Chtěla bych vidět album z luxusní svatby

Ahoj všem, nemáte tip na album luxusní svatby zde z beremese? Nebo neměli jste někdo takovou svatbu? Nemyslím nutně kýčovitou svatbu s limuzínama, kočáry apod. a la svatba Ivety Bartošové s Pojemem, ale svatbu někoho, kdo má vkus, ale přitom si nemusí lámat hlavu s penězi. Vím, že je toho plný internet, ale já bych chtěla vidět něco takového od skutečných českých lidí :-) Budu ráda za tipy, pokud se nějaké najdou :-)
Odpovědět
Podívej se na stránky Frezia Fleur, to je pražské květinářství, které na takových (nejen) českých svatbách realizuje květinovou výzdobu. V galerii mají fotky z krásných a vkusných luxusních svateb opravdových lidí. (Není to skrytá reklama, mně dělali květinovou výzdobu taky, ale já jsem měla svatbu malou :-) )
Odpovědět
@lemona Wow, děkuji, to je přesně to, co jsem hledala! :) Jen škoda, že těch fotek není víc. Já se teď dívala na svatbu uživatelky tessina87, to mi přišla jako taková honosnější. A pak třeba svatba z tohoto videa http://www.youtube.com/watch?v=YqqGBf... :-)
Odpovědět
@simone5 Tak jsem našla další album z luxusní svatby: http://www.beremese.cz/blog/vvero/alb.... Pokud budete mít někdo další tipy, dávejte to prosím sem. Ráda bych měla kolekci luxusních svatebních alb (pokud možno vkusných), je nádhera se na to dívat a je nádhera se tím nechávat inspirovat. A navíc je na nich dobře vidět, že investice do svatební agentury nebývá marná :-)
Odpovědět
@simone5 Daší album: http://www.beremese.cz/blog/love_and_.... Zajímalo by mě, jestli tu alba bude vkládat ještě někdo jiný kromě mě :-D :-D :-D
Odpovědět
Našla jsem další dvě videa: https://www.youtube.com/watch?v=9zSB_... https://www.youtube.com/watch?v=iwbrW.... Plus posílám svojí oblíbenou fotku z Pinterestu, u té vždycky vzdychám.
Odpovědět
@evelyn88 Super, děkuju moc za příspěvky! Konečně tu nestraším sama :-D
Odpovědět
@simone5 Rádo se stalo!
Odpovědět
Profilova fotka
@simone5 Myslím, že mezi to patří i http://www.beremese.cz/blog/cibetka_v... :-) Jak jsem četla tu tvojí zprávu, tak jsem si tuhle svatbu hned vybavila :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@simone5 A ještě mě napadá http://www.stylemepretty.com/gallery/... Je to jedna nevěsta co kdysi bývala i na beremese, ale teď už tu nejspíš vůbec není. Každopádně super svatba.
Odpovědět
@limda Jé, děkuji! To je nádhera, přesně to jsem měla na mysli ;-)
Odpovědět
Další: http://www.beremese.cz/blog/tessina87/
Odpovědět
Našla jsem další album :) http://www.beremese.cz/blog/veru_radi...
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 3 letech
Holky, ty videa i alba jsou všechny krásný. Ale tak nějak to ve mně budí dojem, že se vlastně celý svatba plánovala tak, aby bylo hezký video a fotky. Já si myslím, že pokud se mají dva rádi, tak můžou mít hezký fotky, když si támhle stoupnou pod strom a vyfotí to soused a svatební hostinu si udělají na pařezu dají si chleba s gothajem...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?