to venku...ale říkám, vím že nejsem jediná, dokonce vím o jedné u které hodně zanedbal péči, a je to mladá holka..O jeho ženě nevím vůbec nic, tak chomutov je přeci jen dál, takže to tu asi nikdo neřeší.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?