Zkouška svatebního účesu

Holky, když jste byli na zkoušce účesu, měli jste už sebou ozdoby, které chcete ve vlasech mít nebo mívají kadeřnice něco na vyzkoušení? Mívají třeba kytičky, čelenky a tak? A druhý dotaz, poraďte nějaké místo, kde mají velký výběr ozdob do vlasů, děkuju.
Odpovědět
já jdu za 14 dní, ozdobu mám z aliexpress, tu vezmu a ještě jsem si zařídila v salonu půjčení závoje na ten den...jo a vezmu i šperky :)
Odpovědět
Obyčejné kadeřnice toho asi moc nemají, větší kadeřnictví, kde dělají účesy na svatby častěji asi něco budou mít. Ale pokud vím, tak nic vlastního na svatbu asi nepůjčují, člověk si musí vzít i vlastní pinetky. Ale záleží na konkrétní kadeřnici. Nejlépe si něco vzít s sebou, pokud už máte. Určitě s sebou vzít fotku svatebních šatů a fotky účesů, které se vám líbí. Ozdoby do vlasů jsem sháněla po internetu, nebo jsou ve svatebních salonech.
Odpovědět
Profilova fotka
Kaderníčky väčšinou nemajú ozdoby, je lepšie si nejaké kúpiť a ona by už vymyslela, ako by sa dali použiť
Odpovědět
Mně kadeřnice jen pro představu ozdobu do vlasů půjčila a já si pak koupila vlastní. Než jsem šla na zkoušku, ani jsem ještě přesně neměla účes vybraný, tak jsem ani ještě žádnou ozdobu neměla. Už si moc nepamatuju, jestli toho měla na výběr nějak víc, prostě mi práskla do drdolu hřebínek, abych viděla, jak to účes oživí, a abych věděla, jak velký mám asi shánět. Jinak styl byl úplně jiný, ale o to v tu chvíli tak nešlo.
Odpovědět
Profilova fotka
Ozdoby do vlasů lze zakoupit v půjčovnách svatebních šatuů, nebo v e-shopech. To, že jste si některá musela ke kadeřnici donést i vlastní sponky je zvláštní a připadá mi od kadeřnice neprofesionální. Ty kadeřnice a vizážistky, které se věnují nevěstám by měly mít vše potřebné. Přinést si ke kadeřnici sponky mě přijde stejné, jako nosit si barvu na vlasy.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?