Dobírka ze Slovenska do Čech. Jak budu platit?

Profilova fotka
Ahoj holky, nemáte někdo zkušenost z posíláním dobírky ze SR do ČR? Chtěla bych vědět zhruba cenu (bude to balík cca 1 kg) a zda se to platí v českých či slovenských korunách... Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
platis v ceskych - prepocita sa to, cca 200.-penazi ;-) je dobierka plus to, co je v nej - na baliku je to uvedene ako celkova suma
Odpovědět
Profilova fotka
Díky... A to si přepočítají na poště nebo si to mám přepočítat sama? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, nemáte s tím fakt někdo zkušenost? Někdo mi říká, že to stojí 200,-, jiný že 500,-, tak já nevím teda.
Odpovědět
Profilova fotka
https://ssl.aukro.cz/phorum/read.php?...
Odpovědět
platí se v té měně, která je v daném státě platná takže když ze Slovenska budou chtít za balík 2000 SK, na české straně zaplatíš příslušný ekvivalent v Kč poštovné ale platí odesílatel příjemci se částka poštovného může promítnout v celkové ceně dobírky, ale to je na odesílateli, jak si cenu zboží sestaví , neplatíš dvě částky ( jednu za zboží a jednu za poštovní službu)
Odpovědět
Profilova fotka
Takže kolik tak asi může stát celkové poštovné (tzn. dobírka plus všechny ty jejich poplatky), když balík má cenu 2000 SK a bude vážit asi 1 kg? Poštovné budu platit já. Děkuji. Matiku mi mozek nějak nebere:-)
Odpovědět
no to ti musí říct slovenská pošta, kde to budeš podávat, ne česká takže se spíš ptej na slovenském webu ;-) ale z mojí zkušenosti, nedobírkový balík do 1 kg do německa posílám v rozmezí 500 až 700 kč
Odpovědět
semistapk - IP :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?