Poradte mi prosim s barvou svatby

Profilova fotka
Ahoj holky Hostinu budeme mit v lovecke baste ale porad nevim do jake barvy mam ladit svatbu aby se to hodilo..budou tyto drevene stoly bez ubrusu!!!!..mam predstavu jak bych to chtela ale nevim porad jak barevne,nechci cernou a cervenou...puvodne jsem chtela levandulovou krasne by se hodila k odstinu dreva ale te fialkove je tu tolik ze zacinam pochybovat, libila by se mi i site zluta ale ta asi se drevem zanikne,miluju ruzovou ale to se nehodi,premyslela jsem i nad bilou nechat to jen tak prirodni..co myslite??
Odpovědět
Profilova fotka
co zelenkavá? ta se ke dřevu hodí :-) nebo béžovou, ta bude ladit a budeš to mít přírodní :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@1nelinka místo je to pěkné a asi bych ho nekazila nějakou výraznou barvou, nechala bych vyniknout dřevo a kámen a v tom stylu vybírala i dekorace. Přírodní barvy, hnědá, béžová, případně bílá. A držela bych se hesla v jednoduchosti je krása. :-) hodně štěstí při přípravách.
Odpovědět
Jestli máš ráda růžovou, tak by mohla být čokoládově hnědá a pudrově růžové doplňky. Místo organzy jako dekorace na stůl šišky a svíčky. Organze, peříčkům, krystalkům apod. bych se vyhla :-)
Odpovědět
Taky bych se držela s výraznými barvami zpátky. Já osobně bych ladila do béžové.
Odpovědět
Profilova fotka
Do tohoto prostoru bych použila přírodní dekorace, nemusela by ani převládat určitá barva, třeba něco z míchaných lučních či zahradních květin, klidně i s levandulí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@modrokvet dekuji za krasne napady kdyz ja muzu jen kytky v kvetinaci hezky zive.. nesnasim urizle mrtve kytky..nebo by sla jeste umela nejaka hezka
Odpovědět
Profilova fotka
@prostenika85 tohle je moc krasne ale libilo by se mi to spis na zimni nebo podzimni svatbu...mi ji mame 30.5 problem je i v tom ze nesnasim urizle kytky (jen v kvetinaci nebo umele) takze se nam i toto trosku komplikuje..:(
Odpovědět
@1nelinka Bílá, zlatá, hnědá, béžová :-) Zlatá tomu dodá slavnostní ráz, ale zároveň krásně ladí s přírodním materiálem interiéru. Bílá je svatební a tady pěkně vynikne. A pokud chceš doplňkové barvy, tak béžové a hnědé se ke zlaté krásně hodí!
Odpovědět
Profilova fotka
Holky a tady na tom paloucku pred lavickama chceme mit obrad..ja bych jen nejak jinak rozmistila lavicky a "do ulicky" nahazela jen kvitky co myslite? Podle me se tam moc nehodi zidlicky s prehozem a stuhou?
Odpovědět
Profilova fotka
@lemona moc dekuji za typ..:)
Odpovědět
pár fotek :-)
Odpovědět
Svíčky dělají hodně, a pokud nechceš řezané květiny, tak malé květináčky s hortenziemi - ale ne fialové, chtělo by to bílé :-) Jen nevím, kdy je jejich sezona...
Odpovědět
Článek se načítá
Jsem pro bílou jako základ a k ní různé jemné barvy v podobě živých květů (v květináčích). Ostatní v bílé barvě. My vlastně ani žádnou barvu svatby nemáme, nelíbí se mi, když to je vše sladěné. Hodně toho stavíme právě na bílé barvě a spíš se snažím dodržet jediný styl.
Odpovědět
mě se líbí čistě rustikální styl, ani bych neřešila barvu..spíš bych to zkusila dozdobit větší květinovou výzdobou, to je takové přírodnější a hodí se mi to víc...na pinterestu je hodně moc variací, tak zkus kouknout, zadej rustical wedding a uvidíš, že není vyloženě potřšeba mít barvu svatby...spíš doladit styl, doplňky apod. do toho rustikálního stylu...
Odpovědět
a k tomu obřadu, nějakými židlemi s potahy bys to místo zabila, tohle nic nepotřebuje, opět bych volila max květiny, ale nějaké organzy a potahy, na to bych se vyprdla...právě je super, že to místo to řeší za tebe, není potřeba ho jakkoliv zdokonalovat :)
Odpovědět
@1nelinka šla bych do barvy přírody - buď smetanovou (třeba i s nějakou ještě nakombinovat) nebo třeba zelenou (ta se dobře shání). Ještě jedna drobnost, věř, že barva svatby Ti bude vážně jedno ;-) a hostům tuplem
Odpovědět
@1nelinka a obřad bych nechala tak, jak plánuješ. V přírodě a bez mašliček, saténu a podobných zbytečností
Odpovědět
Viděla bych to na spoustu lučního kvítí, jutu, dřevo...možná světle hnědou, béžovou a jako základ bílou ;-) Ale každopádně žádné výrazné barvy, nic křiklavého a sytého, spíš jemné odstíny. A přírodně laděné :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Prispejem aj ja svojimi návrhmi :-)
Odpovědět
K barve dreva se nejvic hodi oranzovo-zelena (travni svetlezelena a lesni tmavozelena, ne ta umela zelenomodra). Tohle by to melo rozzarit, ta fotka s bordo dekoraci mi prijde nevyrazna.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den vyzkoušejte tužky s Vaším nápisem jako dekoraci a zároveň dárek pro Vaše hosty, v několika barevném provedení. Tužky Vám mohou posloužit zároveň i jako jmenovky :-) Dále bych zvolil bíle krabičky na výslužky doplněné bílou a hnědou stuhou, které můžete vyskládat do několika patrového dortu - viz foto. Více výrobku pro svatbu a informací najdete na mém webu
Odpovědět
My měli na stolech v květináčích levanduli a zbytek laděný do bíla, taky doplňky z juty a hodně svícnu a vypadalo to moc hezky. Navíc levanduli jsem potom zasadila před domem, tak si při pohledu na záhonek svatbu často vybavím. Koukni do fotoalba, jedna fotka z hostiny tam je, i když na fotce to úplně nevyniklo.
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Par typu
Odpovědět
Profilova fotka
@anjelita moc hezka inspirace dekuji :*
Odpovědět
Profilova fotka
Přesně jak tu holky píšou a dávají fotky.. souhlasím se vším. Ladila bych přírodní a jemné barvy.. Ani růžové bych se nebála, pokud dáš jemnou starorůžovou, s dřevem to bude ladit perfektně! Bílá, starorůžová, krémová, béžová. Tyhle všechny barvy jsou velice jemné, k sobě i k prostředí na fotce určitě půjdou. A pokud bys chtěla přeci jen něco výraznějšího, tak bych se nebála zkombinovat ty jemné, přírodní barvy se zelenou - takovou tou krásnou jasnou jarní zelenou. Se dřevem podle mě ladí perfektně a rozjasní ti ten tmavší interiér. Uričtě bys také mohla použí oranžovou či žlutou. Pokud bys nechtěla něco tako výrazného, tak by jistě ještě šla tmavě modrá - taková ta námořnická. Aby to však nebylo moc tmavé (místnost půdobí trochu tmavší), tak bych ji kombinovala s bílou a krémovou.
Odpovědět
Profilova fotka
@krobinka moc dekuji za napady asi ta tak nejak udelam jak mi tu vsichni radite ..:) hlavni barva bude nejspis tedy bila nebo kremova a cim dal tim vic premyslim nad slunickovou zlutou ktera by to hezky rozbila a prosvetlila..interier zas tak tmavy neni ale urcite bych volila spis veselejsi barvy...mozna i tu zelenkavou a na tu svetle fialkovou teda asi zapomenu.. Prikladam foto kde je videt vetsi cast prostoru pro predstavu..
Odpovědět
Profilova fotka
@1nelinka jojo, tak tady na té fotce už to vypadá světlejší :) I tak by to asi chtělo pořád něčím pozdvihnout.. těch přírodních barev je tam spousta a chybí tomu něco, co to rozzáří - mně by se tam asi nejvíc líbila zelená. I ta žlutá a oranžová by šla, ale přijde mi, že jsou ty barvy takové teplé, stejně jako interiér. Ta zelená by to rozsekla.
Odpovědět
Profilova fotka
@krobinka jste moc hodna ze mi pisete moc si toho vazim..:) urcite by to pekna zelena rozzarila a hlavne se hodi k prirodnimu razu lovecke basty..:))
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?