Byla jste některá v Albánii?

ahoj holky, přemýšlíme s kamarády, že bychom vyrazili příští rok v létě do Albánie, láká nás kombinace hor, památek a moře, ale máme trochu obavy, zda je tato země úplně bezpečná. já už před pár lety navštivila s přítelem Černou Horu, kde to bylo v pohodě. přeci jen ale reference jsou nejlepší, tak když budete mít některá radu či třeba i odkaz na někoho, koho znáte a kdo tam byl, budu ráda. moc díky. L.
Odpovědět
Ahoj! V Albanii byl můj kamarád s kamarádkou, chces na ne maily? Muzu vecer poslat do IP
Odpovědět
rosino, to bys byla hodná. mě to tam hrozně láká, dost jsem o tom četla. budeš hodná, když mě dáš na ně kontakty a taky je prosím upozorni, že se ozvu, ať nejsou překvapení. no a líbilo se jim tam? díky moc
Odpovědět
jasne, oni jsou strasne fajn a urcite ti daji radi informace :-) byli tam mesic jako humanitarni pracovnici, tak o tom vi urcite spoustu veci. musim jen pockat az se vrati pritel, ma jejich maily u sebe :-)
Odpovědět
byla tam kamarádka na kolech, celou ji projeli. Byla sklamaná jak je to civilozovaná a moderní země. Takže myslím že tak trochu jak severní Řecko
Odpovědět
haklina, a muzes mi dat na ni taky kontakt, prosim? chci zjistit co nejvice info. diky rosina, diky. budu cekat na ten kontakt.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?