Účes ke straně a závoj. Jde to k sobě?

Budu mít svatební šaty na jedno ramínko, i korzetová část je mírně šikmo symetrická (šaty Leoni MS). Chtěla bych k tomu polorozpuštěný účes, představuji si něco vyčesaného, ale potom polorozpuštěného a právě převedeného na volné rameno bez ramínka. Takových účesů je asi dost, nicméně já bych chtěla také závoj. Našla jsem snad jedinou fotku, kde toto bylo zkombinované, ono dneska asi ty závoje moc nefrčí:) Nepotřebuji závoj o temene hlavy, ale až více vzadu níže upnutý. Myslíte, že to jde k sobě? Chtěla jsem vás poprosit o názor, nebo o zaslání odkazu na nějakou fotku, pokud jste to někde viděli, nebo pokud jste sami něco takového měli či plánujete :-) Díky moc!!!
Odpovědět
Ahojky, díky za připomínku. Mám stejný "problém" :-) a ani mě ještě nenapadlo, jak to zkombinovat... A kadeřnici už máš?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, já budu mít drdol nízko posazený a taky na boku. V drdolu budu mít větší kytku. Závoj sem zavrhla, ptž by se mi to přebíjelo navzájem :) Ale uvidíte na zkoušce u kadeřnice, jak to bude dohromady vypadat :)
Odpovědět
mě se taky líbí účes na bok a chci mít závoj, uvidíme co na to řekne kadeřnice při zkoušce,ale asi to dopadne, že to budu mít klasicky uprostřed polorozpuštěné :-)
Odpovědět
Já taky plánuju účes na stranu - nízko položený culík vlastně.. A k tomu bych taky chtěla závoj, tak uvidíme, jak to dopadne při zkoušce.. ale snad to dohromady půjde :-)
Odpovědět
Já to tak tenkrát taky chtěla.Ale připadalo mě i kadeřnici, že se to fakt tluče. Měla jsem se rozhodnout, zda symetrický účes se závojem, nebo asymetrický bez něj.Přednost jsem dala tomu druhému.Ale třeba jste jiné tipy a nějak to dohromady půjde
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?