Zaplacené potahy na židle a?

Ahoj nevěsty, začínám být mírně nervózní, protože jsem již začátkem srpna domlouvala potahy na svatební židle. Vše proběhlo v pořádku a zaplatila jsem fakturu, ale co potom? Od té doby se mi paní vůbec neozývá a já mám strach zda vůbec příjdou. Nereaguje ani na sms, volání ani na maily. Bojím se že jsem se nechala napálit a nevím zda nemám potahy někde jidne objednat znovu. Objednávala jsem je u paní Jansový Evy. Máte někdo s něčím takovým zkušenosti jak se to řeší. Popřípadě kde si je mám na rychlo (8.9.) objednat? Děkuji Vám za rady, jsem už zoufalá :( :)
Odpovědět
kde jsi to objednávala? Tady? Na facebooku? Na bazaru? Obávám se že peníze ani potahy už neuvidíš... :(
Odpovědět
když tak koukám na její recenze tak potěš teda.... jak na googlu tak na seznamu... jdi si objednat nové
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu Vám potahy pujčit, mám 20 Kč za kus. K tomu poštu, pokud nejste z Prahy nebo Kolína, pokud byste měla zájem :)
Odpovědět
Mě zboží došlo, vše v ujednaném termínu, ale již 2 týdny se snažím s paní spojit jelikož se mi stále nevrátila vratná záloha. Doufám že bude paní třeba jen na dovolené nebo tak něco. Být Vámi si ale zboží zarezervuji i jinde
Odpovědět
Dobry den, mam potahy na prodej. Kolik jich potrebujete?
Odpovědět
Dobrý den, já měla půjčené potahy ze svatebnikramek.cz a naprosto pecka, fakt doporucuji. Potah jeden je za 25,- a vše proběhlo v pořádku. Paní je navíc strašně ochotná a na maily odpovídá okamžitě (u mě dokonce i v době, kdy byla na dovolené) :-) vrácení také proběhlo naprosto v pořádku, žádné vymýšlení poškození apod. a kauci jsem měla vrácenou do dvou dní na účet :-)
Odpovědět
@horkam Dobrý den jak to u Vás vypadá - už jste se spojili ? Mě teda paní zálohu vrátila až po tom kdy jsem ve zprávě použila slovo policie ... A tedy důvod nevrácení zálohy byl ten že účetní zadala špatné číslo účtu a tudíž se jim peníze vrátili ... ale na to že jsem ji urgovala sms i emaily tak se nevyjadrila...Držím palce ať to dobře dopadne
Odpovědět
Profilova fotka
@kjonasova jeee moc děkuji za referenci😊
Odpovědět
Profilova fotka
@ppawlusha
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?