Balónky - jak dlouho vydrží helium?

chtěla bych k výzdobě použít i balónky a naplnit je héliem, ale nevím, jak dlouho se balónky vydrží vznášet (ty pouťové to totiž do rána vždy vzdají), tak jsem se chtěla zeptat, jestli některá náhodou nemáte skušenost... nerada bych, aby k ránu rozbíjely hostům hlavy ;)
Odpovědět
helium je potvora, abych to zkratil, tak prodavaji se balonky, ktere udrží helium po dobu 24 hodin po nafoukani. jsou to specialní balonky pro helium.
Odpovědět
Profilova fotka
Foliové balonky vydrží s heliem létat déle než měsíc, latexové cca 12 hodin, ale prodává se speciální gel, který napustíš trochu do prázdného balonku a promnes ho, aby se vnitřek balonku celý "promazal" a pak i latexový balonek vydrží cca 3 dny ve vzduchu.
Odpovědět
My jsme balonky nafukovali cca kolem 12:00 a vypouštěli je kolem sedmé hodiny večer a už to bylo dost na hraně - některé už byly znatelně menší a létat se jim moc nechtělo...
Odpovědět
Super, díky za info i za rady, první se mrknu po tom gelu, nanečisto zkusím a pak když tak budu hledat "héliové balónky".
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Ahojky, vím, že to je trochu starší konverzace ale snad mi někdo odpoví :( máme v plánu také balónky napuštěné heliem, tak jsem se chtěla zeptat kde se to dá sehnat? Děkuji
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 letech
Obnovuji diskuzi, máte zkušenost,jakou značku balónků třeba vzít,aby vydržely? 😀
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?