Divadlo. Doporučte dobré představení

Ahoj holky, chtěla bych od Vás doporučení na nějaké opravdu dobré divadelní představení. Za sebe mohu určitě doporučit představení Caveman v Divadle u Hasičů nebo Hrdý Budžes v divadle Bez zábradlí...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, tak mne se zase líbilo zrovna U Hasičů - Vždyť víš, že neslyším, když teče voda. Pak ve Švandově divadle - Poručík z Inishmoru a třeba ve Vinohradském - Brouk v hlavě ;-) a úžasnej byl Blbec k večeři v divadle Bez zábradlí a taky Každý rok ve stejnou dobu a Bez roucha, aneb, Ještě jednou zezadu (první část se mi zdála nudná a o ničem, ovšem po přestávce začne ta pravá show :-D ). Nejsem si ale jistá, jestli všechna představení stále hrajou :-N .
Odpovědět
Profilova fotka
hoj, tak divadlo Kalich Natěrač a Bez předsudků,Drahouškové... Fidlovačka-nerušit,prosím.
Odpovědět
Nás nikdy nezklamalo jakékoliv představení v Činoherním klubu v Praze Ve Smečkách! Úžasné, výborné, doporučuju vše, viděli jsme toho hodně! Z těch, co dávají teď, je úžasný Pan Polštář, i když trochu chmurné, až strašidelné, vtipná je Ptákovina. Další fajn představení U kočičí bažiny a Osiřelý západ, Dámský krejší i Nebezpečné známosti. Záleží, jaký žánr vyhledáváte. Divadlo je maličké, ale o to je to tam přátelštější, super herci - Vetchý, Chýlková, Žilková, neodolatelný Ondra Sokol, který i režíruje a překládá scénáře. Dají se tam koupit vstupenky za 30,- na stojáka, můžete se opřít o zábradlí, ale často je tam nahoře právě i volno, tak si můžete nakonec i sednout. :-) Pak jsou dle referencí od kámošek fajn představení v divadle Palace na Václaváku.
Odpovědět
Profilova fotka
Jo, Činoherák je taky super. Nejlepší je, když hraje Nárožný nebo Vetchý :-D . Hodně se mi líbil třeba Impresario ze Smyrny ;-) .
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, když už jsme u divadla - prodám 2 lístky na 26.11. na JESUS CHRIST SUPERSTAR. Pokud máte někdo zájem,pište,prosím, na souhvezda@seznam.cz. Děkuju :-)
Odpovědět
Profilova fotka
no tak Hrdý budžes je opravdu úžasný... ale my jsme teď byli na představení Nejstarší řemeslo a bylo to skvělé!! Opravdu úžasné, pobavili jsme se.. :-) ale jsou to Pardubice... ale opravdu mohu jen doporučit :-))
Odpovědět
Jo, Pardubice jsou super, jsem tu v divadle jako doma :-D Z pražských divadel můžu doporučit téměř cokoliv z Divadla v Dlouhé, třeba Jak jsem se ztratil nebo Maškaráda, to jsou super představení.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?