Špatná zkušenost s kadeřníkem

Ahojte holky, chci se zeptat, měla jste některá špatnou zkušenost s kadeřníkem/nicí...že jste byly zklamané ze zkoušky účesu a to vás vedlo k tomu hledat jinou/jiného? Byla jsem na zkoušce účesu, ktrou jsem měla asi 5měsíců předem zajednanou. Šla jsem tam sice s nejasnou předsfavou o účesu mých polodlouhých vlasů,ale věřila jsem, že odborník, navíc, který mi byl doporučen, mi pomůže üčes správně zvolit. Došly jsme s mámou na domluvenou 11 hodinu (já musela dojet ze 130km vzdáleného města) a musely jsme asi 40 minut čekat, než dodělá jinou zákaznici, ale natěšená na účes jsem to zatím neřešila. Mezi účesem (po obarvení, umytí a vyfoukaní) mne ještě posadil stranou, aby nabarvil a ostříhal jinou paní...což mne mrzelo, myslela jsem, že se bude těch pár hodin věnovat jen mně. Pak se přešlo k mému účesu...první se mi nelíbil, vlastně si s ním nedal moc práce, hned ze začátku jsem to utla...další účes byl děsný, ne jen dle mne, ale i dle mámy....pak jsem mu trochu ukazala, jak by to mohlo třeba být...už šlo vidět, že je nervózní a tlačí ho čas...v posledním účesu jsem se jakž takž cítila, ale nebylo to "TEN SVATEBNÍ". Nad fotkou, kterou mi máma udělala jsem málem plakala...možná bych to zvládla sama. Tak uvažuji o jiné kadeřnici. Možná je to mnou!Máte podobnou zkušenost?
Odpovědět
Ahoj, měla jsem podobnou zkušenost. Na zkoušce jsem měla docela jasnou představu o účesu, i jsem si přinesla obrázky ale účesy, které mi vyčesala profesionální kadeřnice vypadaly hrozně. Ani nebyly vůbec propracované. Řešila jsem to jednoduše - změnila jsem ji. Nakonec mě česala vizážistka. Ta mi na zkoušce vyčesala velmi umně mnou vybraný účes, řekla k němu své připomínky, proč ke mně není zcela vhodný, doporučila a hned předvedla jinou variantu, která opravdu seděla lépe. Takže neboj se a změn kadeřnici pokud jsi nebyla spokojená!!
Odpovědět
Mně se to stalo též...přinesla jsem i obrázek,ale má kadeřnice mi vlasy natočila a na hlavě vytvořila dost děsivý květák...vypadala jsem jak 50letá - stará mladá, celkově mi zkoušela účesy, které se absolutně nehodily k mému obličeji. Nakonec jsem si řekla, že se snad radši učešu sama. Ještě jsem dala šanci ještě jedné mladé kadeřnici, kterou mi doporučila kosmetička a byla jsem nadšená - přesně odhadla, co se ke mně hodí, vlasy netočila,ale kulmovala. Na svatbě mi asi nejvíc chválili účas - dokonce se mě někteří ptali, jestli jsou to opravdu moje vlasy (to jsem nevěděla, jestli mám být potěšená - mám je totiž dost jemné a poměrně řídké, ale na svatbě působily dojmem "hřívy"). Zdaleka ne každá kadeřnice dokáže odhadnout, co komu sluší, nejlepší je mít "tip", nebo zkusit vizášistku.
Odpovědět
Určitě vyměň kadeřníka. Pokud máš takovou špatnou zkušenost už ze zkoušky, tak nemá cenu, aby ses tím zbytečně stresovala a riskovala, že to v den D dopadne špatně. Kadeřníků je habaděj, nejsi odkázaná na jednoho jediného, tak ještě hledej. Doporučuju, aby sis ke kadeřníkovi vzala nějaký tipový fotky, co asi by se Ti líbilo - ať tam zbytečně neztrácíte čas. I když nenajdeš přesně to, co bys chtěla, kadeřník se může od něčeho odpíchnout - kudy to zkoušet a kudy rozhodně ne.
Odpovědět
ja jsem byla tak zklamana ze zkoušky líčení (a to stala 1000,-), že jsem účes u ní rovnou zrušila...jednoduche oční stíny, tvářenku a rtěnku bych si mohla namalovat i sama... kdybych to bývala věděla, dám víc na reference na beremese, je tady pár profláknutých profesionálů, u kterých je úspěch zaručen :)
Odpovědět
@walmic Ahoj, vážně si nemyslím, že je to tebou. Moje kadeřnice se mnou na zkoušce strávila asi 4 hodiny a vyzkoušeli jsme nespočet účesů, až jsme se nakonec rozhodli pro ten pravý. Celou dobu byla milá a moc ochotná. Ve svatební den ke mě přijela, domluvili jsme se ještě na menších změnách v účesu (ptala se mě i jestli jsem si to celé nerozmyslela a nechci něco jiného, že se to občas stává :) ) a udělala mi účes, který mi vydržel asi 20 hodin absolutně beze změny a všichni mi ho hrozně do teď chválí. Takže jdi a najdi si někoho jiného! :)
Odpovědět
Děkuji moc za odezvy!Povzbudily jste mne. Už mám domluvenou novou zkoušku účesu a paní byla již v telefonu moc milá, tak snad budu mít lepší dojmy! Byla jsem z toho smutná! Ķaždá chceme být princeznou, že?!
Odpovědět
já takovou zkušenost nemám s učesem, donesla jsem obrázek a přesně jak je na obrázku tak mě účes vytvořila. Byl uzasny, moc zlate rucicky pani kadernice. .ale byla jsem na zkousce u vizazistky , profesionalky, ktera lici Emu Smetanu, Veresou a dalsi celebrity...a to jsem na zkousku chodit ani nechtela , kdyz lici takove hvezdy tak je asi dobra, aaale .... stiny na ocich byly super, ale holky ! jak já se leskla po tom make upu, nevim co mi to dala, ale kdyz jsem si sahla na plet byla jsem jak od oleje... rikala ze nedala fixator liceni, ale copak si to muze dovolit ? nedat fixator ? zaprve jsem za to zaplatila a za druhe jak mi muze zarucit , ze se nabudu tak lesknout i po fixatoru... liceni mi vydrzelo 2 hodiny, potom se slelo v jeden velky hnus. neodvolala jsem ji, ale dam ji svuj makeup , ktery mi sedí a vim ze se nebudu lesknout jak psi kulky :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám taky bohužel špatnou zkušenost. Jak s kadeřnicí, tak vizážistkou. Mám trochu problémovou pleť, dělají se mi po vysazení HA trochu pupínky a zároveň když si dám špatný makeup, tak se mi dělají šupinky kolem nostu a čele. To vše jsem vizážistce řekla, aby věděla, že bude potřeba mastnější podklad pod makeup a zároveň i mastnější makeup. Nejenže hned po nalíčení jsem byla samá šupina, nepoužila ani fixátor a ještě mě namalovala snad ještě hůř než se namaluju sama. Nejsem sice odbornice na líčení, ale namalovat se sama umím a vím co mé pleti sedí. Takže jsem se nakonec rozhodla že se namaluju sama. S kadeřnicí to bylo podobné. Přinesla jsem fotku účesu který jsem si představovala. Měl to být takový pěkný volný drdol trochu stranou od krku a byl opravdu upravený, prostě dobře učesaný. To co mi udělala kadeřnice na hlavě se tomu ani zdaleka nepodobalo, bylo to odfláknuté, trčely mi všude vlasy a samotný účes trčel do strany ... prostě hrůůůza... Oběma jsem ale zaplatila i když nevím, možná bych to ani plati nemusela, protože konkrétně kadeřnice mě neučesala tak jak jsem chtěla. Dokonce mě ani nenapadlo že bychom v rámci jedné zkoušky mohly vyzkoušet jiné účesy. Po tom co jsem viděla, jsem na to ani neměla náladu. Takže se nakonec i sama učešu. Jen si udělám vlny, pořádně to zafixuju a budu doufat, že mi to vydrží alespoň do focení, aby to bylo pěkné :)
Odpovědět
To je taky nápad jezdit takovou dálku ke kadeřnici... Já měla na kadeřnici štěstí,jedinou zkoušku jsme dělaly 3 týdny před svatbou,dala jsem jí fotku účesu,který jsem chtěla,a ona ho udělala.Ve svatební den přijela k nám domů v přesně daný čas,udělala úžasný účes,ještě mi do vlasů nastříkala glitry,závoj i korunku upevnila tak jak jsem chtěla,prostě super.
Odpovědět
Jela jsem dálku, protože v tom místě (mé rodiště)bude svatba. A měl mne přijet ve svatební den učesat domů, jen zkouška probíhala v jeho salónu. Snad budu mít u druhé kadeřnice větší úspěch!
Odpovědět
Profilova fotka
Já měnila kadeřnici cca 2 týdny před svatbou a naštěstí to klaplo dle mých představ. U první kadeřnice jsem taky neměla dobrý pocit, nebylo to "ono" a talčila mě do cukrlat, která jsem nechtěla, taky do barvení, které jsem nechtěla. Dlouho jsem váhala a jsem ráda, že jsem to nakonec utla. Radím - pokud nemáš dobrý pocit už teď, raději se poohlédni jinde, dokud je čas. Cítit se dobře je to nedůležitější v den svatby, ne?
Odpovědět
Profilova fotka
@walmic Ahoj, já si nechala růst vlasy (cca 9 měsíců), mám mikádo, chtěla jsem mít krásný drdol. Na zkoušce mi sice paní kadeřnice udělala krásný drdol, ale taky mi žehličkou spálila dva velké prameny (vlasy mám jinak velice husté, nebarvené a kavlitní). Dopadlo to tak, že jsem se musela opět nechat ostříhat - kdo by chtěl mít spálenou koudel na hlavě, že? Takže k ní už opravdu nevkročím, místo omluvy jsem se ještě dočkala obvinění, že mám určitě nekvalitní vlasy apod.
Odpovědět
Článek se načítá
@walmic Ahoj, tak to je docela síla. Kdo ti ho doporučil? Já teď začínám sledovat web ZNÁMÝ KADEŘNÍK (kdybys hledala, tak to normálně takhle zadej do google a najde ti to odkaz :-) . Lidé tam píšou recenze na kadeřnictví, ve kterých byli, takže člověk má víc zkušeností a může si vybrat. Ten web se zatím rozjíždí, ale už teď je tam hodně kadeřnictví (hodně hodnocení) a můžeš si vybrat jak vzdálenost, tak oblíbenost :-). Tak to zkus, třeba ti to pomůže. Držím palce!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?