Svatební účes je usedlý, mám zkusit ještě jiný?

Byla jsem na zkoušce líčení a účesu, kde jsem si sice donesla obrázky, ale výsledný účes se mi moc nelibil, prisel mi usedly (drcej do boku, mam tmave vlasy, v blondatejsich vlasech ucesy vynikaji lepe).... Vzhledem k tomu, ze jsem tam byla cca 6hodin a sla po mne další zakaznice, takze na pripadne zmeny ucersu nebyl cas, bylo mi doporuceno, at si na uces doma zvyknu. zžiju se s nim... aniz bych něco priteli rekla, uces mu prisel stejne jako mne, usedly... co doporučíte - nechat az v den svatby něco jiného vyčesat nebo něco ještě zkusit, presto, ze se další pokus priplaci (uces a liceni nestoji zrovna malo penez, kolem 3500) a kadernice stejne jako my nemá moc casu :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Já být tebou tak bych si zkoušku jětě připlatila, než se pak ve svatební den necítit dobře. Určitě to za to stojí.
Odpovědět
Profilova fotka
ja bych sla jeste na jednu zkousku, bala bych se to nechat az na svatebni den. Muze to byt jeste horsi a tam uz stopro zadny cas na upravy nebude. Zvedavost - to jste za tech 6 hodin stihly jen jeden uces ? Chapu, ze treba barveni neco zabere atd ... ale 6 hodin ? Mne rovnou kadernice rekla, ze vyzkousime vic variant (taky jsem donesla obrazky), ale nepiplala se s tim jak potom ve svatebni den. Usetrila cas a mohlo se zkouset vic Ale rict ti, ze si na uces mas zvyknout ( i kdyz se ti nelibi), to je skoro na vymenu kadernice. Zajdi za ni, vysvetli, ze se ti to proste nelibi a chces dalsi pokus. A podle jeji reakce uvidis, jestli za to stoji. Ja mela podobnou zkusenost s kosmetickou, ta se strasne urazila, ze se mi jeji liceni nelibi (byla to hruza a uplne neco jineho nez jsem chtela), chovala se hrube, tak jsem odmitla zaplatit i za zkousku a nasla si jinou.
Odpovědět
Barva, liceni a uces, od cca 9:30 do 13:30, takže 4 hodiny :-D
Odpovědět
@kudrnovi těch 3500,- je doufám zkouška líčení i účesu a líčení a účes ve svatební den?! Pokud máš kadeřnici a vizážistku v jedné osobě a líčení se ti líbilo, tak bych se s ní domluvila ještě na jedné zkoušce účesu a zkusila jestli by ti na tuto zkoušku dala cenovou slevu na polovinu. Pokud ne, tak je spousta jiných kadeřnic, kteří tě krásně učesou a myslím, mnohem levněji. Můžu se zeptat, odkud je kadeřnice?
Odpovědět
Profilova fotka
prehlidla jsem liceni =-) ;-)
Odpovědět
Ano, v cene je zkouska a liceni v den. Jiz jsem dala zalohu 1000 Kc, nechtěla bych ji menit. Brno
Odpovědět
také mi připadá divné za 6 hodin vytvořit jeden účes. Nedovedu si představit, v kolik budeš vstávat, aby te učesala na svatbu. připadá mi, že spousta lidí je až moc sebevědomích jaké peníze si řeknou za své služby. Neplatííš malé peníze, ona je tam pro tebe, a když se ti to nezdá, jdi jinam. Jinak budeš zklamaná a bez peněz. Navíc neslyšela jsem o tom, že by se platila záloha na učes a líčení.
Odpovědět
Během tech hodin, bylo to méně, me obarvila, vyfoukala, uces a liceni... Každý to ma jinak... o zaloze jsem vedela dopředu, ze si ji bude brat.... Nevim, kde bych tak narychlo tyden před svatbou sháněla novou kadernici a vizážistku.... :-|
Odpovědět
Profilova fotka
@kudrnovi Ja bych ji rekla na rovinu, ze tenhle uces nechces a at si na tebe proste jeste najde nejaky cas at vyzkousite jeste neco jineho, vzdyt pro ni je to slusny kseft a mela by se snazit.. a neni potreba zkouset uces uplne napevno a do detailu, proste jen tak pro predstavu, to by mela sikovna kadernice stihnout rychle
Odpovědět
Profilova fotka
@kudrnovi ja menila kosmeticku 3 dny pred svatbou :p ale vazne,.. naprosty souhlas s @martaveg. Vic nez hodinku, dve by ji to zabrat nemelo (kdyz prijdes uz s umytou hlavou)
Odpovědět
Profilova fotka
Ježiš kam chodíš???? takovou pálku za líčení a účes? Navíc nejsi z toho nadšená, nenechala bych se překecat, je to tvůj den a vše by mělo být podle tvých představ včetně účesu, uvažovala bych o změně kadeřnictví. Já dala v Ostravě prodluzko.cz 1500kč.
Odpovědět
Profilova fotka
já platila 2000 za vizážistku a kadeřnici a to vizážistka malovala i svědkyni a kadeřnice česala mamku, segru a tetu...určitě bych popřemýšlela nad změnou...změnit jde všechno...jsem toho zářným příkladem
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
no, ze zkoušky líčení a účesu jsem taky nebyla odvařená, ale říkala jsem OK, prostě to na té svatbě není nejdůležitější. Takže jsem kvůli nedostatku vůle a energie na další zkoušku nešla. No a ve svatební den se to povedlo parádně, nakonec byl účes úplně jiný než na zkoušce a taky líčení jsme udělali jiné. Je to i o tom, jakou máš vizážistku. Jestli je to nějaká hodně známá a oblíbená kočka, tak bych se nebála nechat to až na den svatby, přeci jen teď jsi viděla, co ti na účesu a líčení chybělo, a to už to v den svatby doladíte. Pokud to není vyloženě vizážistka s dlouholetou praxí, dobrýma referencema a známým jménem, tak bych do další zkoušky určitě "investovala".
Odpovědět
Profilova fotka
Mně na zkoušce dopadlo katastrofálně obojí, make-up byl amatérský a vlasy mi nevydržely ani než jsem došla domů. Tak jsem se rozhodla, že to vezmu do vlastních rukou a jsem v klidu, namalovat a učesat se umím. Nenech tomu volný průběh, bu´d si to vyjasni se stávající vizážistkou nebo ji změň, bylo by ti pak líto, kdybys měla ve svatební den pocit, že ti to nesluší.
Odpovědět
Profilova fotka
Co znamená "usedlý" ? Buď Ti sluší nebo ne 8-) já platila 3000 za úžasnou slečnu co mě nalíčila a učesala - a jelikož jsem 5 dní před svatbou změnila svatební šaty - ve svatební den mě líčila v podstatě úplně jinak než co zkoušela. Správná vizážistka by Ti měla poradit co Ti sluší a co ne ( já měla nakonec účes co nosím normálně, samozřejmě více upravený, ale prostě sama odhadla že takhle budu vypadat nejlépe :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
:-D já jsem se líčila sama a účes mně dělala kadeřnice za par korun v den svatby, na poslední chvilku :-). Výsledek? Maximálně spokojená :-). Ale možná to bude tím, že nejsem náročná a není pro mě prioritní dokonalý vzhled, ale užit si tak krásnou událost a být šťastná a radovat se s ostatníma :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?