Účes při jízdě veteránem s otevřenou střechou? Poraďte

Profilova fotka
Ahoj holky, mám takový problém. Na obřad i s obřadu chci jet veteránem- Felicie z 60 let s otevřenou střechou, ale někteří lidé mě odrazují, že přijedu na obřad rozcuchaná. Tak jsem se chtěla zeptat, jestli máte některá z vás s tím zkušenosti.
Odpovědět
Profilova fotka
omlouvám se za překlem - z obřadu... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, tak na to POZOR!! Kamoska ve svatebni den jela veteranem a malem si svoje vlasy neudrzela, i kdyz jeli velice pomalu! Trosku potom nadavala,ale nijak hrozive nasledky to nemelo.Dobre si to rozmysli.
Odpovědět
Ja mam skusenost aj ked nie svadobnu. Vzdy som o tom snivala ze pojdem na svadbu veteranom, je to super predstava. Nedavno som sa previezla vo veterane mojho svagra, je to super zabava ale urcite nie pre nevestu. Vlasy rozlietane, slziace oci od vetra, neodporucam pre nevesty.
Odpovědět
Profilova fotka
caute, my sme mali veterana, sice so strechou,ale bez okien(neviem,ci je to velky rozdiel), mala som take nalakovane vlasy,ze mi vobec nevadil vietor,ale zima mi bola straaasnaaa....
Odpovědět
Ahoj holky, ja mam taky domluveneho veterana a majitel mi doporucil presednout do nej az nekde kousek od "mista cinu". Jednak si asi auticko celkem setri, takze ho na necem priveze a pak kvuli tomu ucesu. Takze sice si jizdu moc neuzijete, ale zustanete krasne.
Odpovědět
Profilova fotka
No tak s tim budu mit asi problém, sakryš... ;-(
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, díky za vaše názory. Já přeci jenom tou felícíí pojedu, je to můj sen.
Odpovědět
Profilova fotka
bramburko: koukám, že máme svatbu ve stejný den, akorát já jí mám v Ústí n.L. A jakým veteránem chceš jet ty?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, ja bych doporucovala nejaky elegantni jemnoucky satecek v barve satu - jen tak prehodit pres vlasy a treba si ho pridrzovat a tesne pred prijezdem dat dolu. Meli jsme kabriolet a tam sem bez satku nevlezla - po jizde bych vlasy bez nej nerozcesala. Ale s sateckem v poho ;-) .
Odpovědět
Včera jsem byla u kadeřnice a začetla jsem se do časopisu se svatebními účesy.Psalo se tam i o otevřeném autě.Doporučení-použít celé :-o balení laku na vlasy.
Odpovědět
Profilova fotka
holky, díky moc za vaše názory :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jsem včera mluvila s pánem, který mě poveze veteránem - starou Felicií a specielně jsem se ho ptala na účes a on mi řekl, že samozřejmě jezdí pomalu, aby se ten účes nerozcuchal, nemám se bát, prý má s tím zkušenosti, ale stejnak si nechám vlasy pořádně nalakovat :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
moja, nepôjdete stodvadsať, takže až tak by som sa nebála... a byť tebou, využije to brutálne štýlové auto a kúpim si brutálny štýlový klobúk... ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Také jsem na obřad jela kabrioletem a dost daleko, asi 30 km.. A protože nejsem v tomto nováček, tak spíš než tunu laku na vlasy doporučuji šátek :-) Svatební auto samozřejmě nejede rychle, takže v tomhle ohledu není problém..
Odpovědět
Profilova fotka
Tak mně by se taky líbil veteránek, ale bude to jen kousek. Účes neřešim, no tak bude nevěsta trošičku rozcuchamná, no bóže, vy toho naděláte :-D
Odpovědět
Přesně tak :-) měla jsem veterána a to lehké načechrání vlasů nakonec vypadalo dost dobře :-D rozhodně to za ten zážitek z cesty stálo, troubily i autobusy, budili jsme náležitou a zaslouženou pozornost :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Vždyť účes alá "učesal mě vítr" může být originální :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?