Svatební šaty z e-shopu Fox Gown, máte zkušenost?

Profilova fotka
Ahoj holky, máte prosím někdo zkušenost s šaty z foxgown.com? Moc se mi líbí tyto: http://www.foxgown.com/one-shoulder-c... Za odpovědi moc děkuju!
Odpovědět
Panebože takový bych taky chtěla, konečně někdo kdo má podobný vkus, už je mi z těch stejných šatů všude nanic :)
Odpovědět
Profilova fotka
Právě že tady v ČR svatební šaty na jedno rameno skoro nikde nejsou. A když, je tam to ramínko tak podivně přidělaný... Rozhoduju se tu, jestli je objednat nebo ne - za 5300 a free shipping... Když mi nebudou, můžu je do sedmi dnů od přijetí vrátit a vrátí mi peníze. Za ty prachy si je tady (kdyby byly..) ani nekoupím...
Odpovědět
Profilova fotka
A ještě tyhle, tentokrát z amazonu http://www.amazon.co.uk/A-line-Weddin...
Odpovědět
Profilova fotka
jsou pěkné ně se tento střih taky líbí víc, nechávám si šaty ušít :-) ale držím palce s objednáváním
Odpovědět
Profilova fotka
Ty prvni jsou hezci:-) taky si je budu kupovat tady v usa - ja mam tu vyhodu ze tu momentalne ziju ale vyjde to o dost levneji nez v cr:-)
Odpovědět
no ty jsou možná ještě lepší, hele http://www.satickynamiru.cz/?strana=o... ale četla jsem tady o té stránce asi osmi stránkovou diskuzi, že se ti šaty šijou v číně a kdoví z jakýho materiálu, tak jsem říkala že najdu nějakou šikovnou švadlenku aby mi je ušila :)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky zkusim hned tenhle týden nějakou švadlenu, zkombinovat ty druhé z amazonu se spodkem jiných, které jsem si zkoušela ve Van Graffu. Jsem zvědavá, na kolik to vyjde... Holky, já se těším:)
Odpovědět
Profilova fotka
@paajavh Pokud hledáte šaty na jedno rameno, můžeme Vám taky nějaké nabídnou. Všechny šaty v naší nabídce je možné ušít v bílé barvě. Co třeba tyto?
Odpovědět
Profilova fotka
a co tyhle ? Pronovias , ale pujčovné 15tisíc
Odpovědět
Profilova fotka
Nakonec si nechávám šít a moc se těším! Vyjdou mě do sedmi tisíc, budu k nim mít i bolerko ze stejné látky...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Profilova fotka
Taky chci šaty na jedno rameno, aby byly tak trochu originální jiné než ty klasické...Já je mám vyhlídnuté z Ebay za 3000 Kč i s poštovným ale možná si je objednám z FB stránek české firmy Marizu Fashion co nechává šít šaty v Číně za 3900 Kč to už něco připlatím a snad to bude vše ok. Na ten jeden den by to mohlo stačit, než dávat šílené peníze do půjčení....Firma má dobré hodnocení, některé šaty má vyfoceny i na FB :-) Tady jsou ty moje vysněný :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nevěsty, které se rozhodnout pro šití svých vysněných šatů nabízíme naší službu šití modelů dle přání klientky. Více informací podáváme emailem. Salon Vanessa
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?