Co zabírá na zničené vlasy po zimě. Můžete mi poradit?

Profilova fotka
Ahojky.Po zimě mám docela zničené vlasy a konečky nejvíc..Máte nějaký tip na kosmetiku, která brzy zabírá?? Nebo masku z domácích přírodních produktů??
Odpovědět
1
2
5
Ahojky, tak to řeším už dlouho a popravdě nic moc. Kadeřnice mi doporucila používat uplně obyčejne sampony, predevsim bez silikonu, ktery vlasy slepuje, kondicioner a papayovou vlasovou infuzi od freemana. Vlasy se mi zlepsily, ale kamaradky pouzivaji ty sampony a pripravky zatracovane mou kadernici a maji krasne vlasy.... Tak nevim, aspon usetrim, kdyz uz nic jineho :-) Co používáte vy?
Odpovědět
Já mám na konečky jediný lék: ustřihnout :-( Vážně, připadá mi, že různá séra, šampóny apod. nezabírají.
Odpovědět
Já když mám konečky poničené, jednoduše je zastřihnu, nic lepšího jsem zatím nevymyslela. Jinak nezaškodí čas od času použít nějakou vlasovou masku, ale někdy už to opravdu nemá cenu konečky zachovávat za každých okolností, prostě pár centimetrů ustříhnu a ony zase dorostou ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojki, ja pouzivam kondicioner od Dove na poškozené a barvené vlasy a zaroven i takove kremové mléko, které se nanaší na polosuché vlasy taktéž od Dove. Jeste sem tam zabalim vlasky na pul hodky do vlasove masky od Avonu na barvene vlasy a konecky se mi nestepi ;-) Jinak chodim k holici co dva mesice se nechat dobarvovat a vzdy mi i konecky zastrihuje ikdyz by nemusela :-)
Odpovědět
ja pouzivam pripravky od avonu a jsem s nima fakt spokojena. kdyz je pouzivas krome samponu a kondicioneru i ty ostatni pripravky casto a pravidelne, tak je rozdil opravdu videt (dokonce i na takovym tom specialnim mikroskopu, co zkouma kvalitu vlasu..). na konecky je nejlepsi je zastrihnout a pak o ty zastrihnute zacit pecovat serem na konecky vlasu. na uz roztrepene konecky asi nic moc nepomuze...
Odpovědět
Profilova fotka
Katya, souhlasim s tebou ohledne Avonu, uz ho pouzivam asi tri roky (krome toho Dove ted, to jsem dostala od kamaradky na Vanoce) a je to po delsim pouzivani fakt videt. Libi se mi, ze si muzes vybrat presne na jake vlasy sampon potrebujes a nektere krasne voni x-)
Odpovědět
Ahoj holky, Majkyz, šampony se silikonama nejsou špatné,jen nejsou vhodné pro ty kdo si barví nebo jinak chem. upravuje vlasy. Silikony vlasy obalují a barva atd. pak nechytne, tak jak má. Nebo se brzy vymeje. Jinak si myslím, že používat úplně obyčejné šampony, pokud máš barvené vlasy je taky pěkná hloupost. Měla by sis vybírat přípravky podle kvality tvých vlasů. Tzn. že pokud máš vlasy barvené budeš volit šampon na barvené vlasy. A co se týče poničených konečků opravdu je nejlepší je ustřihnout a pak předcházet tomu,aby se to již neopakovalo. Jsem kadeřnice
Odpovědět
Viaderm tablety jsou super,po prvnim mesici poznas na nehtech a po trech i na vlasech, fakt super!! Nci povrchoveho mi nikdy nezabralo, vyziva musi jit zevnitr
Odpovědět
Svetlusko, ale užívání Viadermu přece nemůžeš poznat na tom, že se Ti netřepí vlasy - ty konečky přece vyrostly už dávno a záleží na výživě v té době, ne? Já bych asi spojila vnitřní výživu s vnější a určitě volila šampony podel typu vlasů.
Odpovědět
herminko, uplne s tebou souhlasim - kombinace vnitrni a vnejsi vyzivy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mě to o to víc trápí, že už dva roky jsem měla krásné lesklé dlouhé vlasy a teď po kruté zimě ;-) jsou bez lesku- a ty konečky..Už jsem zastřihla..Mám barvené a používám kvalitní přípravky na barvené vlasy- ale i tak by tochtělo nějakou spešl masku..A holčiny- nemáte některá zkušenost s přírodními zábaly?? Já dřív zkoušela žloutek rozmíchat s olivovým olejem..Někde jsem to četla- že to dodá výživu.. :-) Ale uvítám každou radu.
Odpovědět
Opravdu ten Viaderm můžu taky doporučit, nikdy jsem neměla problémy s nehty, mám pořád pevné a rychle rostly vždy, ale vlasy mám jemné a třepily se, nemohly dorůst do délky. Ohledně délky používám šampón a při dvou měsíčním používání Viadermu se nestačím divit, ani okolí.
Odpovědět
Článek se načítá
A berete ten viaderm dvakrat nebo jenom jednou denne?
Odpovědět
Ahoj mám probléééééém :-( Přiblížím vám situaci. přes rok jsem si barvila vlasy na černo - svoji barvu mám takovou myšinu - a před 4 měsíci jsem se rozhodla jít zase na blond.......ALE to jsem zapomněla, že se budu asi v červenci vdávat - což už je teď jasné :-) - a dala jsem si to stáhnout......to co se dělo dál je na dlouhé vyprávění..... Prostě vlasy jsem musela nechat ostříhat po ramena - měla jsem je pod lopatky - nahoře už mám krásnou blond a culík mám stále oranžovo růžový :-( Vlasy jsou zničené....to vám snad nemusím ani povídat... Proto mně zajímá, jak moc vám Viaderm pomohl.....jak rychle vlasy rostou :-) , jestli se zlepšila kvalita a jestli mně to do července zabere :-) . A jak často ho mám brát??? Děkuju za všechny odpovědi.....JSEM OPRAVDU ZOUFALÁ SKORONEVĚSTA ;-( Zatím pa
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jsem si pořídila šampon garnier color resist i s balzámem a zastřihla konečky a vlasy mám hned lepší- jsem spokojená..Taky jsem koupila v tescu nějaký neznačkový balzám s kokosovým olejem- stál kolem 60 kč, ale zdá se, že je také fakt skvělý.. ;-)
Odpovědět
Chjo holky vám závidím, že máte vlasy tak v cajku...to kdybych měla zastřihovat vlasy, který jsou zničený, tak to nebudou konečky, ale takovejch 10 cm :-S A to fakt nechci...Baštím ten Viaderm, koupila jsem od kadeřnice nějaký mlíko od Loreal a ještě jiný ampony a balzámy a masky.... :-) Tak teď už jen musím čekat na zázrak :-N Tak vám dám vědět, jak mi to vše zabírá. Zatím teda ani Ťuk. Ale vydržím tak ty dva měsíce a pak teprve budu srovnávat :-) Tak zatím a díky za rady :-) Papa Doris
Odpovědět
Profilova fotka
Ja mam ted vlasy taky desny....kdybych si do nich nedala serum, tak to snad ani nerozcesu... Ten proces je desnej...normalne umyju 2x samponem na barvene vlasy (mam melir i barvu), pak dam kondicioner, necham v rucniku, trosku profenuju, dam serum od Avonu, pak trochu Wella gelu na vlasy s ochranou proti Uv (takej ten letni...zbyl mi z lonska), penove tuzidlo nemuzu ted vubec, to mam ty vlasy jeste horsi....pak dofenuju a jeste postrikam "leskem ve spreji" od Avonu...Lak taky nemuzu, vlasy mam po nem vysuseny....No, hruza. Tohle jakz takz zabira. Ale uvazuju o takove te rade Silk od Gliss kur. Ale nejdriv musim vyplacat to, co mam doma ;-) Jestli uz nekdo Gliss kur vyzkousel, sem s nazorem :-)
Odpovědět
Gliss kur??? Taky chci slyšet názory...honem šup sem s nima...a přený název toho šampomu...dneska jedem na nákup ;-) Klidně ty šampony co mám teď dám mamce a koupím nový :-) Nebo myslíte, že by nevadilo, kdybych to střídala?????????? Jednou ten a pak zase ten druhej???? Jsem zapomněla pozdravit...Ahoj Talls 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj :-) Presny nazev nevim, ale je to takova perletova ruzova barva toho samponu i kondicioneru (teda tech obalu) a pisou tam neco se silk...ma to delat krasne zarive vlasy a regenerovat je....Ted jsem je videla v akci i za 59.90...myslim v Carrefouru a Tescu. Ja sampony taky stridam, podle naladu ;-)
Odpovědět
Talls děkuju, určitě na to hodím oko :-) Mně už jsou v tomhle případě peníze jedno, protože už nevím kudy kam...já vím chce to výdrž :-) Ještě kamarádka chválila ten nový růžový Elsev, sice přesně nevím na co je, ale prý má vlasy lepší a myslím, že říkala, že je nemá tak suchý když si je vyžehlí :-)
Odpovědět
Já mám od jistý doby suchý a krepatý vlasy a pomáhá mi napatlat na suchý vlasy rozmixovanej normální olej se žloutkem. Zabalím do igelitu a ručníku a nechám půl hodiny. Pak normálně umyju.
Odpovědět
No,ja osobne mam po jakymkoliv produktu Gliss Kur hned za dva dny mastny vlasy...ale to se mi stava i po nejakych fructis a tak... asi to chce vyzkouset..
Odpovědět
Jo jo holky asi máte recht, zkoušet zkoušet zkoušet :-( Škoda, že mi neslušej krátký vlasy 8-( Na nákup jedem zítra, tak vám písnu co jsem vyhledala za další "zázračný" prostředek ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ivinko:To je proto, že převážně na těch šamponech je napsané časté použití..A to je max.1- za dva dny.Lepší den co den..Třeba ten garnier mám a je to tam napsané a za dva dny se vlasy mastí..Ale kdo si je myje často- tak jsou určeny pro něj..Zkoušely jste některá ten Loreál, nebo Elseve, nebo jak to je tu růžovou novou řadu, pro perleťový lesk? Já chtěla, ale v tescu se po něm jen zaprášilo a už nebyl :-N
Odpovědět
Tak jsem si nekoupila žádný nový pokusný šampon, jen balzám od Elsev z té žluté řady - když už mám i šampon a ty tubičky s.o.s.repair... - tak doplácám tuhle várku a pak budu přemýšlet dál :-) Lenčo kámoška si tu novou řadu od Elsev chválila, že nemá vlasy tak suché - pravidelně si je žehlí. Dneska v Hypernově měli celou řadu, taky jsem na to koukala, ale já potřebuju něco pro regeneraci, tak ho zkusím až budu vlasy v cajku.....asi tak za 5 let :-D Mi teď připomnělo, že jsem si ještě navzala Viaderm...tak jdu na něj :-) Tak zatím papa
Odpovědět
Ahoj holky, taky mám rozdvojený konečky a lámavé vlasy. Včera jsem si podle vaší rady koupila šampon a balzám Gliss Kur-s růžovým obalem-na poškozené vlasy,tak uvidíme :-) . Myslíte, že ty konečky můžou být zničené z barvení? Používám barvu Natea od Garnier, už tak půl roku a jsem s ní celkem spokojená. Na rozdíl od ostatních červených mi vydrží dlouho. Doteď jsem používala Elseve na barvené vlasy,ale ty konečky jsou fakt děsný!
Odpovědět
Všechny Vás zdravím, moje vlasy jsou na tom obdobně. Častá změna z blond na tmavou se na nich pěkně podepsala. Jediné co můžu z vlastní zkušenosti doporučit je zkusit nějakou masku na vlasy z profesionální řady L´oreal. Tyto přípravky se dají koupit pouze v kadeřnictví. I když roztřepený konce stále mám, tak jsou ty vlasy lesklý a jemný. Nedá se to vůbec srovnat. Potom je výborná věc Power dose od zmiňované značky, kterou Vám provedou taktéž jen v kadřnictví, kde s tou značkou pracují. Je to takový vyživující proces, který vydrží asi tak 6 umytí a stojí opravdu za to. Mějte se.
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlasim s Lilu, L'oreal je nejlepsi z tech dostupnych znacek...vyzkousela jsem hodne samponu a ty jejich jsou naprosto nej - a profesionalni rada je jeste lepsi, i kdyz uz drazsi :-)
Odpovědět
majkaslunicko, já používám barvu červenou fériu a ta mi vydrží úplně nejdýl ze všech... už jsi ji zkoušela?
Odpovědět
Ahoj holky, takze je teda od Lorealu dobry Power dose a maska od Lorealu? Ja mam dobre zkusenosti s maskou Age recharge od Kerastase, ale je to dost draha - 750Kc asi 250ml.;(
Odpovědět
1
2
5
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?