Ombré hair - bude mít někdo na svatbě?

Ahoj, docela mě zaujalo barvení metodou ombré a uvažuju, že bych si to na svatbu nechala udělat. Viděla jsem ale zatím jen fotky vesměs na celebritách a na tmavých vlasech a já mám blond. Má někdo z Vás tento styl? Budu ráda za fotoinspiraci :)
Odpovědět
Ahoooj, no mě se stala taková věc.....měla jsem hustě a hodně blond melírů v dost vlnitých vlasech, které jsem si před svatbou chtěla nechat odrůst a dát přes to nějakou světle hnědou.....jenže se stala ta věc, že lidi kolem mě chodí a ptají se mě, kde mě to ombré dělali, že to mám dobře udělaný a pěkně vlnitý....když každýmu řeknu, že to jsou moje vlnité neučesané vlasy a 15cm odrosty, tak na mě čučí s otevřenou pusou :-D Každopádně mě to dovedlo na myšlenku, že si to tak nechám....jen prostě profi nechám doupravit :-D
Odpovědět
@mikhael Jsem asi sto lez za opicema, tohle vubec neznam. :-)
Odpovědět
@mikhael No, na celebritách to vypadá hezky, ale na živo je to většinou katastrofa. Viděla jsem jednu jedinou dívku, která to měla fakt krásné, ostatní bohužel vypadaly, jako by se jim stala nějaká nehoda s odbarvovačem, měly ostrý barevný přechod a zničené konečky, spíš takový chemlon. Takže pokud do toho půjdeš, tak doporučuji hodně dobrou kadeřnici, očividně většina z nich to neumí.
Odpovědět
Profilova fotka
ja mam ombre ve strihu podkova...a uplne super...nejlepe to vypada na zvlnenem ucesu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já osobně ho má teď taky a je to opravdu jen o kadeřnici. Spousta jich ho neumí udělat aby vypadalo "přirozeně". Když sem na něj šla měla sem strach, ale odcházela sem nadšená. Dělá se ob měsíc, aby to nebyla taková darda na vlasy. V pondělí zrovna na něj jdu, tak vám pak kdyžtak pošlu foto když na to nezapomenu. ;)
Odpovědět
pošli, pošli :)
Odpovědět
Profilova fotka
já ho mám taky.. nahoře mám tmaavě hnědou a dole to mám do světle hněda... ale pravda je, že to opravdu nejlépe vypadá, když to mám vlnité... jakmile to šoupnu do culíku tak nic moc :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@mikhael Pokud do toho chceš jít, tak ne těsně před svatbou, protože potom by jsi měla nervy, když to nebude úplně podle tvých představ a nebude čas s tím něco udělat. Ombré mi dělala kamarádka kadeřnice, ke které jsem chodila dlouho a česala mne na svatbu, ale výsledek byl fakt katastrofický:-( bohužel ona z toho byla nadšená a mne upadavály upálené konce:-( provedla mi to v pátek a když mne viděla sestra o víkendu, tak jenom potvrdila moji domněku, že je to tragické a jinak než v culíku ven nemůžu, dokud s tím někdo něco neudělá... a to jsem tu pořádala meeting pro kolegy z celé evropy a chtěla jsem vypadat dobře - to je ten zákon schválnosti. Nakonec jsem se svěřila do rukou kamarádovi a jeho kolega, když to viděl, tak to okomentoval nezapomenutelnými slovy: to je jak punčový dort! Bylo to přesné vyjádření barevnosti mých vlasů a jediná záchrana byla v barvě a hlavně v nůžkách. Takže pokud tě to láká, tak jedině do nějakého vyhlášeného salónu, kde umí pracovat s barvami a ombré dělají dobře:-D
Odpovědět
Včera jsem se o tom radila s mou kadeřnicí a nedoporučila mi to, protože to prý vypadá dobře jen na natočených vlasech :( tak fakt nevím, co teď s nima, teď je mám taky strašné, spodky rezavé, prostředky blond melír a vrch můj odrost :D
Odpovědět
Profilova fotka
@mikhael Pokud to máš takhle "barevné", tak buď změň kadeřnici, nebo používej ty speciální fialové šampony na sjednocení barvy. Jde také o to, jaké máš vlasy. A pokud máš konečky zničené, tak by to chtělo vlasy prostříhat a vlasy ostříhat až tam, kde jsou zdravé. Ombre je hezké, ale jde také o to, jakou barvu chceš. A většinou to vypadá fakt dobře jen tehdy, když je to právě udělané a upravené kadeřnicí. Na běžné používání myslím si, že nic moc a budeš vypadat, jak bys nebyla půl roku u kadeřníka. :D Takže než ombre bych zapracovala na tom, abych barvu měla sjednocenou a vlásky co nejvíc zdravé a krásné. ;)
Odpovědět
@tobihosue Jojo, už jsem se dohodla s kadeřnicí, že mi barvu sjednotí. Ona za tu barevnost nemůže, stahovala mi tmavou barvu pomocí melíru (jen 3% peroxidem, protože jsem měla vlasy dost zničené a vypadávaly), takže to do bíla prostě nestáhla a zbytek hlavy jsem si nechala původní barvu a příště dala zase jen melír do mých odrostlých vlasů (kde už to na bílo chytlo), celé jsem je kvůli vypadávání barvit nechtěla, ale vlásky se už docela uzdravily.
Odpovědět
Profilova fotka
@mikhael Tak hlavně používej kvalitní kosmetiku na melírované vlasy. Být tebou, zničené vlasy opravdu ostříhám ( musela jsem podstoupit něco podobného. Svoje vlasy jsem měla hodně zničené a kadeřnice mi furt říkala, že by to nejradši ustříhla. Já nechtěla. Nakonec jsem svolila. Půlka vlasů v háji, ale vlasy teď super). :) Jez vitamíny na vlasy (biosil proti vypadávání mi hodně pomohl) a teď baštím revitalon a musím říct, že to i pomáhá. :) a hlavně fakt kvalitní kosmetiku, používat ten fialový šampon, masku a olej. Minimálně používat fény, kulmy a žehličky a vlásky budou krásné a zdravé. ;)
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?