Svatební šaty v antickém stylu, měla některá z vás?

Profilova fotka
Ahoj ženy :D pátrám po svatebních šatech antického stylu (zatím jsem narazila na tyto http://www.nejprotebe.cz/svatebni-sat... - ale samozrejme se bojim si je objednat) nemela jste je nahodou nektera z Vas? Zajimaly by me realne fotky :D nebo pokud mate tip kde takove saty sehnat za rozumnou cenu sem s ním :D
Odpovědět
Podívej se na diskuzi "Asapbay a čínští obchodníci" Šije tam holkám číňan Zimo překrásné a velmi kvalitní šaty, žádný šunt. Cenově by tě to vyšlo podobně jako v tom odkazu. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
v San Verita v Praze 2 mají výprodej kolekce 2011, všechny modely 6500,-, tam by nějaké mohli mít, nebo potom třeba kouknout sem http://www.svatebni-saty-naive.cz/sva... , tam už jsou ale trochu dražší, dále jsem našla http://www.beremese.cz/bazar/svatebni... http://www.beremese.cz/bazar/svatebni... http://www.beremese.cz/bazar/svatebni... http://www.beremese.cz/bazar/svatebni... http://www.beremese.cz/bazar/svatebni... http://www.beremese.cz/bazar/svatebni... velice podobné těm na fotce jsou http://www.beremese.cz/bazar/svatebni... snad jsem aspoň trošku pomohla :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ještě jednou koukám na ten poslední odkaz a myslím, že to opravdu jsou ony ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@keffrin ahoj, mrkni tady http://www.beremese.cz/fotoblog/kamil...
Odpovědět
@keffrin Já jsem si úplně ty samé objednala na aukru. Cena dobrá, jen dodání je trošku delší. Stále nedorazily. :-)
Odpovědět
Na "svatebnisaty pomlčka levne" je mají ve velikosti 34 a 38 za 3100,-, tak kdyby si zrovna měla tyhle velikosti, tak to můžeš zkusit tam. Jasný, že to jsou napodobeniny, ale když je mají skladem, tak by měli jít zkusit a okouknout. Pokud by se ti nechtělo do Prahy, tak by sis je mohla koupit a kdyby neseděly nebo byly blbý, tak je vrátit ve 14denní lhůtě (což musí jít, protože jde o českého prodejce a nejde o zboží na míru). Taky se mi hodně líbí, ale necítila bych se s tím jedním ramínkem. Asi budu shánět podobný, ale s dvěma ramínkama. :-)
Odpovědět
Já bych určitě doporučovala vyzkoušet. I kdyby to mělo být do Prahy. ;-)
Odpovědět
ahojky, maji je i v salonech((: hezci!
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.nejprotebe.cz/spolecenske-... Mě přišli tady tyto a musím říct, že jsou úžasné, vzadu jsou strašně krásné, škoda, že tam nemají fotku, krásně sedí :-) jsem maximálně spokojená :-) mám malé prsa, takže jediné co, tak trochu zúžit a přitahnout ramínka, ale za ty prachy i kdybych do nich měla dat dalších 500 za úpravy, tak mám NÁDHERNÉ šaty do 3000 :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Já budu mít půjčené šaty DIANA, jsou na způsob antického stylu. Zítra v 11 hodin jdu na zkoušku a příští týden ve čtvrtek budu vyzvedávat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nabízíme tyto, nové, vyrobeny v EU. Mám i květinu co má modelka, ale zapomněla jsem ji vyfotit
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 7 měsících
@moniss01 ahoj, nemohla bys mi prosím poslat nějaké fotky těch šatů? Mám v plánu si je objednat, ale nikde nemůžu najít reálné foto :-(. Děkuji
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
@levnabizuterie Dobry den, mate nejaky odkaz na eshop, kde se daji tyto daty koupit? :-)
Odpovědět
Ja nez sla do salonu tak jsem jim napsala ze chci anticke a kdyz sem prisla meli je uz pro me pripravene. Nakonec jsem teda vzala spis vintage saty
Odpovědět
Profilova fotka
@market_s Ty šaty už máme bohužel prodané, měla jsem jen jeden kus
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?