Vintage a jiné svatby

Profilova fotka
Ahoj slecny, zakladam toho tema, protoze bych se rada s nekym podelila a jeste radeji nacerpala inspirace ohledne "tak trochu jinych svateb" .... po mesici zde jsem zjistila, ze je tu strasne moc fajn lidi, teda hlavne slecen a mladych pani, ale ze i kdyz se mi s nima dobre povida, je to vzdycky o necem jinem, nez o stylu svatby, ktery se mi libi. Takze pokud se vam nekomu bez vyhrad libi ma pripravna alba a mate pocit, ze byste tohle zrovna chtely rozvijet, pojde sem za mnou :). Uz ted si povidame pres IP, takze zvu vsechny dopisovatelky z me interni posty taky! ;-)
Odpovědět
A co je to jiná svatba?Už jsi mi vymyslela výzdobu stolu;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ale máš veľmi pekné fotky v albumoch ;-) Najmä tie s výzdobou...veľmi inšpiratívne pre baby, ktoré majú šikovné ručičky :-) Ja k nim žiaľ nepatrím, hoci sa viem nadchnúť , no potom to obyčajne neskončí dobre :-( :-D Baby, ktoré si samy vymýšľate oznamká, výzdobu a tak podobne...máte môj veľký obdiv!!! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
jo treba :) dys ja vazne ty vlizeliny nesnasim a jak je to vsechno na jedno brdo, bilej ubrus, prostredkem nejaky pruh neceho, nejlepe oranzoveho a kolem sem tam nejaky skleneny kaminek, susena ruze, svicinek z ikea a tak porad dokola, nejlip vsechno oranzove .... ja to proste nemuzu a je mi blbe to probirat na diskusich, kde je takovy vyzdoba brana jako super jednicka ... jinak jsou vsichni hrozne fajn, bavi me probirat jine veci, ale jakmile dojde na vyzdobu, tak se mi jezi chlupy na tele.... vzdycky si takhle vytipuju nejakou nevestu, vidim ze je ochotna dat za saty 15 - 20 tisic, ale pak ma hostinu jak z pouti , chjo :( ale nemyslim, ze je dobre to kritizovat, stejne tim nic nezmuzu a kdyz se jim to libi, je to prece jen jejich svatba, cili bych do toho nikomu nekecela, pokud by se teda primo nezeptal na radu. asi moc cestuju a vidim spousty veci ruzne po evrope a tak mi ty tradicni vyzdoby tady proste nejak nepripadaji tak uzasny, no..... a dostala jsem i vynadano, takze uz si davam pozor :)))) vyzdob mam vymysleno mraky :)))) delam to casto doma, o vanocich, pri navstevach .... a pouzivam hlavne opravdove materialy, kdyz papir, tak je to papir a kdyz je to latka, tak je to latka, ne papir, co se tvari ze je latka.... mno ale jak uz jsem rikala nekolikrat, at si to kazdy udela jak chce, jen at me nikdo nenuti rikat jak je to kraaaaasny, kdyz ja si proste myslim, ze neni.... zacnu si asi delat album vyzdob, teda jako myslim stolu a podobne.... pouzivam hodne prirodni materialy, latky, cokoliv. je to o napadu a o prostredi a taky o tematu svatby, treba. a hodne lidi zapomina na to, ze nazdobeny stul by mel byt takovy, aby v nem jeste bylo vubec misto na talire a nebo ze jidlo je taky barevne a udela s vyzdobou sve ... proste ty stoly vypadaji jinak prvnich par minut a jinak kdyz uz se ji. a ja chci stul hezky i behem jidla .... mno, je to prost etezky, beh na dlouhou trat, ale nevzdavam to :)))) , a proto jsem zalozila toto tema, pac je tu vice lidi, kteri si mysli to co ja a zatim jsme diskutovali jen pres IP, tak at mame taky svuj pokec, vis?
Odpovědět
Něco proti oranžové? :-D Já si nemyslím, že je to jak z pouti (teda jak které), ale takové veselé a některé nevěsty to mají velice elegantní a jednoduché. Ale vím o co ti jde;-) a těším se na tvou svatbičku, vážně.Moc.
Odpovědět
Profilova fotka
nektere to maji elegantni a pro ty jsem zakladala tuto diskusi :)))) a na svatbu se taky strasne tesim, i na ty, ktere budu jenom zdonit, uz mam i dve zakazky :)))) je to krasna prace.
Odpovědět
No super ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
jeve, pekne je to co mas v albumikoch..len otazocka nemali by sme o tom diskutovat niekde inde ako obrad, miesto, datum? ;-) ..ja mam pocit, ze moj albumik je tiez trochu iny, saticky mam uplne ine ako zatial co som videla a tiez kvietky, stol prave neviem, mam tam jednu fotecku, ale skor len hladam inspiraciu, mna napada zlata..ale nie ako to pochopila rezetka akoze zlaty stol ale jemne zlate cosi ako mam na satickach, ktore sa mi lubia najviac ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
..jo myslim, ze sa to hodi k tomu obradu a vyzdobe ;-) ;-) asi tam ta diskusia patri..ale som rada, ze je x-)
Odpovědět
Profilova fotka
jejda, a kde je to ted zarazene? ze bych to nejak zvoslila? sakra prace, tak to mozna by stalo za to to smaznout a zacit na spravnem miste! jinak vyzdoba stolu je super a taky to ze by ten stul nebyl cely zlaty :))). jen je problem s tim, ze takovou vyzdobu si bud musis udelat sama, coz je v den svatby honicka a v prevecer te treba do restaurace nepusti a nebo ti takovou vyzdobu udela nekdo stejne smyslejici, akurat ze je treba z agentury a rekne si za to 25.000,- :) mno a ja mam problem, pac sama to asi nestihnu a nemam nikoho, kdo by mi to tak hezky vyzdobil a nechtel za to tak strasnou palku .. beeee
Odpovědět
Profilova fotka
..tak to sme dve;) ..das to na spravne miesto ten chat, nech to nepiseme zle a nezamkne sa nam zbytocne ;-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ok, jdu na to .... :))))
Odpovědět
Zdravicko, doufam, ze v Ostatnich pripravach se vam bude diskutovat stejne dobre ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Jeve, tak super, ze si zalozila temicku :-) coskoro aj ja prihodim do albumu fotecky z vyzdoby, tak som zvedava, ci sa vam bude pacit. Mne sa strasne lubila :-) Inak neviem ze do ktorej z kategorii by mala by tato tema zaradena - lebo ak chceme doskutovat o style svadieb, tak to je by som povedala "horizontalna tema" - tyka sa siat, vizaze, vyzdoby, hostiny, hudby... tak mozno najlepsie by dat do kategorie "ostatne pripravy". Jeve, ako zakladatelke temy Ti navrhujem napisat emjee alebo zirafke a poprosit ich o preradenie ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
uz jsme se tam presunuli, kaju se a sypu popel na hlavu, ja jsem nevidela tu listicku :)))) cili tady se to muze vymazat???, zamknout? co si mam ziorafko pocit? a tu druhou jsem dala teda do dekoraci ale ne do ostatnich priprav ... je to o dekoracich ... jsem teda asi mimo misku?
Odpovědět
Profilova fotka
Hm...a môžem sa opýtať, koľko by stála takáto výzdoba od Teba? Asi sa to bude rôzniť, podľa náročnosti, použitého materiálu, ale ak môžeš, daj nejaký interval;-) Teda ak to nie je tajomstvo...lebo ja vôbec vlastne netuším, koľko by som si mala našetriť na výzdobu. :-) Vďaka
Odpovědět
aha, zirafka to uz vyriesila :-D
Odpovědět
Cau jeve, vlez do misky klidne zpatky ;-) Prijde mi, ze o dekoracich se spis keca v Ostatnich pripravach... Obrad a hostina je takovy to - aby me zenich nevidel pred obradem, kam usadit prababicku a podobne ;-)
Odpovědět
Tak jsem si poradne precetla o kategoriich a provedla (doufam, ze uz posledni) presun - do Obradu a hostiny :-)
Odpovědět
Profilova fotka
jeve, napisem, len teraz uz beziiim, ;-) . paaa a pekny vikend holky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
pomooooc:) ja bychchtela povidat o vyzdobach .... v Ostatnich pripravach je oznameni, agentury a tak. a slovo VYZDOBA je tam nekde jinde. Kdyz bude nekdo hledat tema o dekoracich a vyzdobach, na tuhle diskusi nenarazi ..... slo by to , prosim, presunout, jak jsem psala v IP?
Odpovědět
Profilova fotka
zirafko mas u me specialni zirafkoidni vyzdobu :)))) diky ;-)
Odpovědět
Tak a ja mizim pryc, takze hezky kecejte, at mam co cist, az se dostanu k netu ;-)
Odpovědět
jeve:vůbec tě za to neodsuzuju.Já mám taky radši přírodní materiály a v bytečku,chci hlavně doplňky v přírodním materiálu,protože abych měla dřevěný nábytek,na to nemám finance.Ale ono je těžký někde shánět inspiraci na výzodbu,protože všude,kde se podíváš,tak je výzdoba z vlizelíínu,organzy a pokud se v tom neorientujeme,tak nás ani nenapadne,že by to mohlo být jinak.Já osobně svoji výzdobu pořád hledám.Vím,že chci kytičky a svíčky.Na tvoje album jsem moc zvědavá.Zatím nemám čas ho zkouknout,ale moc se na něj těším a pak ti napíšu názor,ju;-)
Odpovědět
Mazejte do 2008 jo? Se tam sama nudím :-D
Odpovědět
jeve:ty lampičky jsou suprové.Když jsem je viděla poprvé,tak jsem si říkala,že to přesně by se mi hodilo na svatbu.Ale výzdobu stolu tam máš jen jednu:-(I když musím uznat,že je suprová.
Odpovědět
Profilova fotka
:)))) rezet dy tys sem prisla mezi prvnimi :)))) muzeme prece byt tady i tam, aspon nam nebudou tak strasne rychle pribyvat stranky. luci diky za komentar, me je jasne, ze kdyz se v tom nekdo nepohybuje a vidi porad jen ten jeden styl, ze ho nic jineho nemusi napadnout .... ale proto jsem tu, abych vas trochu nahlodavala :))) nerikam premlouvala, jen nehlodavala, jestli by to neslo trosku jinak. ale jak to nakonec dopadne je jen na vas :))) lampicky myslis lucernicky nebo ty svicky nad vchodem? ty se totiz daji treba udelat ze sklenicek od presnidavek a dratku, nic na tom neni a vypada to vyborne .... sama uz je kutim. a slibuju, ze se s albem prostrenych tabuli polepsim a nejake vytvorim. zatim ted co mam v pc a pak zacnu doplnovat vlastni tvorbu. a uz se pro dnes loucim, honzik volal, ze se blizi, tak jdu osedlat ore :)))
Odpovědět
Ty a jak ses k tomu dostala?
Odpovědět
Profilova fotka
k cemu? k tem 32 letum?
Odpovědět
woe 8-) , k těm výzdobám...
Odpovědět
Profilova fotka
k vyzdobam jsem se dostala tak, ze od prvni tridy si pletu svetry, hackuju, siju, celou zaladku a stredni jsem chodila na vytvarku a stale neco kutim a ted jsem si udelala design skolu, ale tam jsem se toho zase az tak moc nenaucila, trosku me to zklamalo..... no a jinak zdobim vsem znamejm a tak ruzne, takze asi tak jsem se k tomu dostala ..... vzdycky jsem chtela kutit, ale kdyz jsem sla na stredni, tak mi mama zatrhla odevni, ze kdyz chci byt doktorka, ze teda pujdu na zdravku ... tak jsem sla a celou skolu jsem kutila s koralkama a batikovala a tak ruzne ... a s vejskou to byo to samy ..zadna architektura, ale na LF pujdes ! :)))) nevim, ze jsem poslechla... ale vsechno ma sve pro a proti, takhle jsem procestovala cely svet a ted uz jsem zkusena, stara, omsela, ale mam vkus :))))))) jednoduchy, ne? ;-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?