Rovné vlasy na svatbě, plánujete nebo měly jste?

Ahoj nevěstinky, měly jste, nebo plánujete některá mít ne klasické kudrlinky, ale vyžehlené vlasy, ne jen rozpuštěné, ale pěkný účes s rovnými konci? Víte, jak to myslím :) Potřebuju inspiraci :)
Odpovědět
Profilova fotka
nazdárek, tak bych to taky přesně chtěla, ale zatím nic moc inspirace, jak říkáš...pouze klasické drdůlky a s kudrlinkami :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@catchenka @johanne holky jukněte na toto: http://www.beremese.cz/fotoblog/chris... pro rovné vlasy super.
Odpovědět
Profilova fotka
Z rovných toho asi moc vymyslet nejde. Ale třeba nějaký uhlazený drdol z horní poloviny vlasů a dolní vlasy nechat rovné rozpuštěné, to by nemuselo být špatné :-) Něco, co jsem našla přihazuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@janneys super :-)
Odpovědět
Třeba tady má nevěsta rovné vlasy a moc jí to sluší : http://www.beremese.cz/fotoblog/a.n.d... :-)
Odpovědět
Paráda holky, děkuju moc, hned se máme s kadeřnicí od čeho odpíchnout :)
Odpovědět
Profilova fotka
@johanne Určitě, s rovnými vlasy vymyslíte spoustu krásných svatebních účesů. Vlastně téměř před každým komplikovanějším vyčesaným účesem se vlasy buď vlní nebo naopak žehlí. Pokud nechcete mít vlasy vyloženě vyčesané, je moc hezký účes falešný culík - jeho zdobnější varianta s korunkou. Nebo pouze stáhnout po obou stranách vlasy nahoru - neumím to moc popsat, tak raději přikládám fotky. Na poslední svatbě, kterou jsem realizovala, tak byly učesané družičky. Vypadalo to moc hezky a celý den účes perfektně držel. pokud byste chtěla zaslat fotku do e-mailu, napište mi (nechci ji veřejně prezentovat, nemám od družičky svolení). Mějte se krásně!
Odpovědět
Děkuji za inspiraci :)
Odpovědět
Ahojík,taky bych chtěla rovné nebo trochu zvlněné vlasy..máte nějaké fotky?..a spíš napůl rozpištěné aspon,ne úplně culík nebo nahoru...budu vděčná za každou fotku..díky:-) všude jsou jen lokýnky a to uzly...lokýnky nechci a uplně stažené vlasy mi nesluší..:-)
Odpovědět
nikdo??? všichni lokýnky?....
Odpovědět
Profilova fotka
@petapetruska ja asi budu muset mít rovné
Odpovědět
Profilova fotka
@petapetruska já jsem lokýnky neměla, měla jsem něco na způsob drdolu,ale ne až tak úplně,mrkni ke mně do alba
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Já mám vlasy až po zadek. S kadeřnicí jsme to zkoušely natočit, ale než jsem přijela domů, tak se narovnaly. Takže asi půjdu jen do žehlení a falešného culíku. Hledám teď inspiraci, čím vlasy ozdobit, ale nic nemůžu najít.
Odpovědět
@svendula Vlasy mam taky po zadek a co se jeste da ruzne copy zapletene.Chce to odzkouset.
Odpovědět
no nevěsty s kudrlinkatým drdolem jsou všechny jako přes kopírák. hladký drdol z rovných vlasů je rozhodně hezčí, originálnější a zajímavější :-) až se budu vdávat, tak první, co odmítnu, bude kulma nebo natáčky :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Taky mám v plánu rovné vlasy,chci je částečně stáhnout a spodek vyžehlit.Pod drdůlek dát závoj a něčím dozdobit,budeme ještě zkoušet :-)
Odpovědět
album odsud pro inspiraci http://www.beremese.cz/fotoblog/petav...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?