Jakou dáváte výzdobu na stůl na svatební hostinu?

Profilova fotka
holky jakou dáváte na stůl výzdobu? Květy? vázičky s kamínky atd. Nic moc mě nenapadá. :-D Máme zeleno-bílou barvičku, tak uvažuji co na ten stůl dát :)
Odpovědět
Profilova fotka
taky máme zeleno-bílou kombinaci :) a na stoly plánujeme - žádný ubrus jen přírodně dřevěné stoly na to zelená - olivová organza, plovoucí svíčky, pár váziček s růžičkou, žádné velké kytice... a dřevěné táci s koláčkama ;-) nic přeplácaného v jednoduchosti je krása ne? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Přesně tak :) to se čte krásně, dobrý nápad :)
Odpovědět
To my uvazujeme u zivych kvetinach ve vysokych vazach s gelovymi kulicky v barve svatby. Do vazy dame jen dve nebo tri kvetiny ktrete budou v me svatebni kytici a mozna jeste par okvetnich listku at to neni zase chude.
Odpovědět
My jsme měli taky bílo zelený stůl. Uplně jednoduše nazdobený, i kvůli dětem, aby neochutnávaly nějaké kamínky apod. Jen organza, na pár místech sešpendlená kytkou ze stuhy, 3 polystyrénové koule opíchané růžičkama a rozházený okvětní plátky růží...
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych ráda najala někoho na svatební tabuli, mám zeleno-fialovou kombinaci a viděla jsem hodně povedených obrázků, ale vím, že nechci organzu ani kamínky, perličky a diamanty a kapky rosy.. vím, že to jde vkusně a krrásně i bez toho..a už se sama těším na výsledek :-) takže za mě květiny, ubrousky, koláčky, svíčky.. a pak se uvidí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My to chceme taky jednoduše, žádná organza, perličky atd....budeme mít bílé květináčky, ne řezané květiny a vázy, nějaké svíčky tam budou a dál nevím :)) Ale naštěstí na to mám domluvenou mou floristku, která nám kromě květin bude dělat i celkově výzdobu společně s naší koordinátorkou, takže nějak spojíme síly a vymyslíme to :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?