Příčesek do účesu z rozpuštěných vlasů? Děkuji za názory

ahoj, má někdo zkušenost s příčesem do účesu z rozpuštěných vlasů? děkuji moc za názory a zkušenosti! :-) klidně vkládejte fotky, jak jste to připnuly, zkušenosti, tipy na obchody, jak jste se v tom cítily, nebylo to vidět????! děkuji moc
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
já budu mít také clip-in, zapůjčené přímo od kadeřnice ;) a účes polorozpuštěný
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Já jsem měla na svatbě své sestry do účesu použité clipiny a zrovna na takové příležitosti ideální :-) Kamarádka je kadeřnice, takže mi účes udělala ona a já s tím neměla žádnou práci :-)
Odpovědět
Přesně jak říkáš Fiolko, podle mého do krásného svatebního účesu nemusí mít každá vlasy a v takovém případě jsou clipiny ideální volba :P
Odpovědět
Ahoj , už máte svatbu za sebou? Mě teprve čeká na jaře a už pomalinku začínám přemýšlet o účesu, chtěla bych účes, ne rozpuštěné vlasy, a taky přemýšlím nad clipinama, protože z mých vlasů by asi nic pěkného ani udělat nešlo :-/
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud budete volit clipy, vybírejte pečlivě...důležitá je kvalita vlasů a rozhodně zainvestujte do vlasů přírodních (nejlépe koupit celou sadu), dají se totiž natáčet a barvit (když nesedí odstín clipů s Vašimi vlasy, je dobré zajít ke kadeřnici a sladit Vaše vlasy s klipy jednotnou barvou).
Odpovědět
Jasně, clipiny ti vyřeší plno nesnází, to už jsem si taky zažila a tím, že jsou nasazovací a ty je dál nebudeš chtít, tak to je pak bezva, že je prostě jen vyhodíš, případně když je budeš chtít používat dál, tak si je nasadíš kdy budeš chtít :) Nebo si je jednoduše půjčíš jen na svatbu, i to je možnost :)
Odpovědět
No a ty jsi měla pramínky nebo culík, jak je to tady ? http://www.clip-in-vlasy.eu/culiky-pr...
Odpovědět
Profilova fotka
Clip-in příčesky volte určitě z pravých vlasů, které se dají na rozdíl od umělých barvit do odstínu Vašich vlasů. Z vlastní zkušenosti je mohu doporučit, jelikož jsem je nosila, než mi vlasy dorostly. Počítejte ale s tím, že je na hlavě budete cítit jako menší "zátěž". Pokud jste příčesek nikdy neměla, chce to natrénovat jeho aplikaci předem, aby nebylo nikde vidět, že ho na sobě máte. :-)
Odpovědět
Já jsem měla takový polorozpuštěný bych řekla a aby to vypadalo hustější, tak jsem ve svých vlasek měla pár pramínků clipinů :)) Tobě se líbí jen ten culík?
Odpovědět
Profilova fotka
Sama mám sice dlouhé vlasy, leč velmi jemné a je jich málo. Nějakou dobu jsem měla prodloužené vlasy ne pomoc clip-in, ale rekgulerně pramen na pramen. Ze začátku je to trochu přítěž, na hlavě to cítíš, ale rychle si zvykneš. Myslím, že s clip-in to bude podobné. Vlasy už mám sundané, ale na svatbu bych také chtěla nějaký polorozpuštěný účes a také nad příčeskem uvažuji. Nebála bych se toho, protože šikovná kadeřnice ti pomůže. S aplikací sama sobě zkušenost nemám, takže v tomto ohledu neporadím.
Odpovědět
Já jsem měla účes z rozpuštěných vlasů, něco jako zapletený cop ale volný, moc se mi to líbilo :)
Odpovědět
Článek se načítá
Já to vidím asi tak na nějaký bohatý drdol nebo něco na ten styl a na to by bylo asi potřeba víc vlasů, než co mám já :D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?