Svatba 2016 Mlýn u vodníka Slámy

Chtěla jsem se jen zeptat, zda někdo náhodou nemá v plánu rušit zarezervovaný termín U vodníka Slámy v Háji ve Slezsku :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud Vám jde spíše o místo než o termín, zkuste poprosit majitele, aby Vám zavolal hned, jak se jakýkoli termín uvolní. Vím, že (nechci kecat, ale snad v březnu) obvolává ty předběžné rezervace, jestli to tak platí a občas se stane, že někdo vypadne, třeba z důvodu zrušené svatby. Jinak, ale počítejte s možností, že je pravděpodobnější, že se uvolní spíš čtvrteční termín než sobotní (mají svatby jen čtvrtky a soboty). Přeji hezký den a hodně zdaru ohledně místa svatby ;-) .
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím. Skupina Bosáci z Příbrami nabízí své služby. Hrajeme 17. rokem na různých kulturních akcí, z toho jsme odehráli přes 270 svateb. Hrajeme od dechovky po rockovou muziku, naše série bývají až 1,5h dlouhé. Mrkněte na webovky, kde najdete termíny, ukázky, reference, fotky.
Odpovědět
Ahoj, skládá se záloha, takže pochybuji, že se budou termíny rušit... a i kdyby náhodou, když jsem se dotazovala v září na sobotu, pan majitel mi řekl, že seznam zájemců je tak dlouhý, že nemám moc šanci. A proto jsme doslova skočili po květnovém čtvrtku :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Ano já nabízím termín svatby u Vodníka Slámy na 20.8.2016. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravim, nevěsty. Pokud ještě nemáte zajištěnou kapelu na svoji svatbu, dovoluji si Vám nabídnout služby mé kapely Bosáci. Hrajeme po celé ČR, máme za sebou přes 270 svateb. Více v odkazu na webovky. :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?