Zkušenosti z nákupem šatů na stránkách Elody.cz

Nevěsty, máte nějaké zkušenosti z nákupem šatů na stránkách Elody.cz ? Mají tám nádherné kousky, ale trochu z toho mám "strach" :-)
Odpovědět
1
2
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 2 měsících
michaelajn také o nich uvažuji. Už jsmem s nima v komunikaci a tu mají zatím na jedničku. Ceny jsou tam úplně bombastické. Šaty bych chtěla řešit již po novém roce.
Odpovědět
Profilova fotka
@michaelajn Já pořád váhám, zda si šaty půjčit nebo koupit. Pokud bych kupovala, tak asi z Elody.cz, mají tak krásné šaty za super ceny. Ale pořád nevím...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Holky :) Já o nich také uvažovala, ale nakonec jsem to neriskla, především kvůli velikosti (32) , ale paní byla moc milá a lze je nechat ušít i na míru. Kdyby mi tolik nepadly ty moje z půjčovny, určitě bych do nich šla :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahooj holky kupovali jste si zde nějaké šaty z elody.cz ? :) Jak jste byly spokojené a jak vypadají šaty jsou stejné jako na obrázku , jsou podobné jako vejce vejci :). Děkuji za odpovědi :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já maximálně doporučuju... Šaty ušijí na jakoukoli míru za stejnou cenu a šaty jsou opravdu nádherný.
Odpovědět
Profilova fotka
@lucinka485 Dobrý den, odkážu vás na jednu naši něvěstu, která má tady na beremese moc krásné fotky :-) Model 847 http://www.beremese.cz/blog/maximys/a...
Odpovědět
Profilova fotka
Dnes přibyla další recenze :) http://elody.cz/nase-nevesty?46
Odpovědět
Profilova fotka
Nevím, já tedy na svatební šaty přes internet nevěřím. Svatebky se musí vyzkoušet a padnout.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Profilova fotka
@terezamartinkova Jaké šaty to jsou? Myslíte, že slečně sedí?
Odpovědět
Profilova fotka
@hlasimse Je to model 707, bez spodnice :-) .
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
@terezamartinkova Zajimal by me pouzity material - predevsim na modelu cislo 901. Moc se mi libi, jak je reseny horni dil, to zdobeni je nadherne, ale mam trochu starch z te krajky. Nektere krajky z umelych material priserne skrabou. Je mozne modely trochu pozmenit? Na vyse zminenem modelu (901) mi vadi ta odhalena zada, dalo by se to vyresit nejak jinak? Predpokladam, ze bych si saty nechavala sit, protoze jsem vysoka a stihla a velikosti 36 I 38 jsou mi kratke a volne pres hrudnik (ale uzke v ramenou). Nejlepsi by asi bylo si saty vyzkouset, ze...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@zanett Dobrý den, nedávno jsem na sobě měla model se stejnou krajkou, jen jiným vzorem a krajka určitě neškrábala, ani u jiných šatů se mi to zatím nestalo. Nejlepší ale bude, když Vám kousek krajky pošleme, ano? Ikdyž jsou šaty v konfekční velikosti, stejně se šijí až na zakázku. Šití podle Vašich měr je také možné. Záda bychom mohli vyřešit jako třeba u modelu 1028 nebo 1025 :-) .
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, já mám z Elody.cz tyto šaty a byla jsem s nimi nadmíru velmi spokojená: https://elody.cz/obchod/kolekce/2016/...
Odpovědět
Profilova fotka
Ve skutečnosti vypadaly úplně stejně - přikládám foto. Jediné, co jsem si nechala upravit, byla barva stužky v pase - chtěla jsem slonovinovou a nechala jsem si udělat vlečku - ale bez navýšení ceny. ;) Materiál a zpracování šatů úžasné, akorát mi v průběhu dne odpadávala krajka. Psala jsem jim to na Elody a napsali mi, že od teď budou všechny krajky uzz jen přišívat. Nejspíše byla nažehlená. Ale byla nádherná. Tedy je, šaty mám stále doma. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@ilinoa Děkujeme Ilono. Krásné fotky! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@terezamartinkova Také děkuji :) a určitě ráda přidám recenzi i na Vaše stránky. Jen jsem se k tomu zatím nedostala. :(
Odpovědět
Tak i já přidám svou špetkou do mlýna. Dnes jsem si byla šatičky vyzvednout a první dojem je takovyhle....prostě wau! Šaty přišly v krabici, v žádném vzduchem vyhnaném pytly. Po otevření jsem se nestačila divit, v kartonových deskách byl přiložen suprově sepsaný manuál včetně faktury, šatičky byly na ramínku a zabalené ve vaku. Opravdu jsem koukala, s takovým servisem jsem ani nepočítala. A po kouknutí na šaty musím říct opět wau, žádná laciná práce, vše precizně spracované, krajka (konkrétně na tomto modelu 1052) hladká, žádná umělá kousavá.....no zkrátka už se těším domů, až si je vyzkouším, takže sem hodím pak určitě ještě jednu recenzy......Jo a o přístupu, o tom ani nemluvím! Za mě jednička s hvězdičkou :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@matuskova22 Ahoj, zrovna na tyhle šatičky jsem se domlouvala, že bych se jela do Prahy podívat, ale prostě mi to nevyšlo. Pán mi psal, že už to nemůže oddalovat a že je slíbil poslat nevěstě do pátku - tak to jsi byla ty :D nemohla bys mi třeba do zprávy poslat fotku jak vypadají oblečené nebo nafocené detaily? taky o nich moc moc uvažuju, ale nemám odvahu je objednat...
Odpovědět
@martipoky Jo to jsem byla já no :-D :-D :-D.... Až budu doma večer pošlu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@matuskova22 děkuji mooooc!
Odpovědět
Profilova fotka
@matuskova22 Ty jsou kouzelné, můžu poprosit také foto? :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@matuskova22 tak nad těmato šatama a pak ještě nad modelem 1046 uvažuji taky :-). Jsou nádherné. Můžu poprosit taky o fotku? Nemůžu se rozhodnout, které vzít :-D.
Odpovědět
Profilova fotka
Také jsem měla elody šaty a byla jsem nadšená, viz můj fotoblog. Není důvod váhat nebo se toho bát!
Odpovědět
Profilova fotka
@matuskova22 Mohla bych i já porosit poslat fotku šatů? Já neustále procházím modely a vybírám :D Mám 3 favority a ne a ne se rozhodnout. Ale první si chci zajet šaty vyzkoušet do salonu a vybrat styl a pak se teprve rozhodnu jaké si od Elody nechám ušít
Odpovědět
Profilova fotka
@martipoky @kaaaciii @kathalin @mourecek15 Karolíně šijeme nové šaty, protože jí byly hodně malé přes záda. Zavinila to jak naše, tak její chyba. My jsme po ni nepožadovali obvod paže v nejšiřím bodě, nemohla vytáhnout šaty až nahoru a tyto centimetry pak chyběly na zádech. Ona nám poslala o 7 cm menší obvod přes hrudník. Z těchto chyb jsme se poučili a od požadujeme více měr paží. Navíc od 1. 1. platí na všechny šaty garance vrácení peněz (https://elody.cz/clanky/garance-vrace...)
Odpovědět
Dobrý den, chci poděkovat Elody.cz za nádherné šaty. Nevěřila jsem, že budou opravdu stejné jako jsou na obrázku a hlavně, že skvěle padnout bez předešlého zkoušení. U Elody je opravdu vidět, že tuto práci dělají srdcem. Domluva naprosto úžasná, odpovědi okamžitě na vše, se vším poradí, nic pro ně není problém. Všem nevěstám naprosto DOPORUČUJI. Takový přístup se opravdu v dnešní době už nevidí. MOC DĚKUJI.
Odpovědět
Profilova fotka
@lenahrd Můžete sem prosím poslat foto jestli máte?
Odpovědět
Ahoj holky, nemáte některá objednané šaty z elody model 1067? Líbí se mi moc, ale trošku mě odrazuje cena...když jich tam mají plno levnějších emoticon https://elody.cz/obchod/kolekce/2017/...
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, svatební šaty z Elody.cz můžeme všem nevěstám opravdu jen vřele doporučit! Fotky vždy odpovídají realitě, skvělý zákaznický servis, kvalita materiálů, zpracování, originální a nádherné střihy...za nás prostě skvělá volba! ;)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?