Kadeřnice a kosmetička na svatbu, Ústí nad Labem

Ahoj holky, moc bych ocenila kdybyste mi poradily kosmeticku a kadernici v Usti nad Labem. Ziji mimo republiku, tudiz nemam prehled. Diky moc!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky. Taky jsem řešila tenhle problém a nakonec jsem dostala tip na paní v Bohemce. Ještě jsem u ní nebyla, ale mám to v plánu. Vypadá to tak na leden. Je tam i kadeřnice, u které jsem byla v září poprvé (na totéž doporučení) s tím, že mě bude česat na svatbu, tak abych ji do té doby zkusila. A byla jsem mooooc spokojená. Předpokládám, že to teda dopadne na kosmetice hodně podobně. ;-) Snad nezapomenu a dám na koci ledna vědět, jak to dopadlo.
Odpovědět
Profilova fotka
Teď ti koukám na termín.....a sleduju, že kadeřnice ti je k ničemu. 8-) Páč ta je MOJE. :-D
Odpovědět
Neva, ale diky moc za snahu! Cao!
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jsem byla opět u kadeřnice a byla jsem opět spokojená. :-D Už jsme domluvené, že v dubnu mi naposled zatřihne trochu vlásky, ať mají nějakou fazónu a v květnu vymyslíme účes a podle něj mi vytvoří melíry - na těch správných místech, ať ten účes podtrhnou. ;-) Tak se moc těším. Ke kosmetičce jdu až příští týden, tak jsem zatím zvědavá. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Opěz jsem byla u kadeřnice - ale už 8. března a opět to dobře dopadlo. Takže opět doporučuju. A jak jsem slibovala - byla jsem i na té kosmetice - už dvakrát - a tyka spokojenost. A parádní na obou dvou je, že v den D vám přijedou domů. ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
kOukám, že sem chodím jenom já. :-) Tak opět doporučení: kadeřnice z Bohemky - salón Nikky a kosmetika + nově manikúra - obojí naprostá spokojenost!!!!!!!!!! - salón Beauty na Novosedlickým náměstí. ;-) Tam si dokážou zákaznici skutečně hýčkat. ;-) A kosmetička spolupracuje právě s tou kadeřnicí, takže jsou sehraný a jsou ochotné zajet v den D domů. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Diky fim, odpovedela jsi mi na moje otazky ohledne manikerky v Usti ;-) chtela bych si totiz nechat udelat nehtiky.......
Odpovědět
Ahoj fim, díky za informaci. Právě sháním kadeřnici i kosmetičku na září. Určitě navštívím oba dva solóny. Potřebuji aby v den "D" přijely k nám domů. Nevíš jak je to u nich s cenou? Našla jsem totiž taky jeden salon v Ústí a tam za to chtějí skoro 4tis. a to se mi zdá docela dost.
Odpovědět
Ahoj holky, nemá ten salon Beauty nějaké webové stránky, nemůžu je najít. Našla jsem salón Kleopatra, nemáte s ním zkušenosti? Také dělají svatební eskort?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Ahoj holky, neporadí mi některá z vás dobrou kadeřnici (kadeřnictví) v Ústí nad Labem nebo Teplicích a to samé platí o vizážistce ... díky moc za tipa :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Já můžu za kadeřnici doporučit Helenu Pospíšilovou ze studia Pano na masaryčce v Teplicích. Chodím k ní stříhat a jsem spokojená. Paní je moc milá a vstřícná. Můžu na ní dát kontakt - jestli mají webovky totiž nevím. A bacha-v salonu mají dvě heleny a ta druhá mi teda vůbec nesedí... Mě by se spíš hodil tip na kosmetiku - byla jsem v TP v Kleopatře a děs běs...:-/
Odpovědět
@parajan hi, koukám že jsem odpověděla dost pozdě. No ale snad sem aspoň někdo přispěje tipem na kosmetičku v TP nebo v Ústí...???
Odpovědět
Článek se načítá
@parajan Tak v TP kosmetický salon Zuzka u zámecké zahrady,dělají nehty,kosmetiku,masáže,liposukce,prostě vše pod jednou střechou,chodím tam a jsem spokojená,dobrá cena,a paní majitelka je moooc milá a ochotná!!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?