Kadeřnictví v Plzni, víte o nějakém dobrém a levném?

Ahoj, nevíte o nějakém dobrém a levném kadeřnictví v Plzni? Potřebovala bych účes na svatbu, ale těch kadeřnictví je tolik, že nevím kam se objednat. Potřebovala bych pár tipů a doporučení včetně Vaší spokojenosti. Díky.
Odpovědět
Já chodím už několik let k Janě Staníčkové, nedávno si otevřela své vlastní kadeřnictví: www.sarmed.cz Má slušné ceny a je moc šikovná a vstřícná, ale společenský účes jsem od ní ještě neměla. Na maturák mě česala pí.Levorová z kadeřnictví Chic v Pražské, byla jsem maximálně spokojená, účes vydržel víc než 24 hodin a to moje vlasy je fakt strašně těžký nějak vytvarovat. Ale už je to dost dávno, tak nevím, jestli to kadeřnictví ještě funguje :-D
Odpovědět
Ahoj, mě před rokem česala paní, která má malé kadeřnictví v Plzni na Košutce. Tehdy mě sv. účes vyšel na 500,-, dělá i líčení. Zkouška účesu mě stála asi 250,-. Byla jsem maximálně spokojená. Já neměla o účesu, barvě vlasů ani líčení moc představu a se vším mi poradila, má dobré nápady. Pokud bys měla zájem tak mi napiš do IP a dám ti na ní kontakt.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Ahoj, vím asi už to neni aktuální,ale mám dobrou zkušenost s kadeřnictvím a kosmetikou v salonu ARDY Plzeň. Hlavně kosmetička je úžasná. Takže vřele doporučuji.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?