Máte tip na nějakou levnou řezanou květinu? potřebuji ji na dekoraci, děkuji.

Ahoj holky, potřebovala bych naplnit takové ty skleničky od svíček z ikey nějakými kytičkami na rautové stoly a na stoly na terase, asi 25 kusů, a nechci na tom utratit majlant, nemáte tip na nějakou levnou řezanou květinu, nebo něco podobného, děkuji za tip.
Odpovědět
@matala87 kopřiva :D
Odpovědět
Já měla z těch levnějších třeba karafiáty nebo takové ty kopretinové chryzantémy. Vypadá to moc hezky. Anebo potom můžeš jen natrhat luční kvítí, na které zrovna narazíš :-)
Odpovědět
@matala87 neco co v tu dobu zrovna poroste...ze zahradky a zadarmo :) take zalezi do jake barvy bude ladena svatba nebo jestli to je jedno ;)
Odpovědět
Taktak, ze zahrádky nejlepší. Jinak v květinářství žádná nejde pod 15kć, takže by to tak levně za všechny nevyšlo. Jedině vyjde lépe nakoupit ty levné balení jak je mají v Lídlu, Tesku, Kauflandu.
Odpovědět
@radkaja jj mas pravdu Lidl...kupuji si tam tulipany a vzdycky dlouho vydrzeli nebo me napada ty umele orchidejky, ktere se daji oddelat a take je to za par korun pod to nejaky pisek a mozna by to taky nevypadlo zle :)
Odpovědět
Dobry den, z rezanych kvetin vychazi nejlepe karafiaty a frezie, potom eustoma, gypsa, hortenzie, chryzantemy - jejich vyhodou je, ze z jedne zakoupene kvetiny udelate vyzdobu do vice vazicek. Dalsi moznosti je potom zahradka. Zalezi na sezone a barve. Z duvodu trvanlivosti bych volila mezi trvalkami - hortenzie,levamcule, karafiatky, kopretiny, rudbekie, ruze.... do vyssich nadob gladioly, kosatce apod. Pridat muzete take listy jahodniku ci snitky bylinek. Zalezi na celkove stylizaci svatby.
Odpovědět
* levandule samozrejme :-)
Odpovědět
Profilova fotka
moc hezke vypadaji divoke kvetinky!!! jesli to hodi k tematu svatby
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?